International House Clic Málaga

kielimatka espanja malaga 50+ espanjan kurssi
kielimatka majoitus aikuiset malaga espanjakielimatka espanja malaga clic aikuiset kielikurssiKielikoulu Clic Málaga espanjan kielikoulukielimatka aikuisille espanja malaga vapaa-aika retkikielimatka espanja malaga aikuiset retki kielimatka majoitus studiohuoneisto espanja malaga aikuisetkielimatka majoitus aikuiset malaga espanjakielimatka majoitus aikuiset malaga espanja

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Tasokkaat espanjan kurssit Aurinkorannikolla

Málagan moderni kielikoulu Clic sijaitsee Málagan keskustassa, Plaza de la Constitución -aukion sekä ostoskatujen lähellä. Keskeisen sijainnin ansiosta koulu on helposti tavoitettavissa myös muista Aurinkorannikon kaupungeista käsin.

Kielikoulu aloitti toimintansa Málagassa kesällä 2017 ja tilat sijaitsevat upeassa, vanhassa rakennuksessa. Koulun tiloissa on kahdeksan ilmastoitua luokkahuonetta ja viihtyisä aula. Opiskelijoilla on käytössään tietokoneita ja langaton internet-yhteys.

Clic kuuluu useaan kansalliseen ja kansainväliseen ammattijärjestöön. Koulu on lisäksi aktiivisesti mukana tukemassa hyväntekeväisyysjärjestö Museken toimintaa. 

Málagan kielikoulussa voit osallistua myös yli 50-vuotiaiden omalle kurssille. Lue lisää alla!

Tarjous: Espanjan kurssit Andalusiassa alehinnoin

Espanjan kielikurssit

Málagassa kielikoulu Clic järjestää espanjan kielikursseja kaiken tasoisille opiskelijoille ympäri vuoden. Ensimmäisenä kurssipäivänä suoritettavan kielitestin avulla opiskelijat sijoitetaan omaa tasoaan vastaaviin opetusryhmiin.

Opetusta on ryhmäkursseilla maanantaista perjantaihin, pääasiassa aamupäivisin. 

 • Peruskurssilla opiskellaan espanjan yleiskieltä 20 oppituntia viikossa ryhmässä. Peruskurssi soveltuu hyvin aloittelijoille tai pidempää kielikurssia suunnittelevalle. 
 • Tarjolla on myös 25 ja 30 viikkotunnin intensiivikursseja, joilla saa lisäksi erillisiä keskustelutunteja. 
 • Yhdistelmäkurssilla ryhmäopetuksen rinnalla on 5-10 yksityistuntia viikossa. Kurssi sopii erityisen hyvin tavoitteelliseen opiskeluun. 
 • Yksityiskurssilla oppituntien sisältö suunnitellaan toiveidesi mukaan: kurssiin voi kuulua vaikka oman alasi sanastoa tai pelkkää keskustelua. Yksityiskurssilla voit valita oppituntien määrän itse, ja opetusta voidaan pitää myös luokkahuoneen ulkopuolella.
 • Valmennuskurssilla voit prepata DELE-kielikokeeseen neljän viikon ajan. 

Málagan kielikoulu käyttää ajankohtaisia oppimateriaaleja, ja ne kehitetään opettajien toimesta vuosien opetuskokemuksen pohjalta. Oppimateriaalit maksetaan suoraan koululle ensimmäisenä päivänä. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Espanjan 50+ kurssit Málagassa

Clicin valikoimaan kuuluu myös omia kursseja yli 50-vuotiaille. Kurssit alkavat neljä kertaa vuodessa, ja keskittyvät eri teemoihin. Kaikkina aloituspäivinä tutustutaan kattavasti Málagaan teemasta riippumatta. 50+ -kurssien kesto on kaksi viikkoa, ja espanjan opetusta on 20 oppituntia viikossa. 

Kielimatkan aikana tutustutaan malagalaiseen kulttuuriin ja paikallisiin tapoihin yhteisen vapaa-ajan ohjelman puitteissa. Ohjelmaan sisältyy mm. kaupunkikierroksia, museovierailuja ja flamenco-ilta. Espanjan kielitaitoa pääsee testaamaan luokkahuoneen ulkopuolella, ja kurssilla opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa. Kokemus on siis hyvin kansainvälinen!

Sekä opetus että vapaa-ajan ohjelma on espanjaksi, mutta kurssille voi hyvin osallistua, jos alkeet ovat hallussa (taso A1). Paikalliset opettajat osaavat selittää asiat niin, että kaikki pysyvät mukana!

Yli 50-vuotiaiden kurssiteemat ja ajankohdat: 

 • Pääsiäisviikko Semana Santa maaliskuussa
 • Keho & mieli huhtikuussa
 • Malaga & Picasso syyskuussa
 • Viini ja gastronomia lokakuussa.

Kysy tarkat aloituspäivät ja hinnat asiakaspalvelustamme tai katso tiedot hinnastosta

Majoitus

Kielikurssin aikana Málagassa majoittumiseen löytyy useita vaihtoehtoja. Kaikki majoitusvaihtoehdot sijaitsevat kävelyetäisyydellä koululta.

Studiohuoneisto

Studiohuoneistot sijaitsevat 15-25 minuutin kävelymatkan päässä koululta. Modernisti sisustetuissa studioissa on yhdistetty makuuhuone/olohuone, oma keittiö ja kylpyhuone. Käytössä on myös oma pyykinpesukone sekä ilmastointi. Liinavaatteet ja internet-yhteys sisältyvät hintaan. 

Modernit huoneistot on tarkoitettu yhdelle hengelle. Kysythän meiltä lisätietoja, jos majoittujia olisi useampia.

Studiohuoneistot ovat erittäin suosittuja, joten saatavuutta on rajallisesti. Kysy meiltä saatavuus ja hinnat toivomallesi ajankohdalle! Huomaa, että pääsiäisviikon sekä Malagan Ferian aikaan majoituksesta veloitetaan lisähinta.

Majoituksesta huoneistossa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan kun huoneisto luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Asuntola Mini

Valoisassa asuntolassa on vain neljä makuuhuonetta, ja matkaa koululle on noin 15 minuuttia kävellen.

Malagan pikkuasuntolassa majoitut yhden hengen huoneessa ja jaat olohuoneen ja keittiön muiden asukkaiden kanssa. Pikkuasuntolan asukkaiden käytössä on langaton internet-yhteys, ja liinavaatteet, pyyhkeet sekä viikoittainen siivous sisältyvät hintaan.

Rakennus on remontoitu hiljattain ja se on kauniisti sisustettu. Huoneita on rajallisesti, joten varaathan omasi ajoissa! Asuntolassa on varattavissa myös kahden hengen huone lisähinnasta.

Isäntäperhe

Isäntäperheessä majoittuessasi pääset seuraamaan espanjalaista arkea. Perhemajoituksessa on hyvä tilaisuus tutustua paremmin maan kulttuuriin ja oppia lisää kieltä.

Kielikoulu valitsee isäntäperheet huolella. Perheet asuvat hyvien kulkuyhteyksien päässä koululta, ja matkaa on kävellen maksimissaan 25 minuuttia. Voit valita yhden tai kahden hengen huoneen, aamiaisella tai puolihoidolla (aamiainen ja illallinen). Majoituksen hintaan sisältyy lakanat ja pyyhkeet. 

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperhe voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Opiskelija-asunnossa majoitut yhden hengen huoneessa ja jaat yhteiset tilat muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Asunnoissa on yhteensä neljä makuuhuonetta. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja langaton internet-yhteys.

Opiskelija-asunnot sijaitsevat Málagan keskustan lähellä, ja matkaa koululle on noin 10-15 minuuttia kävellen. Opiskelija-asunto sopii hyvin sosiaaliselle budjettimatkailijalle. 

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Yksityisen lentokenttäkuljetuksen voi varata Málagan lentokentältä majoitukseen. Myös julkisilla pääsee helposti kentältä keskustaan.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Málagan kielikoulu tarjoaa iltapäivisin ja iltaisin kulttuuriohjelmaa kaikille kielikursseille osallistuville. Clic järjestää mm. kaupunkikierroksia sekä vierailuja museoihin. Viikonloppuretkiä tehdään muihin Andalusian kaupunkeihin ja nähtävyyksiin.

Vapaa-ajan ohjelma mukautuu sesongin sekä osanottajamäärän mukaisesti. Pääsesongin aikana järjestetään tavallisesti enemmän aktiviteetteja ja retkiä kuin sivusesongin aikana. Aktiviteeteista ja retkistä veloitetaan pieni lisähinta, ja ne ovat vapaaehtoisia. Ilmoittautua voi koulun vastaanotossa.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Museovierailuja: Picasso-museo, Málaga-museo, lasimuseo
 • Kaupunkikierros
 • Pompidou-keskus
 • Nerjan tippukiviluolat
 • Tarifa ja Bolonia
 • Ronda
 • Sevilla
 • Frigiliana
 • Caminito del Rey

 

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 tai 13:30- 17:10 (pääsesonki)
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 tai 13:30- 17:10 (pääsesonki)
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 ja 13:30- 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 14:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus 20 - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 afternoons
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto DELE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1