Espanjan kielikurssit Quito

Quito on täydellinen kielimatkakohde kulttuuria arvostavalle! Kielikurssikohde Quito oli aikoinaan yksi inkojen rikkaimmista ja kauneimmista kaupungeista, ja sillä on hyvin värikäs menneisyys. Tämä Etelä-Amerikan vanhimpiin kuuluva kaupunki on todistanut inkojen kamppailut ja espanjalaisten valloituksen vuonna 1534. Espanjan kielikurssi Quitossa on upea mahdollisuus päästä tutustumaan kaupungin värikkääseen historiaan.

Iltapäivisin kielikurssisi jälkeen voit vierailla Quiton historiallisesti merkittävässä keskustassa, joka kuuluu UNESCO:n maailmankulttuuriperintökohteisiin. Quito sijaitsee 2850 metriä merenpinnan yläpuolella maalauksellisen kauniissa laaksossa, Andien huippujen ympäröimänä. 22 kilometrin päässä sijaitsevan päiväntasaajan läheisyydestä huolimatta Quiton ilmasto on läpi vuoden miellyttävän keväinen. Kaupunki tarjoaa kielimatkasi aikana kaikki suurkaupungin vapaa-ajanviettomahdollisuudet: museoita, elokuvateattereita, kahviloita, ravintoloita, baareja, discoja sekä hyvät urheilumahdollisuudet.

Ecuadorilaiset puhuvat selkeää espanjaa. Paikalliset ovat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia, mikä helpottaa keskustelujen syntymistä kielimatkasi aikana!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,00 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
59 Suomi 1 Quito 8.00