Espanjan kielikurssit Sevilla

Värikäs Sevilla hurmaa kaikki kielimatkailijat! Sevilla on Etelä-Espanjan suurin kaupunki, Andalusian pääkaupunki sekä yksi Euroopan vanhimpia kulttuurin keskuksia. Espanjan kielikurssi Sevillassa on täydellinen vaihtoehto sinulle, jos pidät vilkkaasta elämänmenosta, musiikista ja tanssista. Pidetty kielikoulu Sevillan keskustassa tarjoaa laadukkaan kurssivalikoiman, josta löytyy varmasti sinullekin sopiva kurssi. Saatavilla on myös suosittu 50+ -erikoiskurssi! 

Joka puolella Sevillan kaupunkia näkee vieläkin 800 vuotta kaupunkia hallinneiden maurien vaikutuksen. Sevillan Alcázar oli alkujaan maurien linnoitus, jota on useita kertoja laajennettu nykyiseksi palatsiksi. Sevillan hurmaava vanhakaupunki on ollut vuodesta 1987 UNESCO:n maailmanperintökohde. Sieltä löytyy muun muassa la Giralda-kellotorni, joka on kaupungin symboli sekä osa vaikuttavaa, maailman suurimpiin kuuluvaa goottilaista katedraalia.

Universidad de Sevilla on Espanjan toiseksi suurin yliopisto, ja se perustettiin jo 1400-luvulla. Sevilla onkin edelleen tärkeä yliopistokaupunki, ja opiskelijat tuovat oman värinsä eloisaan Sevillaan. 

Flamencon kehtonakin tunnetussa kaupungissa huokuu todellinen elämänilo. Erilaiset fiestat elävöittävät kaupunkia, joista tärkeimpiin kuuluvat pääsiäisviikko Semana Santa sekä huhtikuun juhla Feria de Abril. Huhtikuun juhlan aikaan koko kaupunki kokoontuu juhlatelttoihin ja tanssilattioille kuin suureen perhejuhlaan. Sevillalaiset, ”Sevillanos”, pukeutuvat tällöin historiallisiin pukuihin ja monet naiset lähtevät kaupungille flamenco-asuissa.

Flamencon ohella Sevilla on myös tapaksien kotiseutua. Tapaksien kanssa voi nauttia vaikka lasillisen jereziläistä viiniä tai sherryä. Myös useiden leivonnaisten ja kakkujen kuten Torríjasien alkuperä on Sevillassa. Iltaisin voit nautiskellen tehdä kulinaarisia matkoja tapas-baareihin ja andalusialaisiin ravintoloihin, ja hyödyntää uutta kielitaitoasi. Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulla on runsaasti aikaa tutustua Sevillaan ja sen ystävällisiin ihmisiin!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,15 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
33 Suomi 4 Clic 9.28
53 Saksa 1 Clic 9.75
51 2 Clic 8.18
24 Saksa 1 Clic 9.54
26 1 Clic 9.00