International House Clic Sevilla

Aikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevillaAikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevillaAikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevillaAikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevillaAikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevillaAikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevillaAikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla Aikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla

 

Sevillan kielikoulu Clic sijaitsee keskellä kaupungin historiallista keskustaa. Koulu on useiden kansallisten ja kansainvälisten ammattijärjestöjen jäsen.

Sevillan katedraali ja sen kuuluisa La Giralda -kellotorni, kaupungintalo sekä keskiaikainen palatsi Alcázar sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Koulun läheisyydestä löytyy myös suuri määrä ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

Kielikoululla on 30 ilmastoitua luokkahuonetta, ja tuntien jälkeen kurssilaiset voivat nauttia Andalusian auringosta koulun kattoterassilla. Koululla on aulassa viihtyisä kahvila, jossa voi nauttia lounasta, ja oma kirjakauppa.

Opiskelijoilla on käytössään langaton internet-yhteys koko koulurakennuksessa. Esteetön kulku on mahdollista lähes koko rakennuksessa.

Espanjan kielikurssit ja opetus

Sevillan kielikoulu Clic järjestää eritasoisia espanjan kursseja läpi vuoden. Suuressa koulussa on paljon opetusryhmiä, ja omalle osaamistasolle sopiva ryhmä löytyy kielitestin avulla. Sevillassa voi opiskella espanjaa aivan alkeista lähtien.
 

 • 20 viikkotunnin peruskurssi sopii hyvin espanjan kielen aloittelijoille tai pitkille kursseille. Sevillassa on myös mahdollista valita 30 viikkotunnin intensiivikurssi, jos haluaa saavuttaa tehokkaampia oppimistuloksia kielimatkan aikana. Näillä kursseilla opetus tapahtuu ryhmässä, jossa etenkin keskusteluharjoituksia tehdään paljon.
 • Yksilöllisiin tarpeisiin sopii parhaiten 20 viikkotunnin yksityiskurssi. Yksityistuntien hyödyt ovat moninkertaiset ryhmäopetukseen nähden, ja sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Yksityistunneilla pääsee rauhassa keskustelemaan opettajan kanssa ja keskittymään itselle haastaviin kohtiin espanjan kielessä.
 • Yhdistelmäkurssi puolestaan muodostuu 20 viikkotunnin ryhmäopetuksesta, sekä 5-10 viikkotunnin yksityisopetuksesta. Suosittelemme yhdistelmäkursseja tehokkaaseen oppimiseen.
   

Kaikilla opettajilla Sevillan kielikoulussa on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat ovat kokeneita, ystävällisiä, avoimia sekä motivoituneita opettamaan. Opettajat tulevat yleensä eri puolilta Espanjaa, ja luokkahuoneessa käytetään aina selkeää kieltä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Sevillan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja ne kehitetään opettajien toimesta vuosien opetuskokemuksen pohjalta. Oppimateriaalit maksetaan suoraan koululle. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Clic on kansainvälisten järjestöjen, kuten IALC:n jäsen. Koulu järjestää myös valmennuskursseja DELE-kielikokeeseen.

Espanjan kielikurssit 50+

Clicin valikoimaan kuuluu myös omia kursseja yli 50-vuotiaille. Kurssit alkavat useana ajankohtana ympäri vuoden, ja keskittyvät eri teemoihin. 50+ -kurssien kesto on kaksi viikkoa, ja espanjan opetusta on 20 oppituntia viikossa. 

Kielimatkan aikana tutustutaan laajasti rikkaaseen sevillalaiseen kulttuuriin ja paikallisiin tapoihin. Espanjan taitoja pääsee testaamaan myös luokkahuoneen ulkopuolella, ja kurssille osallistujat tulevat eri puolilta maailmaa. Sekä opetus että vapaa-ajan ohjelma on espanjaksi, mutta kurssille voi osallistua jos alkeet ovat hallussa (taso A1).  

Yli 50-vuotiaiden kurssiteemat ja ajankohdat ovat: 

 • Pääsiäisviikko Semana Santa maalis-huhtikuussa
 • Feria de abril huhtikuussa
 • Flamenco syyskuussa
 • Flamenco ja ooppera marraskuussa
 • Ruoka&juoma, useita aloituspäiviä vuodessa

Kysy tarkat aloituspäivät ja hinnat asiakaspalvelustamme! 

Majoitus

Isäntäperhe

Isäntäperheessä pääsee seuraamaan sevillalaisten jokapäiväistä elämää läheltä. Isäntäperheessä asuessa on hyvä mahdollisuus tutustua paremmin myös espanjalaiseen kulttuuriin ja oppia lisää kieltä.

Kielikoulu valitsee Sevillan isäntäperheet huolellisesti. Perheet asuvat korkeintaan 20 minuutin päässä kielikoululta. Voit valita yhden tai kahden hengen huoneen puolihoidolla (aamupala ja illallinen) tai täysihoidolla (aamupala, lounas ja illallinen). Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista tulee ilmoittaa espanjan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Sevillan kielikoulun tarjoamissa jaetuissa opiskelija-asunnoissa on mahdollisuus asua yhdessä paikallisten kanssa. Kielikoulu on valinnut asunnot korkeintaan 20 minuutin kävelymatkan päästä koululta. Täysin varusteltu keittiö on kaikkien asukkaiden käytössä. Majoitukseen ei sisälly aterioita, ja asukkaat vastaavat itse asunnon siisteydestä. Samassa asunnossa asuu yleensä 1-2 muuta henkilöä.

Majoituksesta asunnossa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Asuntola

Kävelymatkan päässä koululta sijaitsevissa asuntoloissa voi majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa. Asuntolat ovat täysin varusteltuja, ja huoneen voi varata omalla tai jaetulla kylpyhuoneella. Keittiö sekä suuri olohuone ovat yhteisessä käytössä. Vuodevaatteet ja siivous kerran viikossa kuuluvat hintaan. Asuntolassa majoittuu kielikoulun muita opiskelijoita, ja tunnelma on nuorekas ja kansainvälinen. 

Majoituksesta asuntolassa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Huoneisto

Huoneistot sopivat henkilöille, jotka tarvitsevat paljon omaa rauhaa. Tarjolla on sekä yksiöitä että kaksioita.

Kaikki asunnot ovat hiljattain remontoituja, ja niistä löytyy ilmastointi, Wi-Fi ja TV. Rakennuksessa on kattoterassi, joka jaetaan naapureiden kanssa. Pyyhkeet ja vuodevaatteet kuuluvat hintaan ja ne vaihdetaan viikoittain. Asunnot sijaitsevat vajaan kymmenen minuutin kävelymatkan päässä koululta.

Majoituksesta huoneistossa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Yksityisen lentokenttäkuljetuksen voi varata Sevillan lentokentältä majoitukseen. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löytyvät hinnastosta. Myös julkisilla pääsee helposti kentältä keskustaan.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Sevillan kielikoulu tarjoaa iltapäivisin ja iltaisin kulttuuriohjelmaa. Clic järjestää mm. elokuvailtoja, kaupunkikierroksia sekä vierailuja museoihin. Viikonloppuretkiä tehdään toisiin Andalusian kaupunkeihin, mutta joskus myös Portugaliin ja Marokkoon asti.

Vapaa-ajan ohjelma mukautuu sesongin sekä osanottajamäärän mukaisesti. Pääsesongin aikana järjestetään tavallisesti enemmän aktiviteetteja ja retkiä kuin sivusesongin aikana.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Espanjalaisia elokuvailtoja
 • Museovierailuja: arkeologinen museo, flamenco-museo, taidemuseo
 • Kaupunkikierroksia
 • Itálican rauniot
 • Vierailu konditoria Inés Rosalesissa
 • Córdoba
 • Ronda
 • Granada
 • Cádiz

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 14:20 tai 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 14:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus 20 - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00 afternoons
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
DELE Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:10
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,15 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.28 10.00 8.80 0.00
9.75 10.00 9.50 10.00
8.18 10.00 8.60 4.40
9.54 10.00 8.80 9.20
9.00 9.00 9.00 0.00