Proyecto Español Alicante

espanjan kurssi alicante espanja koulu
Proyecto Español Alicante espanja kielikurssi speakandfun Proyecto Español Alicante espanja kielikurssi speakandfun Proyecto Español Alicante espanja kielikurssi speakandfun Proyecto Español Alicante espanja kielikurssi speakandfun Proyecto Español Alicante espanja kielikurssi speakandfun

Espanjan opiskelua kauniissa Alicantessa

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Alicanten kielikoulu Proyecto Español on osaava ja tasokas espanjan kielikoulu. Proyecto Españolin tuttavallinen ja lämmin ilmapiiri saa sinut tuntemaan olosi hyvin nopeasti kotoisaksi.

Moderni koulurakennus sijaitsee vain 15 minuutin päässä rannalta. Koululla on valoisia, hyvin varusteltuja luokkahuoneita, sekä taukotila, kirjasto ja tietokoneita opiskelijoiden käyttöön. Kurssilaisilla on käytössään myös maksuton nettiyhteys.

Proyecto Español hyödyntää myös muita opetustiloja Alicanten keskustassa.

Espanjan kurssit

Kielikoulu Proyecto Español järjestää espanjan kursseja vuoden ympäri. Opetusta voi valita ryhmässä tai yksityisenä. Koulu järjestää kursseja myös espanjan opinnot aivan alkeista aloittaville. 

Voit valita espanjan perus- tai intensiivikurssin lisäksi esimerkiksi keskustelukurssin. Proyecto Españolissa voi ottaa myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia yksityistunteja. Yksityisopetuksen hinnat voi pyytää asiakaspalvelustamme.

Alicantessa on mahdollista yhdistää ryhmä- ja yksityisopetus. Yhdistelmäkurssilla opiskelet pienryhmässä 25 viikkotuntia sekä yksityisopettajan johdolla 5-10 tuntia viikossa.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikilla opettajilla Alicanten kielikoulussa on korkeakoulututkinto sekä laaja kokemus espanjan opettamisesta. Proyecto Español on saanut loistavaa palautetta kurssilaisilta, ja koulun opettajat sekä muu henkilökunta ovat todella ammattitaitoisia. Opetuksessa kiinnitetään erityistä huomiota keskustelutaitoihin.

Alicanten kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja lähtöisin suurimmaksi osaksi espanjalaisista yliopistoista. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Alicanten kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa espanjalaisissa isäntäperheissä. Lähes kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, yleensä noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä koululta.

Alicanten isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen puoli- tai täysihoidolla sekä osittain myös pyykinpesupalvelulla. Voit varata yhden hengen huoneen tai matkustaessasi ystävän kanssa myös kahden hengen huoneen. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja espanjan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin espanjalaiseen kulttuuriin.

Opiskelija-asunnot

Alicanten kielikoulun jaetut opiskelija-asunnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden asua yhdessä muiden eri kulttuureista kotoisin olevien kurssilaisten kanssa. Voit varata yhden hengen huoneen tai matkustaessasi ystävän kanssa myös kahden hengen huoneen. Lisäksi asuntoon kuuluu kylpyhuone ja täysin varustettu keittiö.

Opiskelija-asunto on perustasoinen ja edullinen vaihtoehto majoittumiseen, ja se sopii itsenäiselle matkailijalle. Asukkaat huolehtivat asunnon siisteydestä itse, ja taloustarvikkeita hankitaan omakustanteisesti. Vuodevaatteet ja pyyhkeet tulee tuoda mukana tai vuokrata paketti ennakkoon. Asunnot sijaitsevat keskimäärin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. Majoituksen minimi on yksi viikko.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Alicanten kansainvälinen lentokenttä. Helsingistä on suoria lentoja Alicanteen. Lentokentältä pääsee bussilla keskustaan. 

Voit halutessasi myös varata maksullisen kuljetuksen Alicanten lentokentältä. Tavoitat kaikki Alicanten kielikoulun järjestämät majoitukset julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan, vaan ne tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme lentojen varaamisessa sekä julkisten hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Koulun vapaa-ajan ohjelmaan osallistumalla voit syventää espanjan kielen taitojasi. Kielikoulu järjestää erilaisia aktiviteetteja: mielenkiintoisia museovierailuja, kokkauskursseja, kaupunkikierroksia Alicantessa sekä yhteisiä illanviettoja. 

Kielikoulu järjestää lisäksi retkiä Alicanten lähialueille, esimerkiksi Valenciaan, Palma de Mallorcaan, Cartagenaan, Elcheen tai opiskelijakaupunki Murciaan.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelman sisältö vaihtelee kausittain.

Näin opit kielimatkallasi Alicantessa espanjan kielen lisäksi uutta Alicantesta, Espanjasta ja espanjalaisesta kulttuurista, elämäntyylistä ja historiasta.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Museovierailu
 • Kokkauskurssi
 • Tapas-ilta
 • Illanviettoja Alicantessa
 • Kaupunkikerros
 • Rantalentistä
 • Valencia
 • Palma de Mallorca
 • Cartagena

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 11:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 13:05 tai 15:00 - 20:00 pääsesonki
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus ERROR
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Teacher training
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Teacher training viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot B2, C1, C2
DELE Yhdistelmäkurssi Plus 5 Valmennuskurssi kielitutkinto DELE
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELE viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 13:05 tai 15:00 - 20:00 pääsesonki ja 5 afternoons
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.56 10.00 7.60 0.00
8.90 9.00 8.60 9.50