Lexis Instituto Málaga

Kielimatka espanjaan Malaga kielikurssi
Kielimatka espanjaan Malaga kielikurssiKielimatka espanjaan Malaga kielikurssi

Moderni espanjan kielikoulu Málagan keskustassa

Valoisa kielikoulu Lexis Instituto sijaitsee aivan Málagan keskustassa, ja koulun kurssitarjonnasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan espanjan kurssin. Kielikoululla on kaksi toimipistettä keskusta-alueella.

Koululla on modernisti varusteltuja luokkahuoneita, ja opiskelijoiden käytössä on myös kirjasto, taukotiloja sekä tietokoneluokka. Lexis on esteetön espanjan kielikoulu.

Historiallinen vanha kaupunki, Gibralfaron linna sekä Malaguetan hiekkaranta sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Lexiksen tiloista, ja ympäristöstä löytyy lukuisia kahviloita ja ravintoloita lounastaukoja varten.

Espanjan kurssit

Kielikoulu Lexis Instituto tarjoaa kursseja eritasoisille espanjan osaajille. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, jos vähintään espanjan alkeet ovat hallussa. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka avulla sopiva ryhmä valitaan. Málagan kielikoulun espanjankielisillä opettajilla on korkeakoulututkinto, ja opettajia jatkokoulutetaan säännöllisesti.

Lexis soveltuu erinomaisesti myös ryhmien kielikursseille!

Lexis Instituto järjestää espanjan kursseja eri oppituntimäärillä. Opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin, pääasiassa aamupäivisin. 

 • 20 viikkotunnin peruskurssi sopii aloittelijoille sekä pitkille kursseille. Opetuksessa käydään läpi kielen eri osa-alueita ja kielioppia, ja kehitetään kommunikaatiotaitoja.
 • Yhdistelmäkurssilla oppiminen on tehokkaampaa, sillä osa opetuksesta on noin neljän hengen pienryhmissä. Yhdistelmäkurssi sisältää 20 viikkotuntia ryhmäopetusta ja 5-10 viikkotuntia pienryhmäopetusta. Kurssi sopii hyvin myös kielistipendin saaneelle.
 • Lexis järjestää myös valmennuskursseja DELE-kielitutkintoon.
 • Voit halutessasi varata myös yksityistunteja.
   

Kaikki Málagan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja aikuisille opiskelijoille suunnattuja. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen menestyksekkäästä kurssin suorituksesta.

Koulu pidättää oikeuden muuttaa kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Lexis on Instituto Cervantesin tunnustama, ja se toimii testikeskuksena virallisille TELC -kielikokeille. Kielikoululla on kesäkaudella myös espanjalaisia opiskelijoita oppimassa englantia, italiaa ja saksaa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Málagan kielikurssin ajan kielikoulun valitsemisssa espanjalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, noin 10-15 minuutin matkan päässä Málagan kielikoululta joko kävellen tai julkisilla liikennevälineillä.

Málagan isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen puolihoidolla. Kahden hengen huone on mahdollista varata myös yksin matkustaessa. Isäntäperhe pesee myös pyykkisi kerran viikossa.

Isäntäperheessä asuessasi tutustut paremmin espanjalaiseen kulttuuriin. Perheen kanssa keskustellessa espanjan osaaminen kehittyy todella nopeasti. Ota huomioon, että perheessä ei välttämättä osata englantia.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Málagan kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista espanjan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Majoitus opiskelija-asunnossa on paras vaihtoehto sosiaaliselle matkailijalle, joka haluaa liikkua oman aikataulunsa mukaan. Asunnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden asua yhdessä muiden eri maista tulevien kurssilaisten kanssa. Majoitukseen ei sisälly aterioita.

Voit varata yhden tai kahden hengen huoneen, lisäksi asuntoon kuuluvat kylpyhuone, täysin varustettu keittiö sekä olohuone. Yhteisessä käytössä olevat tilat siivotaan kerran viikossa, mutta siisteyttä tulee ylläpitää myös itse. Asunnoissa on Wi-fi, pesukone ja TV. Pyyhkeet tulee olla omasta takaa. 

Asunnot sijaitsevat noin 10 - 15 minuutin matkan päässä kielikoululta kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Myös rannalle pääsee helposti kävellen!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos olisit kiinnostunut varaamaan oman huoneiston Málagan keskustassa, ota meihin yhteyttä. Asuntoja on erilaisia, ja osa sopii myös perheille.

Ryhmille on varattavissa majoitusta asuntolassa, jossa tarjoillaan myös aterioita.

Halutessasi järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Málagan kansainvälinen lentokenttä. Helsingistä on suoria lentoja Málagaan. Lentokentältä pääsee keskustaan junalla noin 15 minuutissa.

Maksullisen kuljetuksen Málagan lentokentältä voi varata lisähinnasta. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme myös julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Málagan kielikoulu järjestää opiskelijoilleen vapaa-ajan ohjelmaa, jotta kaupunkiin ja Andalusiaan pääsisi tutustumaan mahdollisimman laajasti. Koulu tarjoaa viikoittain monia aktiviteettejä, joihin osallistumalla voit syventää espanjan kielen taitoasi. Ryhmille voidaan räätälöidä oma vapaa-ajan ohjelma, joka sisällytetään kurssin hintaan.

Tyypillisiä aktiviteetteja ovat esimerkiksi kierrokset kauniissa vanhassa kaupungissa, museovierailut, flamencokurssi sekä erilaiset yhteiset illanistujaiset. Kielikoulu järjestää myös retkiä Málagan lähialueille, esimerkiksi Sevillaan, Granadaan ja Tarifan rantakaupunkiin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee sesongin mukaan.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Yhteisiä illanviettoja
 • Museovierailuja
 • Flamenco-kurssi
 • Tapas-kierros
 • Sevilla
 • Tarifa
 • Granada
 • Ronda

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit