Instituto Andalusí de Español Málaga

kielimatka espanja malaga aikuiset instituto andalusi speakandfunkielimatka espanja malaga aikuiset instituto andalusi speakandfunkielimatka espanja malaga aikuiset instituto andalusi speakandfunkielimatka espanja malaga aikuiset instituto andalusi speakandfunkielimatka espanja malaga aikuiset instituto andalusi speakandfunkielimatka espanja malaga aikuiset instituto andalusi speakandfun

Espanjaa Picasson kotikaupungissa Málagassa

Kaunis kielikoulu Instituto Andalusí sijaitsee rauhallisella malagalaisella asuinalueella, vain 10 minuutin päässä merenrannasta. Opetuksen jälkeen voi rentoutua koulun uima-altaalla tai patiolla! 

Instituto Andalusíssa opetusta saatetaan järjestää myös ulkona, mutta viihtyisät luokkahuoneet tarjoavat myös miellyttävän oppimisympäristön. Arabialaistyylisessä oleskelutilassa opiskelijoiden käytössä on tietokoneita, Wi-Fi, televisio, kahvila sekä kirjasto. Kesällä käytössä on myös muita luokkahuoneita.

Kielikoulu soveltuu kesäkaudella erinomaisesti perhekursseille.

Espanjan kielikurssit

Instituto Andalusí järjestää espanjan kielikursseja ympäri vuoden eritasoisille opiskelijoille. Ennen kurssia tehtävän kielitestin perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan sopivaan opetusryhmään.

Jos olet täysi aloittelija espanjan kielessä, varmistathan parhaiten sopivan aloituspäivän asiakaspalvelustamme.

Instituto Andalusí järjestää ryhmäopetusta eri tuntimäärillä, sekä yksityisopetusta. Sopivan viikkomäärän voi valita itse!

 • 20 viikkotunnin peruskurssi sopii hyvin pitkille kursseille ja aloittelijoille.
 • 30 viikkotunnin intensiivikurssit ovat hyvä vaihtoehto intensiivisempään kielen opiskeluun.
 • Tehokkaimmin espanjaa oppii yhdistelmäkurssilla, joka muodostuu 20 oppitunnin ryhmäopetuksesta ja 5-10 yksityistunnista viikossa.

Instituto Andalusí järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoon. 

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielikoulun oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja erityisesti tehokkaaseen espanjan kielen opiskeluun vieraana kielenä kehitettyjä. Oppimateriaalit ovat maksetaan paikan päällä. Kurssin päätyttyä myönnetään kurssitodistus.

Kaikilla Malagan kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opettamisesta vieraana kielenä. Modernit ja hauskat opetusmetodit mahdollistavat tehokkaan sanaston, kieliopin sekä puheen oppimisen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Espanjan kielikurssi 50+

Instituto Andalusí järjestää omaa espanjan kielikurssia yli 50-vuotiaille. Kurssin aloituspäiviä on yhdeksän vuodessa, ja kurssin kesto on kaksi viikkoa. Opetus tapahtuu omissa 50+ -ryhmissä ja se on suunniteltu nimenomaan vanhemmille espanjan opiskelijoille.

Espanjan opetuksessa keskitytään kommunikaatiotaitoihin, yleisimpään sanastoon, kielioppiin ja Espanjan kulttuurin tuntemukseen. Opetusmetodit ovat mielekkäitä ja hauskoja, ja kurssilla opitaan espanjaa mm. erilaisten keskusteluharjoitusten, haastatteluiden ja debattien avulla. Tarkoituksena on vahvistaa etenkin arkielämän eri tilanteissa pärjäämistä espanjaksi.

Vapaa-ajan ohjelma tukee kielen oppimista. Kurssiohjelmaan sisältyy 10 tuntia vapaa-ajan aktiviteetteja viikossa. Kurssin aikana vieraillaan kaupungin palatseissa ja museoissa, kokataan paellaa ja gazpachoa sekä käydään tapas-kierroksella. 

Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoja 50+ -kursseista.

Perhekurssit

Málagassa voi opiskella espanjaa myös koko perheen voimin. Kesäkaudella nuorille järjestetään omia espanjan kursseja.

Lisäksi perheelle voidaan järjestää oma yksityinen kurssi mihin aikaan vuodesta tahansa. Tämä sopii hyvin, jos kaikilla perheenjäsenillä on suunnilleen sama espanjan osaamistaito.

Perheen pienimmille voi tarvittaessa varata lastenhoitopalvelun oppituntien ajaksi.

Málagassa voi majoittua perheen kesken omassa huoneistossa. Huoneistoja on erilaisia, ja osa niistä sijaitsee El Palo -rannalla. Majoituksesta on lyhyt kävelymatka koululle.

Perhekursseilla on räätälöidyt hinnat. Kysy lisää perheen kielikursseista ja parhaista ajankohdista asiakaspalvelustamme!

Majoitus

Isäntäperhe

Kielikoulun tarkasti valitsemat isäntäperheet tarjoavat kurssilaisille yhden tai kahden hengen huoneita täysi- tai puolihoidolla. Perheet asuvat keskimäärin 10-25 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Perheessä pääsee harjoittelemaan espanjaa arkielämässä!

Opiskelija-asuntola

Ilman ruokailua varattavassa opiskelija-asuntolassa majoitutaan muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Asuntoloista löytyy yhden ja kahden hengen huoneita. Olohuone, kylpyhuone, keittiö, sekä parveke tai terassi jaetaan koulun muiden opiskelijoiden kanssa. Keittiö on hyvin varusteltu, ja asuntolassa on mahdollisuus pyykinpesuun. Opiskelija-asuntola sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Jotkin asuntolat sijaitsevat aivan koulun vieressä.

Studiohuoneisto

Studioasunto on hyvä vaihtoehto yksityisyyttä arvostaville. Pienehkössä huoneistossa voi majoittua 1-2 henkilöä, ja siinä on makuuhuone, täysin varusteltu keittiö tai keittonurkkaus sekä kylpyhuone. 

Yksityinen asunto

Asunnossa on erillisen makuuhuoneen lisäksi olohuone, täysin varusteltu keittiö sekä kylpyhuone. Asuntoja on varattavissa 1-4 hengelle. Sijainteja on useita, ja osa asunnoista sijaitsee aivan El Palo -rannalla.

Muita majoitusvaihtoehtoja

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Málagan kansainvälinen lentokenttä. Helsingistä on suoria lentoja Málagaan. Lentokentältä pääsee keskustaan junalla noin 15 minuutissa.

Maksullisen kuljetuksen Málagan lentokentältä voi varata lisähinnasta. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme myös julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Málagan kielikoulun mukava henkilökunta järjestää vapaa-ajan ohjelmaa, johon voi halutessaan osallistua. Monipuolinen ohjelma ulottuu tervetuliaisjuhlasta ja rantalentopallosta Picasso-museoon, ohjattuihin kaupunkikierroksiin sekä kokkauskursseihin.

Viikonloppuisin järjestetään retkiä lukemattomiin kohteisiin Malagan ympäristössä. Voit tutustua kielimatkan aikana Sevillaan, Rondaan, Granadaan tai Marbellaan! Joka viikko tarjolla on noin neljä vaihtelevaa aktiviteettia. Osa aktiviteeteista sisältyy hintaan, ja osa maksaa pienen lisämaksun.

Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee sesongin ja osanottajamäärän mukaan.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Tervetuliaisjuhla
 • Picasso-museo
 • Paella- tai gazpachokurssi
 • Gibralfaro & Alcazaba
 • Grillausta
 • Sevilla
 • Granada
 • Ronda
 • Gibraltar
 • Marokko

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 13:55
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 14:55
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Valmennuskurssi kielitutkinto DELE
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELE viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Talousespanja
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Talousespanja viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2