Espanjan kielimatkat Espanjaan

Espanjan kielikurssit Espanjassa. Speak & Fun Kielimatkat.

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Kielimatkalla Espanjaan kaunista espanjan kieltä voi opiskella maan suurimmissa kaupungeissa, mielenkiintoisissa kulttuurikohteissa sekä klassisissa rantakaupungeissa.

Espanja ei ole vain pelkkää rantaa ja aurinkoa, vaan suuren maan eri osissa ilmasto vaihtelee viileämmästä vuoristoilmastosta aina etelän helteisiin. Manner-Espanjan pohjoisosien lehtimetsiä ja eteläosien välimerellistä kasvustoa täydentää Kanariansaarten omaleimainen luonto.

Sopiva kohde espanjan kielen kurssia varten löytyy monipuolisesta maasta varmasti jokaiselle. Kielimatka Espanjaan on upea kokemus ja tehokas keino oppia espanjan kieltä!

Espanjan kielikursseja monipuolisesti nuorille ja aikuisille

Espanjassa kielimatkoja on niin nuorille kuin aikuisillekin. Joissakin Espanjan kurssikohteissa on tarjolla myös suosittu 50+ -erikoiskurssi. 

Espanjan kursseja järjestetään sekä ryhmä- että yksityisopetuksella. Yhdistelmäkurssilla voi luoda itselle parhaiten sopivan kurssikokonaisuuden, ja tehdä espanjan opiskelusta juuri niin tehokasta kuin itse haluaa. 

Kaikki yhteistyökoulumme Espanjassa täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Oppituntien jälkeen jää runsaasti aikaa tutustua kurssikohteeseen muiden kurssilaisten kanssa tai omatoimisesti. 

 

Espanjan kielikurssit Espanja Speak&Fun Kielimatkat

Kiehtovaa kulttuuria kaikissa kohteissa

Etelän kreikkalais-roomalaiselle pohjalle rakentunut kulttuuri sai aikanaan vaikutteita arabivalloittajilta, kun taas pohjoisessa kukoisti romaaninen taide ja arkkitehtuuri. Gotiikan kevyitä linjoja seurasi symmetriaa ihannoiva barokki, ja oman silauksensa rakennuskulttuurille on suonut kansainvälisesti tunnettu arkkitehti Antoni Gaudí.

Historiallisia nähtävyyksiä, kuten vanhoja linnoja, roomalaisaikaisten akveduktien jäänteitä sekä katedraaleja ja luostareita löytyy käytännössä kaikkialta maasta. Kielimatkalla Espanjassa voit tutustua espanjan kielen opiskelun parissa myös maan monipuoliseen kulttuuriin.

Kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!