Espanjan kielikurssit Ecuadorissa

Kielimatka Ecuadoriin on täydellinen yhdistelmä luontoa ja kaupungin vilinää! 

Etelä-Amerikan länsiosassa, Tyynen valtameren rannalla sijaitsevassa Ecuadorissa voi opiskella espanjan kieltä kulttuurisesti rikkaassa ja vieraanvaraisessa ympäristössä. Ecuadorin luonto tarjoaa trooppisia sademetsiä ja lumen peittämiä Andien huippuja.

 

Espanjan opiskelua halutun intensiteetin mukaan

Ecuadorilaisten puhuma espanjan kieli on helposti ymmärrettävää, joten kielen oppiminen käy nopeasti.

Ecuadorin pääkaupungissa Quitossa espanjan kielen opiskelu tapahtuu ammattitaitoisessa kielikoulussa. Valittavana on laajasti erilaisia kursseja erilaisiin tarpeisiin. Kielikoulussa voi esimerkiksi yhdistellä ryhmä- ja yksityisopetusta tai osallistua DELE-kielitutkintoon valmentavalle kurssille.

Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivimman kurssin Ecuadorissa!

Suomen kansalainen ei tarvitse Ecuadoriin viisumia, jos matka kestää alle 90 päivää.

 

Alkuperäiskansojen perintö näkyy Ecuadorin kulttuurissa

Quitossa voi ihastella espanjalaisvallan aikaisia barokkityylisiä kirkkorakennuksia, joita täydentävät tasavallan varhaisilta vuosilta peräisin olevat uusklassiset rakennukset. Muista merkittävistä kultuurikohteista mainittakoon ainakin Cuencan kaupungin katedraalit. 

Maasta löytyy yhä inka-kulttuurin raunioita, esimerkiksi Mitad el Mundosta. Perinteiseen intiaanikulttuuriin pääsee tutustumaan myös maassa järjestettävilla intiaanimarkkinoilla, kuten Saquisilílla. Papallactan thermal-lähteet Andeilla on mainio tapa rentoutua kieliopintojen ohessa. 

 

Kielimatka mielessä? Lue lisää hyödyllistä tietoa täältä!