Kielikurssit Espanjassa

Kielimatka Espanjaan on muutakin kuin pelkkää opiskelua!

Myös suomalaisten rakastama matkakohde Espanja tarjoaa upeita kohteita niin mannermaalla kuin saaristoissakin. Perinteisempien rantakohteiden lisäksi kohdevalikoimaan kuuluu kaikki Espanjan tärkeimmät kapungit! Vetosi sinuun sitten Costa del Solin rannat, Andalusian alueen maurihistoria tai Kanariansaarten omalaatuinen luonto, Espanjalla on aina tarjota sinulle jotain uutta. 

Kaikki yhteistyökoulumme Espanjassa täyttävät korkeat laatuvaatimuksemme. Koulut kuuluvat erinäisiin ammattijärjestöihin ja kaikki opettajat ovat erittäin päteviä. Espanjan kielikurssin oppituntien jälkeen sinulla on runsaasti aikaa tutustua upeaan kurssikohteeseesi muiden kurssilaisten kanssa tai omatoimisesti. Pääset heti hyödyntämään kielikurssilla oppimiasi taitoja! Joissakin Espanjan kurssikohteissa on tarjolla myös suosittu 50+ -erikoiskurssi, jossa kielen opiskelu yhdistyy kattavaan kulttuuriohjelmaan! 

Monipuolinen kulttuuri ja luonto

Espanjan sijainti ja historia ovat luoneet sille ainutlaatuisen kulttuurin. Kreikkalais-roomalaiselle pohjalle rakentunut kulttuuri sai vaikutteita etelässä arabivalloittajilta, kun taas pohjoisessa kukoisti romaaninen taide ja arkkitehtuuri. Gotiikan kevyitä linjoja seurasi symmetriaa ihannoiva barokki, ja oman silauksensa rakennuskulttuurille on suonut kansainvälisesti tunnettu arkkitehti Antoni Gaudí.

Espanja ei ole vain pelkkää rantaa ja aurinkoa, vaan suuren maan eri osissa ilmasto vaihtelee viileämmästä vuoristoilmastosta aina etelän helteisiin. Kesäisin koko maassa riittää kuitenkin lämmintä! Manner-Espanjan pohjoisosien lehtimetsiä ja eteläosien välimerellisen kasvustoa täydentää Kanariansaarten omaleimainen luonto.  

Espanjalaiset ovat tunnettuja avoimuudestaan, vieraanvaraisuudestaan ja mutkattomasta luonteestaan. Erityisesti espanjalaisessa isäntäperheessä majoittuessasi tutustut erittäin nopeasti paikallisiin ihmisiin ja aitoon kulttuuriin!

Nähtävää ja koettavaa

Monipuolisessa maassa riittää nähtävää vuosiksi. Historiallisia nähtävyyksiä kuten vanhoja linnoja, roomalaisaikaisten akveduktien jäänteitä, historiallisia rakennuksia sekä kirkkoja ja luostareita löytyy käytännössä kaikkialta maasta. Kulttuurinystävän kannattaa suunnistaa Gaudín jalanjäljissä Barcelonaan ihailemaan kesken jäänyttä Sagrada Familia -kirkkoa, ja yliopistokaupunki Salamancassa matkailijan on mahdollista ihastua vanhankaupungin kullanvärisen kiven hehkusta. Flamencon rytmeistä pääset nauttimaan Sevillassa ja maan keskus, pääkaupunki Madrid, tarjoaa matkailijalle kaikki modernin suurkaupungin edut. Costa del Solin kielikouluissa pääset oppimaan espanjaa rennoissa rantakaupungeissa.

Maassa ollessa kannattaa tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin. Erilaiset tapakset, paella ja espanjalainen ilmakuivattu kinkku ovat vain muutamia tämän maan monista herkuista. Espanjalaiset rakastavat ruokaa, ja sitä nautitaan arkenakin pitkän kaavan kautta!

Kattavasti kursseja

Tarjoamme kursseja Espanjassa niin aikuisille kuin nuorillekin. Kevyemmällä lomakurssilla sinulle jää reilusti aikaa nähtävyyksien kiertelyyn, mutta myös peruskurssilla ehdit tutustua maahan hyvin. Intensiivikurssilla tehostat espanjan kielen opiskeluasi. Yhdistelmäkursseilla voit kustomoida sinulle parhaiten sopivan kurssikokonaisuuden, ja liittää kielen opiskeluun esimerkiksi kulttuuripaketin. 

Autamme sinua mielellämme luomaan juuri sinulle sopivan kielimatkan aurinkoiseen Espanjaan!