Coastal Spanish Institute Tamarindo

Opi espanjaa kielikoulu
Coastal Spanish InstituteCoastal Spanish InstituteCoastal Spanish InstituteCoastal Spanish InstituteCoastal Spanish InstituteCoastal Spanish InstituteCoastal Spanish Institute

Espanjan kielikoulu Coastal Spanish Institute Tamarindossa sijaitsee Tyynenmeren rannikolla, aivan rannan ja keskustan tuntumassa. Koulurakennuksen ilmastoidut luokkahuoneet luovat miellyttävän opiskeluilmapiirin, jossa saavutat parhaan mahdollisen opiskelumenestyksen.

Koulurakennuksen sijainnin ansiosta voit nauttia tauoilla ehkä koko Tamarindon kauneimmasta rannasta, eikä kaupungin keskusta liikkeineen ole kuin muutaman minuutin kävelymatkan päässä!

Rento ilmapiiri, natiivit opettajat

Kaikilla opettajilla Tamarindon kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden.

Kurssit

Kielikoulu järjestää espanjan kielikursseja vuoden ympäri, aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Ryhmäkursseista on tarjolla 20 viikkotunnin peruskurssi sekä 30 viikkotunnin intensiivikurssi. Voit myös suorittaa espanjan kurssisi yksityisopetuksena.

Espanjan kielikurssin ohelle voi varata myös surffitunteja!

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Tamarindon kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti espanjan kielen opiskeluun vieraana kielenä kehitettyjä. Oppimateriaalit saa lainaan kurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä espanjan kielikurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

Majoitus

Isäntäperhe

Useimmat kurssilaiset asuvat espanjan kielikurssin ajan Tamarindossa kielikoulun valitsemissa isäntäperheissä. Suurin osa perheistä asuu noin 5-8 kilometrin päässä koululta, mutta välillä kulkee säännöllisesti julkista liikennettä aamusta iltaan ja kaupungissa on aina takseja saatavilla. Kielikoulu tarjoaa lisäksi joka aamu ja joka iltapäivä yhteisen kuljetuksen koululle ja takaisin isäntäperheissä majoittuville. Tamarindon isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen puolihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja espanjan kielen taitojasi, vaan myös elää osana costaricalaista perhettä ja tutustua paremmin Costa Rican kulttuuriin.

Kurssilaiset voivat totta kai halutessaan majoittua Tamarindon kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista ilmoittautuessasi espanjan kielikurssille, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

Tamarindon kielikoulun oma opiskelija-asuntola sijaitsee kielikoulun yhteydessä. Yhdessä huoneessa majoittuu korkeintaan kolme henkeä. Huoneet ovat ilmastoituja, niissä on ilmainen wifi sekä oma säilytyskaappi jokaiselle majoittujalle. Lisäksi asunnoista löytyy tilava keittiö, kylpyhuone ja kaapelitelevisio. Asuessasi opiskelija-asuntolassa sinulla on hyvä tilaisuus tutustua muihin kurssilaisiin ja harjoitella heidän kanssaan espanjan kielen taitojasi! Asuntola vastaa majoitusta hostellissa tai retkeilymajassa. 

Premium-asuntola

Tamarindon kielikoulu tarjoaa majoitusta rauhallisessa ja kotoisassa asuntolassa, joka sijaitsee vain kahden minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja kaupungin keskustasta. Viihtyisästi sisustetut huoneet sijaitsevat keskellä trooppista puutarhaa uima-altaan ympärillä. Asuntolassa käytössä on yhden hengen huone tuulettimella tai ilmastoinnilla, jääkaapilla ja televisiolla. Kaikkiin huoneisiin kuuluu oma kylpyhuone, kassakaappi ja pieni patio. Asuntolan tiloissa on käytettävänä myös yhteinen keittiö sekä langaton nettiyhteys. Matkaa kielikoululle on kävellen vain viisi minuuttia. Kysy premium-majoituksen saatavuus ja hinnasto asiakaspalvelustamme!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Tamarindon kielikoulu tarjoaa myös maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi saapuessasi Costa Ricaan. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät hinnasto-sivulta. Kaikki Tamarindon kielikoulun järjestämät majoitukset ovat helposti tavoitettavissa myös yleisillä kulkuvälineillä. Tarkempia lisätietoja lähetämme sinulle muiden matka-asiapapereidesi yhteydessä ennen kielimatkasi alkua. Huomaa: Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Tamarindon kielikoulu tarjoaa viikoittain monia vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää espanjan kielen taitojasi ja täten täydentää Costa Rican kielimatkaasi. Voit osallistua lukuisiin eri aktiviteetteihin, kuten kiertoajelulle Tamarindossa, mielenkiintoisille kokkauskursseille, mahtaviin fiestoihin, erilaisille tanssikursseille, yhteisiin leffailtoihin ja mukaansatempaaviin esitelmiin. 

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Tamarindon erityinen kohokohta on sen paikoittain jopa 80 metriä leveä upea hiekkaranta, joka houkuttaa kävelylle tai harrastamaan monia eri urheilulajeja. Tamarindo tunnetaankin erityisesti surffarin paratiisina. Tietysti voit nauttia rannasta espanjan opiskelun lomassa myös vain rentoutumalla paikallisen siestan tapaan.

Lisäksi kielikoulu järjestää säännöllisesti erinäisiä päiväretkiä Tamarindon ympäristössä, esimerkiksi Tyynenmeren rannalle, yhä toiminnassa olevalle Arenal-tulivuorelle, kuuluisiin kansallispuistoihin kuten Tortugueroon, Manuel Antonioon ja Corcovadoon, La Paz -vesiputoukselle, koskea laskemaan tai canopyingiä eli köyden varassa liikkumista harrastamaan.

Kielimatkallasi Tamarindoon opit espanjan kielen ohella paljon uutta Tamarindosta ja costaricalaisesta elämäntyylistä.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa järjestetään sesongista riippuen:

  • Kokkauskursseja
  • Tanssikursseja 
  • Teemailtoja 
  • Illanviettoja rannalla
  • Retki Arenal-tulivuorelle
  • Sukellusta
  • Koskenlaskua
  • Snorklausta
  • Ratsastusta

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:00 - 12:00 tai 13:00- 17:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:00 - 15:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 3 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 3 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:00 - 12:00 tai 13:00- 17:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2