Instituto Andalusí de Español Málaga

Instituto Andalusí de Español MálagaInstituto Andalusí de Español MálagaOpiskelija-asuntolaOpiskelija-asuntola

Kaunis kielikoulu Instituto Andalusí sijaitsee rauhallisella malagalaisella asuinalueella, vain 10 minuutin päässä merenrannasta. Opetuksen jälkeen voi rentoutua koulun uima-altaalla tai patiolla! 

Andalusín kielikoulussa opetusta saatetaan järjestää myös ulkona, mutta viihtyisät luokkahuoneet tarjoavat myös miellyttävän oppimisympäristön. Suuressa arabialaistyylisessä oleskelutilassa opiskelijoiden käytössä on tietokoneita, Wi-Fi, televisio, kahvila sekä kirjasto. Kesällä käytössä on myös muita luokkahuoneita.

Kansainvälinen ilmapiiri, laadukas opetus

Kaikilla Malagan kielikoulun opettajilla on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opettamisesta vieraana kielenä. Modernit opetusmetodit mahdollistavat tehokkaan sanaston, kieliopin sekä puheen oppimisen.

Kurssit

Instituto Andalusí tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Instituto Andalusí järjestää 20 viikkotunnin peruskursseja, jotka sopivat hyvin pitkille kursseille ja aloittelijoille. 30 viikkotunnin intensiivikurssit ovat hyvä vaihtoehto intensiivisempään kielen opiskeluun.

Tehokkaimmin espanjaa oppii yhdistelmäkurssilla, johon kuuluu sekä ryhmä- että yksityisopetusta. Yhdistelmäkurssi muodostuu 20 oppitunnin ryhmäopetuksesta ja 5-10 yksityistunnista viikossa. Etenkin kommunikaatiotaidot kehittyvät yhdistelmäkurssilla nopeasti. 

Instituto Andalusí järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoon. 

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua.

Kielikoulun oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja erityisesti tehokkaaseen espanjan kielen opiskeluun vieraana kielenä kehitettyjä. Oppimateriaalit ovat saatavilla paikan päällä. Kurssin päätyttyä myönnetään kurssitodistus.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

50+

Instituto Andalusí järjestää omaa espanjan kielikurssia yli 50-vuotiaille. Kurssin aloituspäiviä on yhdeksän vuodessa, ja kurssin kesto on kaksi viikkoa. Opetus tapahtuu omissa 50+ -ryhmissä ja se on suunniteltu nimenomaan vanhemmille espanjan opiskelijoille.

Espanjan opetuksessa keskitytään kommunikaatiotaitoihin, yleisimpään sanastoon, kielioppiin ja Espanjan kulttuurin tuntemukseen. Opetusmetodit ovat mielekkäitä ja hauskoja, ja kurssilla opitaan espanjaa mm. erilaisten keskusteluharjoitusten, haastatteluiden ja debattien avulla. Tarkoituksena on vahvistaa etenkin arkielämän eri tilanteissa pärjäämistä espanjaksi.

Vapaa-ajan ohjelma tukee kielen oppimista. Kurssiohjelmaan sisältyy 10 tuntia vapaa-ajan aktiviteetteja viikossa. Kurssin aikana vieraillaan kaupungin palatseissa ja museoissa, kokataan paellaa ja gazpachoa sekä käydään tapas-kierroksella. 

Kysy lisätietoja ja hinnat asiakaspalvelustamme! 

Majoitus

Isäntäperhe

Kielikoulun tarkasti valitsemat isäntäperheet tarjoavat kurssilaisille yhden tai kahden hengen huoneita täysi- tai puolihoidolla. Perheet asuvat keskimäärin 10-25 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Perheessä pääsee harjoittelemaan espanjaa arkielämässä!

Opiskelija-asuntola

Ilman ruokailua varattavassa opiskelija-asuntolassa majoitutaan muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Asuntoloista löytyy yhden ja kahden hengen huoneita. Olohuone, kylpyhuone, keittiö, sekä parveke tai terassi jaetaan koulun muiden opiskelijoiden kanssa. Keittiö on hyvin varusteltu, ja asuntolassa on mahdollisuus pyykinpesuun. Opiskelija-asuntola sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Jotkin asuntolat sijaitsevat aivan koulun vieressä. 

Huoneistot

Studiohuoneisto

Studioasunto on hyvä vaihtoehto yksityisyyttä arvostaville. Pienehkössä huoneistossa voi majoittua 1-2 henkilöä, ja siinä on makuuhuone, täysin varusteltu keittiö tai keittonurkkaus sekä kylpyhuone. 

Asunto

Asunnossa on erillisen makuuhuoneen lisäksi olohuone, täysin varusteltu keittiö sekä kylpyhuone. Asuntoja on varattavissa 1-4 hengelle. 

Muita majoitusvaihtoehtoja

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Maksullisen kuljetuksen Malagan lentokentältä voi varata lisähinnasta. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät Hinnasto-linkin kautta. Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Malagan kielikoulun mukava henkilökunta järjestää vapaa-ajan ohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua. Monipuolinen ohjelma ulottuu tervetuliaisjuhlasta ja rantalentopallosta Picasso-museoon, ohjattuihin kaupunkikierroksiin sekä kokkauskursseihin.

Viikonloppuisin järjestetään retkiä lukemattomiin kohteisiin Malagan ympäristössä. Voit tutustua kielimatkan aikana Sevillaan, Rondaan, Granadaan tai Marbellaan! Joka viikko tarjolla on noin neljä vaihtelevaa aktiviteettia. Osa aktiviteeteista sisältyy hintaan, ja osa maksaa pienen lisämaksun.

Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee sesongin ja osanottajamäärän mukaan.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti:

 • Tervetuliaisjuhla
 • Rantalentopalloa
 • Picasso-museo
 • Kaupunkikierroksia
 • Paella- tai gazpacho-kokkauskurssi
 • Koripalloa
 • Jalkapalloa rannalla
 • Karaokea
 • Gibralfaro & Alcazaba
 • Thyssen-museo
 • Grillausta
 • Elokuvailtoja
 • Keilausta

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti:

 • Sevilla
 • Tarifa
 • Granada
 • Ronda
 • Córdoba
 • Marbella
 • Gibraltar
 • Marokko
 • Nerja
 • Mijas

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Valmennuskurssi kielitutkinto DELE
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELE viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Talousespanja
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Talousespanja viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2