Espanjan kielimatkat Cádiz

Espanjan kielikurssit Cádiz Speak&Fun Kielimatkat

 

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Cádiz on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista aivan Atlantin äärellä. Espanjan ehkä historiallisin kaupunki sijaitsee pitkulaisen niemen kärjessä, ja sitä ympäröivät pitkät, valkoiset hiekkarannat.

Cádizin kaupungissa asuu noin 120 000 asukasta, ja pieni Cádiz on erinomainen kohde kielimatkalle ympäri vuoden. Espanjan opiskelun lomassa voi viettää aikaa rannalla, tutustua koko Andalusiaan ja tehdä vaikka retken Pohjois-Afrikkaan. 

Kielimatkalle Cádiziin - ota nämä huomioon

  • Milloin Cádiziin kannattaa matkustaa? Cádiz on hieno kohde ympäri vuoden. Heinä-elokuussa kaupungissa on eniten muita matkailijoita.
  • Mihin varata lennot? Cádiziin pääsee bussilla Málagasta, johon on suoria lentoja Suomesta. Lähin lentokenttä on kuitenkin Jerez de la Fronterassa, josta pääsee Cádiziin nopeasti junalla.
  • Kenelle Cádiz sopii parhaiten? Cádiz sopii niille, jotka haluavat palan aitoa Espanjaa ja viihtyvät pienemmissä kaupungeissa. Cádiz on erinomainen kohde erikokoisille ryhmille, sillä liikkuminen on kaupungissa helppoa.
  • Hintataso Cádizissa? Cádizista löytää helposti edullisia ruokapaikkoja eikä julkiseen liikenteeseen kulu juurikaan rahaa. Matkailu ei ole nostanut hintatasoa kovasti, joten Cádiz sopii myös budjettimatkailijalle.

Historiallinen Cádiz

Cádizin kaupunki on yksi Euroopan vanhimpia, ja sitä ovat hallinneet vuosisatojen saatossa niin foinikialaiset, karthagolaiset, roomalaiset kuin maurit. Espanjan ollessa maailman merimahti, Cádiz oli Sevillan ohella sen tärkein satamakaupunki.

Espanjan ensimmäinen perustuslaki julistettiin Cádizissa vuonna 1812, ja kaupunkia pidetään maan demokratian eräänlaisena synnyinpaikkana.

Cádiz - Espanjan Naantali

Cádiz on Espanjan aurinkoisimpia kaupunkeja. Cádizin rannikko ei siis turhaan ole nimeltään Costa de la Luz, valon rannikko.

Maantieteellisen sijaintinsa vuoksi Cádiz on myös tuulinen kaupunki. Surffaajille tuulisuus on ainoastaan hyvä asia, mutta se tekee auringon ottamisesta usein turhan hiekkaista. Kovien tuulten takia paras aika vierailla rannoilla on toukokuusta lokakuun loppupuolelle.

Cádizin parhaat palat

Cádizin historiallinen keskusta on upea, ja keskustassa kierrellessä kannattaa vierailla kirkoissa ja Torre Tavirassa, josta näkee koko kaupungin. Koko kaupunkiin on helppo tutustua kävellen tai vaikka polkupyörällä.

Cádizin ruokakulttuurissa olennaisinta on merenelävät. Espanjan kielimatkalla kannattaakin kokeilla mahdollisimman monia ravintoloita, ja samalla harjoitella tilaamista! Tapaksia voi nauttia myös baaritiskillä, jolloin hintakin on yleensä alhaisempi. 

Cádizin kuuluisat karnevaalit pidetään 40 päivää ennen pääsiäistä. Kaupunki täyttyy karnevaalien aikaan musiikista, kulkueista ja hauskoista naamiaisasuista. Myös pääsiäisviikko Semana Santa on hienoa aikaa vierailla kaupungissa, mutta majoituspaikat varataan usein hyvin aikaisin täyteen.

Retkiä Andalusiaan ja kauemmas

Cádizista on hyvät ja nopeat junayhteydet Jerez de la Fronteraan ja Sevillaan, joihin on helppo tehdä vaikka päiväretkiä. 

Cádizin alueella parhaita retkikohteita ovat kuitenkin rannikon pienet kalastajakylät. Esimerkiksi Conil de la Frontera, Zahara de los Atunes sekä Tarifa ovat kauniista hiekkarannoistaan ja ruuastaan tunnettuja kyliä, joihin pääsee helposti bussilla tai vuokra-autolla.

Myös Marokkoon pääsee käymään laivalla Cádizin läheisistä satamakaupungeista. Esimerkiksi Tangerin kaupunkiin järjestetään paljon päivä- ja viikonloppuretkiä. Maailmanmatkaajat voivat Cádizin kielimatkan päätteeksi hypätä Kanarian saarille vievään laivaan.

Yhdistä kohteita

Pitkällä kielimatkalla voi opiskella espanjaa useammassakin kohteessa. Málagasta on helppo jatkaa opintoja esimerkiksi Málagassa tai Sevillassa. Kaikkiin kaupunkeihin pääsee siirtymään helposti bussilla tai junalla.

Yhdistä kohteita ja koe Andalusian monet kasvot kielimatkalla!

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,15 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
1 Clic Cádiz 9.90
25 Suomi 8 Clic Cádiz 8.91
49 Suomi 2 Clic Cádiz 8.58
70 Suomi 3 Clic Cádiz 8.38
50 Suomi 4 Clic Cádiz 10.00