Espanjan kielikurssit Barcelona

 

Katalonian pääkaupunki Barcelona sijaitsee Pyreneiden niemimaan koillisrannikolla ja on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Kaksikielisessä Barcelonassa espanjan oppiminen on todellinen elämys, sillä suuressa kaupungissa riittää tekemistä myös kielikurssin oppituntien ulkopuolella. Kurssivalikoimasta löydät laadukkaiden perus- ja intensiivikurssien lisäksi mm. oman kielikurssin nuorille. 

Barcelonan kaupunkikuva täyttyy erilaisista kontrasteista. Goottinen kirkko, arkkitehti Antonio Gaudín rakennukset, vaikuttava Sagrada Familia -kirkko ja Park Güell kaikki löytyvät vuoden 1992 olympialaisten tapahtumapaikkojen vierestä. Park Güellissä, joka rakennettiin Eusebi Güellin pyynnöstä, voit ihmetellä Antonio Gaudín asuintaloa ja isoa terassia.

Las Ramblas -promenadi on yksi maailman kuuluisimmista kaduista. Pitkä katu jakautuu useisiin osioihin, jotka täyttyvät kukkakauppiaista, katutaiteilijoista ja muusikoista. Täällä ja muutenkin koko goottilaisessa kaupunginosassa Playa Catalunyalle asti sykkii Barcelonan yöelämän sydän. Kyseinen kaupunginosa on Barcelonan vanhin alue, jonka kapeilla ja mutkaisilla kujilla sijaitsevat rakennukset ovat 1300- ja 1400-luvuilta. Voit rentoutua yhdessä Plaza Catalunyan monista ravintoloista ja samalla nauttia espanjalaista viiniä, maitokahvia tai katalonialaista kansallisruokaa Pa amb tomáquetia eli tomaatilla päällystettyä leipää.

Iltapäivällä rentoutuminen on myös mahdollista Barceloneta-kaupunginosan rannoilla tai retkellä lähellä sijaitseville Pyreneille. Barcelonan läheisyydessä sijaitsee myös kaupunki Sitges, josta löytyy vierailun arvoisia kauniita rantoja, monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa sekä muutamia museoita ja nähtävyyksiä. Barcelona ja Katalonia tarjoavat jokaiselle jotakin!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
53 Suomi 1 Enforex Barcelona 8.59
24 Ranska 4 Barcelona 8.87