Coastal Spanish Institute Tamarindo

espanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatka
espanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatkaespanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatkaespanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatkaespanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatkaespanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatkaespanjan kurssi costa rica tamarindo kielimatka

Espanjan kielikoulu Coastal Spanish Institute Tamarindossa sijaitsee Tyynenmeren rannikolla, aivan rannan ja keskustan tuntumassa. Koulurakennuksen ilmastoidut luokkahuoneet luovat miellyttävän opiskeluilmapiirin, jossa saavutat parhaan mahdollisen opiskelumenestyksen.

Koulurakennuksen sijainnin ansiosta voit nauttia tauoilla ehkä koko Tamarindon kauneimmasta rannasta, eikä kaupungin keskusta liikkeineen ole kuin muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Espanjan kielikurssit

Coastal Spanish Institute järjestää espanjan kielikursseja vuoden ympäri, aina alkeistasolta edistyneille kielen opiskelijoille. Voit valita 20 viikkotunnin peruskurssin tai 30 viikkotunnin intensiivikurssi. Voit myös suorittaa espanjan kurssisi yksityisopetuksena.

Espanjan kielikurssin ohelle voi varata myös surffitunteja! Surffikurssin opetus pidetään pääasiassa englanniksi.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Osaavilla opettajilla Tamarindon kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden.

Kaikki Tamarindon kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti espanjan kielen opiskeluun vieraana kielenä kehitettyjä. Oppimateriaalit saa lainaan kurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä espanjan kielikurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Useimmat kurssilaiset asuvat espanjan kielikurssin ajan Tamarindossa kielikoulun valitsemissa isäntäperheissä. Suurin osa perheistä asuu noin 5-8 kilometrin päässä koululta, mutta välillä kulkee säännöllisesti julkista liikennettä aamusta iltaan ja kaupungissa on aina takseja saatavilla. Kielikoulu tarjoaa lisäksi joka aamu ja joka iltapäivä yhteisen kuljetuksen koululle ja takaisin isäntäperheissä majoittuville. 

Tamarindon isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen puolihoidolla.

Kurssin ajaksi voi halutessaan majoittua ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista ilmoittautuessasi espanjan kielikurssille, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

Tamarindon kielikoulun oma opiskelija-asuntola sijaitsee kielikoulun yhteydessä. Yhdessä huoneessa majoittuu korkeintaan kolme henkeä. Huoneet ovat ilmastoituja, niissä on ilmainen wifi sekä oma säilytyskaappi jokaiselle majoittujalle. Lisäksi asunnoista löytyy tilava keittiö, kylpyhuone ja kaapelitelevisio. 

Asuessasi opiskelija-asuntolassa sinulla on hyvä tilaisuus tutustua muihin kurssilaisiin ja harjoitella heidän kanssaan espanjan kielen taitojasi! Asuntola vastaa majoitusta hostellissa tai retkeilymajassa. 

Premium-asuntola

Voit myös varata majoituksen asuntolassa, joka sijaitsee vain kahden minuutin kävelymatkan päässä rannalta ja kaupungin keskustasta. Viihtyisästi sisustetut huoneet sijaitsevat keskellä trooppista puutarhaa uima-altaan ympärillä.

Asuntolassa käytössäsi on yhden hengen huone tuulettimella tai ilmastoinnilla, jääkaapilla ja televisiolla. Kaikkiin huoneisiin kuuluu oma kylpyhuone, kassakaappi ja pieni patio. Asuntolan tiloissa on käytettävänä myös yhteinen keittiö sekä langaton nettiyhteys. Matkaa kielikoululle on kävellen vain viisi minuuttia. Kysy premium-majoituksen saatavuus ja hinnasto asiakaspalvelustamme!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Tamarindon kielikoulu järjestää pyynnöstä maksullisen kuljetuksen lentokentältä majoitukseesi saapuessasi Costa Ricaan. Kuljetuksen voi varata Tamarindon tai Liberian kentiltä suoraan majoitukseen. Tamarindon kielikoulun järjestämät majoitukset ovat tavoitettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä, mutta kuljetuksen varaaminen etukäteen on suositeltavaa.

Lisäksi San Josén lentävät voivat varata paketin, johon kuuluu kuljetusten lisäksi yksi yö San Joséssa. Kysy asiakaspalvelustamme lisää!

Lennot kohteeseen varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää sesongin mukaan vaihtelevaa vapaa-ajan ohjelmaa ja retkiä Tamarindossa ja sen ympäristössä. Voit varata paikan retkille suoraan koululla. 

Tamarindon kohokohta on sen leveä hiekkaranta, joka houkuttaa kävelylle tai harrastamaan monia eri urheilulajeja. Tamarindo tunnetaankin erityisesti surffaajan paratiisina. Tietysti voit nauttia rannasta espanjan opiskelun lomassa myös vain rentoutumalla paikallisen siestan lomassa.

Lisäksi kielikoulu järjestää säännöllisesti erinäisiä päiväretkiä Tamarindon ympäristössä, esimerkiksi yhä toiminnassa olevalle Arenal-tulivuorelle, kuuluisiin kansallispuistoihin kuten Tortugueroon, Manuel Antonioon ja Corcovadoon, La Paz -vesiputoukselle tai kokeilemaan extreme-lajeja.

Vapaa-ajan ohjelma Costa Rican kielimatkalla on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa järjestetään sesongista riippuen:

 • Kokkauskursseja
 • Tanssikursseja 
 • Teemailtoja 
 • Illanviettoja rannalla
 • Retki Arenal-tulivuorelle
 • Sukellusta
 • Koskenlaskua
 • Snorklausta
 • Ratsastusta

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Pyydäthän lisätietoa kurssivaihtoehdoista suoraan toimistoltamme joko sähköpostitse (info@speakfun-kielimatkat.com) tai puhelimitse (+358 (0) 931582415). Kiitos!