Kielikurssit Ecuadorissa

Kielimatka Ecuadoriin on täydellinen yhdistelmä luontoa ja kaupungin vilinää! Ecuador sijaitsee Etelä-Amerikan länsiosassa Tyynen valtameren rannalla, ja Ecuadorille kuuluvat myös Galápagossaaret, jotka ovat tunnetut luonnon kauneudestaan ja monimuotoisuudestaan. Ecuadorin luonto tarjoaa trooppisia sademetsiä ja lumen peittämiä Andien huippuja, ja espanjan kielikurssilla saat tilaisuuden tutustua tähän ihanan monimuotoiseen maahan.

Ecuadorilaisten puhuma espanjan kieli on helposti ymmärrettävää, joten kielen oppiminen on helppoa ja taitosi kehittyvät nopeasti. Luonnon kauneuden lisäksi paikallisten vieraanvarainen lämminhenkinen luonne tekee Ecuadorin kielimatkastasi varmasti unohtumattoman elämyksen!

Kulttuuria

Ecuadorilainen musiikki on saanut vaikutteita ympäri maailmaa. Andeilta periytyvän panhuilu- ja lyömäsoitinpainotteisen musiikin lisäksi maan musiikkikulttuuriin kuuluu mm. mustasta kulttuurista vaikutteita saanutta musiikkia, jonka keskeinen soitin on marimba. Maasta löytyy yhä inka-kulttuurin raunioita, esimerkiksi Mitad el Mundosta, ja kirkkotaiteessa Quiton alueelle on kehittynyt aivan omanlaisensa koulukunta. 

Ecuadorilaiselle keittiölle tyypillisiä ruokalajeja ovat erilaiset keitot. Esimerkiksi rannikkoalueilla syödään paljon kookosliemeen tehtyä kalakeittoa, ja Amazoniassa suosittuja ovat erilaiset paprikakeitot. Kevyesti käynyttä, maissista ja maniokista valmistettua chicha-juomasta haetaan energiaa kesken päivän. 

Nähtävää ja koettavaa

Upean luonnon lisäksi Ecuadorissa on lukuisia kulttuurikohteita. Cuencassa sijaitsevat mm. La Inmaculadan ja El Sagrarion katedraalit, ja Quitossa espanjalaisvallan aikaisia barokkityylisiä kirkkorakennuksia täydentävät tasavallan varhaisilta vuosilta olevat uusklassiset rakennukset. 

Perinteiseen intiaanikulttuuriin pääset tutustumaan myös maassa järjestettävilla intiaanimarkkinoilla kuten Saquisilílla. Papallactan thermal-lähteet Andeilla on mainio tapa rentoutua kieliopintojen ohessa. 

Kattavasti kursseja

Ecuadorissa sijaitsevassa kielikoulussa tarjoataan laaja valikoima erilaisia kursseja erilaisiin tarpeisiin. Voit yhdistellä ryhmä- ja yksityisopetusta, tai opetella espanjan kielen lisäksi vaikka tanssia tai kokkausta! Tarjolla on myös laajemman kulttuuriohjelman yhdistelmäkurssi sekä DELE-kielitutkintoon valmentava kurssi. Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivimman kurssin Ecuadorissa.

Tutustu Ecuadoriin ja anna maan lumota itsesi!