Espanjan kielimatkat Malaga

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva Málaga on kielikurssilaisen paratiisi. Noin 500 000 asukkaan kaupunki on tunnettu perinteisestä espanjalaisesta kulttuurista ja monipuolisesta arkkitehtuuristaan. Málaga hemmottelee kielimatkailijaa myös miellyttävällä ilmastollaan.

Espanjan kielimatkalla Málagassa yhdistyvät kimaltelevat hiekkarannat ja kaupunkimatkailu. Kulttuurin ystäville riittää nähtävää Picasson teoksista mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin. Lämmin sää, rento ilmapiiri ja maukas espanjalainen keittiö luovat hyvät olosuhteet kielimatkalle.

Kielimatkalle Málagaan - ota nämä huomioon

  • Milloin Málagaan kannattaa matkustaa? Málaga on hyvä matkakohde ympäri vuoden. Vaikka talvikaudella voi olla viileitäkin päiviä, aurinko paistaa noin 300 päivää vuodessa.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee suoria lentoja Málagan lentokentälle useita kertoja viikossa.
  • Kenelle Málaga sopii parhaiten? Málaga sopii kaikenikäisille kielimatkaajille. Kaupunki on mukava kohde niin yksin matkustaville kuin perheille.
  • Hintataso Málagassa? Málaga on hintatasoltaan keskiluokkaa Espanjan muihin osiin verrattuna. Etenkin ruokailu on edullisempaa kuin Suomessa.

Rantaelämää ja kaupungin vilskettä

Costa del Solin upeat rannat johdattavat kielimatkailijan uimaan kimaltelevassa Välimeressä. Etenkin kuuluisa, yli kilometrin pituinen El Palon ranta kannattaa käydä testaamassa kielimatkan aikana.

Málagassa ja sen läheisyydessä järjestetään paljon tapahtumia ja festivaaleja. Espanjan kielimatkalla Málagassa pääsee halutessaan tutustumaan myös vilkkaaseen yöelämään ympäri vuoden. Kaupungin yö kutsuu paikallisia sekä matkailijoita nauttimaan musiikista ja espanjalaisesta ilmapiiristä.

Ajankohdasta riippuen on mahdollista osallistua perinteisiin andalusialaisiin juhliin, kuten Feria de Málagaan elokuussa. Myös tunnelmallinen pääsiäisviikko on Málagassa kokemisen arvoinen.  

Liikkuminen Málagassa

Kielimatkalla Málagassa liikkuu kaupungin kompaktiuden takia parhaiten kävellen. Keskeiset paikat ja nähtävyydet löytyvät hyvien yhteyksien varrelta. Málagassa on kuitenkin helppoa liikkua paikallisbusseilla sekä kaupungissa että sen lähialueilla.

Mikäli kielimatkan aikana haluaa kiertää muissa suosituissa Málagan lähikohteissa, kannattaa harkita auton vuokraamista. Suomalaisille tutut kohteet Fuengirola ja Marbella ovat kuitenkin myös julkisten kulkuyhteyksien päässä. Nopealla lähijunalla pääsee Fuengirolaan helposti alle tunnissa.

Rantaravintoloita ja Välimeren maisemia

Perinteinen espanjalainen keittiö valtaa kielimatkalaisen makunystyrät. Lukuisat paikalliset ravintolat tarjoilevat paikallisia tapaksia ja meren herkkuja. Málagan rantabulevardin ravintolat tarjoilevat tuoretta kalaa päivittäin.

Málaga on suhteellisen tasaisen maaston kaupunki, mutta aivan kaupungin keskustan kupeessa kohoaa Alcazaban linnoitus. Kuuluisan kukkulan huipulta on mahtavat näkymät koko kaupungin yli horisonttiin. Retki linnoitukselle on myös hyvä kuntoilutreeni!

Pablo Picasson kotikaupunki

Pablo Picasso oli yksi maailman kuuluisimpia modernin ajan kuvataiteilijoita. Picasson kotikaupungissa Málagassa on vaikea välttää törmäämästä miehen teoksiin. Málagan yksi helmistä onkin juuri Picasso-museo, jossa voi ihailla yli kahtasataa miehen teosta. Museo toimii 1600-luvulla rakennetussa Palacio de Buenavistassa.

Taiteen ystäville Málagassa on paljon muutakin tarjontaa kuin Picasso. Esimerkiksi Carmen Thyssenin museossa on lukuisia mestariteoksia espanjalaisilta taidemaalareilta, ja paljon kuuluisien andalusialaistaiteilijoiden töitä.

Muitakin vaikuttavia rakennuksia löytyy kaupungin vanhasta keskustasta. Monen sadan vuoden rakennusprojekti, valtava Málagan katedraali säteilee gootti- ja barokkiajan vaikutteita.

Yhdistä kohteita

Pitkällä kielimatkalla voi opiskella espanjaa useammassakin kohteessa. Málagasta on helppo jatkaa opintoja esimerkiksi Cádizissa tai Sevillassa. Kaikkiin kaupunkeihin pääsee siirtymään helposti bussilla tai junalla.

Yhdistä kohteita ja koe Andalusian monet kasvot kielimatkalla!

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,41 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
48 Suomi 1 Málaga Instituto Andalusí 9.50
52 Suomi 10 Málaga Instituto Andalusí 7.98
40 Suomi 2 Málaga Instituto Andalusí 8.25
69 Suomi 2 Málaga Instituto Andalusí 8.05
33 Saksa 1 Lexis Málaga 7.37
60 Suomi 2 Málaga Instituto Andalusí 8.61
35 2 Lexis Málaga 10.00
35 Saksa 2 Lexis Málaga 7.50
26 Suomi 3 Lexis Málaga 8.41