Espanjan kielikurssit Espanjassa

Espanjan kielikurssit Espanjassa. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatkalle eläväiseen Espanjaan!

Suomalaisten rakastamassa Espanjassa kieltä voi opiskella maan suurimmissa kaupungeissa sekä pienemmissä paikoissa meren äärellä.

Espanja ei ole vain pelkkää rantaa ja aurinkoa, vaan suuren maan eri osissa ilmasto vaihtelee viileämmästä vuoristoilmastosta aina etelän helteisiin. Kesäisin koko maassa riittää kuitenkin lämmintä! Manner-Espanjan pohjoisosien lehtimetsiä ja eteläosien välimerellistä kasvustoa täydentää Kanariansaarten omaleimainen luonto.  

Kielikursseja monipuolisesti nuorille ja aikuisille

Espanjassa kielikursseja on niin nuorille kuin aikuisillekin. Joissakin Espanjan kurssikohteissa on tarjolla myös suosittu 50+ -erikoiskurssi. 

Kursseja järjestetään sekä ryhmä- että yksityisopetuksella. Yhdistelmäkurssilla voi luoda itselle parhaiten sopivan kurssikokonaisuuden, ja tehdä espanjan opiskelusta juuri niin tehokasta kuin itse haluaa. 

Kaikki yhteistyökoulumme Espanjassa täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Oppituntien jälkeen jää runsaasti aikaa tutustua kurssikohteeseen muiden kurssilaisten kanssa tai omatoimisesti. 

 

Espanjan kielikurssit Espanja Speak&Fun Kielimatkat

 

Kiehtovaa kulttuuria kaikissa kohteissa

Etelän kreikkalais-roomalaiselle pohjalle rakentunut kulttuuri sai aikanaan vaikutteita arabivalloittajilta, kun taas pohjoisessa kukoisti romaaninen taide ja arkkitehtuuri. Gotiikan kevyitä linjoja seurasi symmetriaa ihannoiva barokki, ja oman silauksensa rakennuskulttuurille on suonut kansainvälisesti tunnettu arkkitehti Antoni Gaudí.

Historiallisia nähtävyyksiä, kuten vanhoja linnoja, roomalaisaikaisten akveduktien jäänteitä sekä katedraaleja ja luostareita löytyy käytännössä kaikkialta maasta.

 

Kysymyksiä? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!