Espanjan kielikurssit Alicante

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Opi espanjaa kielimatkalla Alicantessa!

330 000 asukkaan kaupunki Alicante sijaitsee Pyreneiden niemimaan kaakkoisosassa, Välimeren rannalla. Alicantessa on vuoden ympäri todella miellyttävä ilmasto lämpötilan ollessa keskimäärin 18 astetta. Alueesta on viime vuosikymmenien aikana tullut yksi Espanjan suosituimmista matkailukohteista, ja se houkuttelee sekä espanjalaisia että ulkomaalaisia Costa Blancan rannikolle. Kielikurssi Alicantessa on hieno tilaisuus oppia espanjaa ja viettää samalla unohtumaton loma!

Matkailun ohella alue saa toimeentulonsa viinintuotannosta, hedelmien viljelystä sekä oliiviöljyn valmistuksesta. Costa Blancan kulinaristisia elämyksiä on myös mahdollista kokea Alicantessa. Kielimatkasi aikana voit siis maistaa ruokalajeja kalaravintoloiden paellasta kodikkaiden baarien tapaksiin. Alicanten kaupunki on tunnettu turrón-makeisista, joiden tekemissä käytetään muun muassa manteleita, munanvalkuaista ja hunajaa. Kyseisiä leivoksia syödään erityisesti ennen joulun pyhiä.

Alicanten lukemattomat hiekka- ja kivirannat tarjoavat täydelliset puitteet Costa Blancasta nauttimiseen. Osittain suojelluilla vesialueilla voi harrastaa niin purjehtimista, surffausta ja snorklausta. Jos haluat vaihtelua rantoihin, lähde sisämaahan päin valloittamaan yli 1500 metriä korkeita vuortenhuippuja. Tämän lisäksi Alicantesta löytyy myös historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä kuten Castillo de Santa Bárbara -linna kaupungin viereisellä vuorella.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 4

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
Saksa 1 Proyecto Español Alicante 8.56
58 Suomi 1 Proyecto Español Alicante 8.90
21 Suomi 1 Alicante 9.10
20 Suomi 2 Alicante 8.37