Espanjan kielikurssit Barcelona

 

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Välimeren rannalla sijaitseva Katalonian pääkaupunki Barcelona on Euroopan suosituimpia matkailukohteita. Espanjan yksi tärkeimmistä kaupungeista on kulttuurin ja taiteen kehto, jossa tutustuu sekä kaupunki- että rantaelämään kielimatkan aikana.

Espanjan kielikurssia Barcelonassa sävyttävät monet eri värit. Park Güell, Sagrada Familia ja Gaudin rakennukset ovat merkittävä osa eurooppalaista historiaa, jota espanjan opiskelun lomassa pääsee ihailemaan. Kulttuurin lisäksi Barcelona tunnetaan vilkkaasta yöelämästään.

Tämän päivän Barcelona on erittäin kansainvälinen ja eurooppalainen kaupunki, jossa asuu ihmisiä eri puolilta maailmaa sekä Espanjan muista osista. Katalaanit ovat kuitenkin ylpeitä juuristaan ja arvostavat paljon omaa kulttuuriperimäänsä.

Kielimatkalle Barcelonaan - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Barcelonaan voi matkustaa hyvin ympäri vuoden. Kuumat kesäkaudet täyttävät kaupungin kadut ja rannat matkailijoilla. Leudommasta säästä voi nauttia talvella.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee päivittäin lentoja Barcelonaan. Lentoyhtiöitä vertailemalla löytää halvimman reitin. Lentokentiltä on hyvät yhteydet kaupunkiin.
  • Kenelle Barcelona sopii? Barcelonassa on jokaiselle jotakin. Rannat, kulttuuri, vilkas yöelämä ja jalkapallo muodostavat hyvän alustan kielikurssille. Vilkkaasta keskustasta pääsee helposti myös rauhallisemmille alueille.
  • Mitä kieliä Barcelonassa puhutaan?? Katalonia on kaksikielinen alue, ja Barcelonassa puhutaan laajalti katalaania. Espanjalla kuitenkin pärjää arjessa hyvin. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että katalaanin kieleen törmää kaikkialla.
  • Mitä pakata mukaan? Kielimatkalle Barcelonaan kannattaa varata hyvät kävelykengät, uimavarusteet ja aurinkoinen mieli.

Rantoja ja kiinnostavia nähtävyyksiä

Kielimatkalla Barcelonassa yhdistyvät kaupunkiloma ja rantaloma. Välimeren laineilla rentoutuu mielellään vapaa-aikana. Kirkkaasta vedestä voi suunnata Barcelonan keskustan vilinään ihmettelemään katuesityksiä ja kauppoja.

Yli sata vuotinen rakennusprojekti Sagrada Familia on mahtava kirkko keskellä kaupunkia, jota ihailee mielellään tovin. Kirkkoon pääsee tutustumaan myös opastetulla kierroksella. Barri Gòticin vanhan korttelin katuja pitkin hengittää 1700-luvun katalonialaista tunnelmaa.

Liikkuminen Barcelonassa

Tiiviin keskustan ja ruutukaavan ansiosta Barcelonassa liikkuu helposti paikasta toiseen kävellen, mutta kaupunki on kooltaan suuri. Kävellen tai pyörällä liikkuessa pääsee ihailemaan arkkitehtuuria ja näkee kaupungin monet puolet.

Barcelonassa toimii kattava viiden linjan metroverkosto, jolla pääsee liikkumaan ympäri kaupunkia. Metro on nopea ja kätevä tapa liikkua, mutta tarvittaessa myös bussilla pääsee paikasta toiseen.

Katalonialainen keittiö ja shoppailu

Vanhat katalonialaiset perinteet näkyvät ruokailussa ympäri Barcelonaa. Kaupungin loputtomat ravintolat ovat usein perheiden pyörittämiä, ja tarjoavat paikallisia laadukkaita raaka-aineita. Barcelonalainen chorizo on maankuulua, ja paikalliset ovat erittäin ylpeitä keittiöstään.

Kielikurssin aikana voi tehdä ostoksia ympäri Barcelonaa. Kaupunki tunnetaan hyvänä shoppailupaikkana, jossa tekee ostoksia edullisista merkeistä aina tunnettuihin merkkituotteisiin.

Yhdistä kohteita

Pitkällä kielimatkalla voi jatkaa espanjan kielen kurssia vaikka ihanassa Valenciassa tai Espanjan pääkaupungissa Madridissa. Kohteiden yhdistäminen on todella helppoa!

Pyydä tarjous!

 

 

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
53 Suomi 1 Enforex Barcelona 8.59
24 Ranska 4 Barcelona 8.87