International House Clic Cádiz

kielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz speak fun
kielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz speak funkielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz speak funAikuisten kielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz clic speakandfunAikuisten kielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz clic speakandfunaikuisten kielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz clic speakandfunAikuisten kielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz clic speakandfunkielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz speak funkielimatka espanjan kielikurssi espanja cadiz speak fun

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Espanjan opiskelua viehättävässä Cádizissa

Kielikoulu Clic Cádiz sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, kaupungin parhaalla alueella Bahia Blancalla. Cádizin modernilta koulurakennukselta on lyhyt kävelymatka historialliseen keskustaan, lukuisiin kahviloihin ja nähtävyyksiin.

Clicin valikoimassa on myös surffikurssi!

Kielikoululla on kahdeksan valoisaa, audiovisuaalisilla järjestelmillä varustettua luokkahuonetta sekä kokoustila. Sen lisäksi kielikoululla on espanjan opiskelua tehostamassa kirjasto, kirjakauppa, langaton internet-yhteys sekä oppilaiden käytössä olevia tietokoneita. Clic on osa kansainvälisesti tunnustettua International House -ketjua.

Tarjous: Espanjan kurssit Andalusiassa alehinnoin

Hyväntekeväisyysjärjestö Museke

Cádizin kielikoulu Clic on vuodesta 2010 tehnyt yhteistyötä Museke Association -järjestön kanssa, joka auttaa vähäosaisia lapsia Ruandassa. Museken projektien avulla monet orvoksi jääneet lapset saavat vaatteita ja ruokaa.

Clic Cádiz lahjoittaa osan kurssimaksuista Museken projekteihin. Koulu järjestää myös erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia kerätäkseen rahaa Ruandan orvoille ja vähäosaisille.

Espanjan kielikurssit

Kielikoulu Clic tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Cádizissa voi opiskella sekä ryhmässä että yksityiskurssilla.

 • Clic järjestää 20 oppitunnin peruskursseja ja 25 oppitunnin intensiivikursseja ryhmäopetuksena.
 • Yhdistelmäkurssilla puolestaan opiskellaan sekä ryhmäopetuksessa että yksityisopetuksessa.
 • Jos haluat todella intensiivistä ja tehokasta espanjan kielen opetusta, on mahdollista valita myös 20 viikkotunnin yksityiskurssi. 
 • DELE-valmennuskurssi käsittää 20 oppituntia ryhmäopetusta ja 10 oppituntia preppausta viralliseen kielitutkintoon.
 • Clic järjestää myös kurssia, joka sisältää 20 oppituntia ryhmäopetusta ja surffausta kahtena iltapäivänä viikossa!

Kaikilla Cádizin kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monien vuosien kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Tunneilla käytetään aina opiskelijoiden tasoa vastaavaa, selkeää espanjaa. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asuntolassa, opiskelija-asunnossa tai huoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Cádizin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa espanjalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, matkaa koululle on noin 5-20 minuuttia kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä.

Espanjan isäntäperheet tarjoavat sinulle yhden tai kahden (vain yhdessä matkustaville) hengen huoneen valintasi mukaan joko aamiaisella, puoli- tai täysihoidolla. Lisäksi hintaan sisältyy pyykinpesu kerran viikossa. Lisämaksua vastaan voit varata myös oman kylpyhuoneen. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja espanjan kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin espanjalaiseen kulttuuriin.

Opiskelija-asuntola

Opiskelija-asuntola sijaitsee kävelymatkan päässä kielikoululta, Cádizin historiallisessa keskustassa. Asuntolassa voi varata joko yhden tai kahden (vain yhdessä matkustaville) hengen huoneen puolihoidolla. Huoneet siivotaan ja liinavaatteet vaihdetaan viikoittain.

Asuntolamajoitus tarjolla vain välillä heinäkuu-syyskuu.

Huoneisto

Suurin osa huoneistoista sijaitsee Cádizin uusissa osissa keskimäärin 20 minuutin matkan päässä kielikoululta. Huoneistot ovat ilmastoituja ja ne soveltuvat parhaiten yhdelle tai kahdelle hengelle. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Opiskelija-asunto

Vaihtoehtoisesti voit majoittua Cádizin kielimatkan ajaksi opiskelija-asuntoon yhdessä espanjalaisen kanssa. Tämä majoitusmuoto soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat tutustua paikallisiin, mutta samaan aikaan haluavat asua itsenäisemmin. Opiskelija-asunnoissa on yhden ja kahden huoneita. Kahden hengen huoneen voi varata vain yhdessä matkustavat.

Jaat kylpyhuoneen, keittiön ja olohuoneen muiden asukkaiden kanssa. Opiskelija-asunnot sijaitsevat pääosin kävelymatkan päässä kielikoululta. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi myös varata maksullisen kuljetuksen eri lentokentiltä. Tavoitat kaikki Cádizin kielikoulun järjestämät majoitukset julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Málagasta on bussiyhteys Cádiziin.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää joka viikko vapaa-ajan ohjelmaa. Aktiviteetit ovat loistava tilaisuus tutustua muihin kurssilaisiin paremmin, ja kohentaa espanjan kielen taitoja hauskanpidon ja rentoutumisen ohella.

Kielikurssilaisilla on mahdollisuus tutustua Cádizin historialliseen vanhaan kaupunkiin kaupunkikierroksella tai viettää vaikka rentouttava päivä rannalla. Kielikoulu tarjoaa myös esimerkiksi elokuvailtoja, seminaareja sekä sherryn maistajaisia aidossa tavernassa. Viikonloppuisin järjestetään kokopäiväretki esimerkiksi Sevillaan, Tarifaan, Boloniaan tai Pinar de Barbaten kansallispuistoon.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Sinulla on myös mahdollisuus viettää kielikurssillasi aikaa itsenäisesti. Paikallinen henkilökunta antaa mielellään vinkkejä vapaa-ajan viettoon Cádizissa ja lähiseudulla!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • kaupunkikierros
 • tapas-ilta
 • Sevilla
 • Jerez de la Frontera
 • Los Toruños-luonnonpuisto
 • Cádizin katedraali

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 tai 11:25- 15:05
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 tai 13:30- 17:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 tai 13:30- 17:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Espanjaa ja surffausta Plus 20 Ryhmäopetus
Oppitunnit 4 oppituntia Surffaus plus 20 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00
Lisätietoa Surffitunnit kahtena iltapäivänä viikossa, 2x45 minuuttia per iltapäivä.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2