Espanjan kurssit Nerja

Kielimatka idyllisessä Nerjassa sopii sinulle, jos toivot kielimatkaltasi rauhallista tunnelmaa ja laadukkaita palveluja. Nerja on pieni, maalauksellinen 20 000 asukkaan kaupunki Costa del Solin rannikon varrella, hyvien liikenneyhteyksin päässä. Espanjan kielikurssilla Nerjassa opit käyttämään kieltä sujuvasti, ja ystävällisessä kaupungissa pääset hyödyntämään uusia taitojasi. Vapaa-ajallasi voit pelata tennistä tai golfia, ratsastaa ja rentoutua veden äärellä. 

Nerja sijaitsee 55 kilometriä itään Malagasta ja sitä reunustavat Sierra Almijaran vuoristo sekä yli 16 kilometrin mittainen hiekkaranta. Ensimmäiset asutukset alueella olivat jo varhaisella kivikaudella. Luolamaalauksia ja muita yli 30 000 vuotta vanhoja jäänteitä voit ihailla kuuluisissa esihistoriallisissa tippukiviluolissa (Cuevas de Nerja) – erityinen kohokohta jokaiselle Nerjan vierailijalle! Et voi myöskään ohittaa näkymää Balcón de Europa -linnoitukselta käsin taivaansiniselle Välimerelle.

Nerjan ilmasto on läpi vuoden miellyttävän lämmin. Vuoteen lukeutuu yli 3500 aurinkotuntia, lämpötilat ovat kesäisin 30 ja talvisin 15 asteen tienoilla. Nerja on siis läpi vuoden houkutteleva matkakohde.

Perinteissään ja arkkitehtuurissaan vaalii Nerja myös nykypäivänä perinteistä andalusialista tyyliä. Vuosittain juhlivat kaupungin asukkaat monien vierailijoiden seurana karnevaalia, pääsiäisviikkoa (Semana Santa) ja lukuisia muita perinteisiä espanjalaisia juhlia. Kaupungin nimi Nerja on tullut arabian kielisestä nimityksestä "narixa“, joka mekitsee "rikasta lähdettä“.

Nerjan kaupungilla on siis tarjottavanaan kulttuurista, perinteistä ja kauniista luonnosta kiinnostuneelle paljon nähtävää! Hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitseva Nerja on upea kohde kielimatkalle.