Espanjan kielikurssit Malaga

Kielimatkalla Malagassa opit espanjaa lomailun ohella!

Costa del Solin rannikolla sijaitseva kaunis Malaga houkuttelee vuosi toisensa jälkeen vierailijoita kaikkialta maailmasta. Malaga on rakastettu sekä paikallisten, että ulkomaalaisten keskuudessa, ja sen lähistöllä sijaitsevat useat suomalaistenkin suosimat matkakohteet. Esimerkiksi Fuengirola sijaitsee vain n. 30 kilometrin päässä Malagasta. Espanjan kielikurssit Malagassa ovat eritasoisia, ja löydät kattavasta tarjonnasta varmasti juuri sinulle sopivan kurssin! Malagassa järjestetään myös oma kielikurssi nuorille. 

Tämä alue ja sen asukkaat ovat iloisia ja nauttivat elämästään. Andalusialainen rannikko onkin ihanteellinen kohde kielimatkalle! Tiesitkö, että kaupunki on Pablo Picasson synnyinkaupunki? Voit halutessasi vierailla hänen synnyinpaikassaan sekä museossa, josta löytyy lukemattomia Picasson töitä. Malagassa ja sen lähistöllä on todella paljon nähtävää, ja kielikurssin oppituntien jälkeen sinulla on runsaasti aikaa nähdä ja kokea. 

Tänä päivänä Malaga on Andalusian toiseksi suurin kaupunki, eikä matkailu ole sen ainoa meriitti. Malaga on tunnettu myös yliopistokaupunkina sekä kulttuurin keskuksena, ja sen kaupunkikuvassa on selvästi esillä sen monipuolinen kulttuuriperintö. Foinikialaiset perustivat kaupungin 700-luvulla ja se saavutti 1000-luvulla merkittävän statuksen maurien keskuudessa. Katedraali ja Malagan vanhakaupunki huokuvat historiaa. Myös Calle Atarazanasilla sijaitseva kauppahalli, maurilainen linna Gibralfaro ja Alcazaba-linnoituksen kiviseinät ovat kaikki vierailun arvoisia kohteita.

El Palo -kaupunginosassa voit nauttia Costa del Solin upeista rannoista. 1,2 kilometriä pitkä El Palon ranta on erittäin pidetty ystävällisen ilmapiirinsä ansiosta. Itse El Palo on kehittynyt pienestä kalastajakylästä eläväiseksi kaupunginosaksi, josta löytyy kauniita huviloita sekä lukemattomia festivaaleja. 

Monipuolinen Malaga tarjoaa jokaiselle jotakin! Hyvien lentoyhteyksien ansiosta Malagaan on helppo tulla Suomesta käsin, ja näin sinulle jää enemmän aikaa tutustua paikalliseen elämänmenoon – ja oppia espanjaa!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,31 / 10

Arvioiden määrä: 7

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
40 Suomi 2 Málaga Instituto Andalusí 8.25
69 Suomi 2 Málaga Instituto Andalusí 8.05
33 Saksa 1 Lexis Málaga 7.37
60 Suomi 2 Málaga Instituto Andalusí 8.61
35 2 Lexis Málaga 10.00
35 Saksa 2 Lexis Málaga 7.50
26 Suomi 3 Lexis Málaga 8.41