Espanjan kielikurssit Salamanca

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

”Salamanca lumoaa kaikki onnekkaat, jotka ovat saaneet asua siellä. He haluavat aina palata takaisin.” (Miguel Cervantes)

Kielimatka Salamancaan on myös matka historiaan! Salamancassa sijaitsee Espanjan vanhin, 1200-luvulla rakennettu yliopisto. Mikä voisikaan olla parempi kaupunki espanjan kielikurssia varten? Salamanca on täydellinen kielimatkakohde historiaa rakastavalle, ja tasokkaan kielikoulun kurssitarjonnasta löydät juuri sinulle sopivan espanjan kielen kurssin. 

Salamancan vanhankaupungin rakennusten julkisivut on tehty Vilmayorin kullanvärisestä kivestä, mikä antaa kaupungille omalaatuisen lisän sekä lumoaa kaikki vierailijat kerta toisensa jälkeen. Paikallisten mukaan vielä auringonlaskun jälkeenkin hiekkakivi hehkuu auringonsäteitä, ja tuo näin Salamancalle erityisen hohteen.

Arkkitehtoristen mestaritöiden lisäksi Salamancasta löytyy myös laaja kulttuuritarjonta, mikä mahdollistaa monipuolisen vapaa-ajan ohjelman. Yksi monista kaupungin hyvistä puolista on se, että keskustassa on kaikki enimmillään kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Kielimatkasi aikana sinulla on siis hyvin aikaa tutustua kaupunkiin perusteellisesti!

Päivän kielikurssin oppituntien jälkeen voit rentoutua kielikoululta vain viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalla Espanjan kauneimmalla aukiolla Plaza Mayorilla. Aukiota ympäröi kuvankaunis vanhakaupunki, josta löytyvät Sacramenton molemmat katedraalit sekä lukemattomia tutkimisen arvoisia palatseja ja monumentteja eri aikakausilta. Salamancassa historia on kaikkialla! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,25 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
71 Suomi 1 Enforex Salamanca 9.25