Espanjan kielikurssit Granada

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Tervetuloa kielimatkalle historialliseen Granadaan! Yliopistokaupunki Granadalla on pitkä ja värikäs historia, ja espanjan kielikurssilla pääset tutustumaan myös kaupungin kulttuuriin ja elämäntapaan. Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulla on paljon aikaa nähdä kaupunkia, tehdä retkiä ympäri Andalusiaa sekä puhua espanjaa.

Granadan tunnetuin nähtävyys on Alhambran linnoitus, yksi Euroopan merkittävimmistä rakennuksista. Alhambran ja sitä ympäröivien kuuluisien puutarhojen lisäksi löydät Granadasta lukuisia muitakin jäänteitä maurien vallan ajalta. Etenkin arabialainen kaupunginosa Albaycín on vierailun arvoinen. Alhambra ja Albaycín ovat listattu UNESCOn maailmanperintökohteiksi.

Granadan toinen merkittävä kaupunginosa, jossa sinun tulee ehdottomasti vierailla, on flamencon täyttämä Sacromonte. Nykyään flamenco yhdistetään välittömästi Espanjaan, mutta sillä on juurensa monissa eri kulttuureissa. Sacromonte-korttelissa asuu lähinnä romanikansoja, joiden laulajat ja tanssijat ovat nostaneet flamencon tunnettavuutta eri puolilla Espanjaa.

Yhdistelmä arabialaisia ja eurooppalaisia rakennustyylejä ja perinteitä tekee Granadasta yhden Espanjan kauneimmista kaupungeista puutarhoineen ja kapeine katuineen. Lisäksi 280 000 asukkaan kaupungilla on upea maantieteellinen sijainti. Pohjoisessa sijaitsee Sierra Nevada, Euroopan eteläisin talviurheilukeskus ja vain 30 kilometriä etelään löytyvät Costa del Solin hiekkarannat!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,91 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
33 Suomi 7 Don Quijote Granada 9.94
33 Suomi 4 Don Quijote Granada 9.88