International House Clic Sevilla

aikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfunaikuisten kielimatka kielikurssi espanja sevilla clic speakandfun

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Koe aito Andalusia kielimatkalla Sevillassa

Sevillan kielikoulu Clic sijaitsee keskellä kaupungin historiallista keskustaa. Koulu on useiden kansallisten ja kansainvälisten ammattijärjestöjen jäsen.

Sevillan katedraali ja sen kuuluisa La Giralda -kellotorni, kaupungintalo sekä palatsi Alcázar sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Koulun läheisyydestä löytyy myös suuri määrä ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

Kielikoululla on 30 ilmastoitua luokkahuonetta, ja tuntien jälkeen kurssilaiset voivat nauttia Andalusian auringosta koulun kattoterassilla. Koululla on aulassa viihtyisä kahvila, jossa voi nauttia lounasta, ja oma kirjakauppa.

Opiskelijoilla on käytössään langaton internet-yhteys koko koulurakennuksessa. Esteetön kulku on mahdollista lähes koko rakennuksessa.

Tarjous: Espanjan kurssit Andalusiassa alehinnoin

Espanjan kielikurssit 

Sevillan kielikoulu Clic järjestää eritasoisia espanjan kursseja läpi vuoden. Suuressa koulussa on paljon opetusryhmiä, ja omalle osaamistasolle sopiva ryhmä löytyy kielitestin avulla. Sevillassa voi opiskella espanjaa aivan alkeista lähtien.

 • 20 viikottaisen oppitunnin peruskurssi sopii hyvin espanjan kielen aloittelijoille tai pitkille kursseille. Sevillassa on myös mahdollista valita 25 tai 30 oppitunnin intensiivikurssi, jos haluaa saavuttaa tehokkaampia oppimistuloksia kielimatkan aikana. Näillä kursseilla opetus tapahtuu ryhmässä, jossa etenkin keskusteluharjoituksia tehdään paljon.
 • Yksilöllisiin tarpeisiin sopii parhaiten 20 oppitunnin yksityiskurssi. Yksityistuntien hyödyt ovat moninkertaiset ryhmäopetukseen nähden, ja sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Yksityistunneilla pääsee rauhassa keskustelemaan opettajan kanssa ja keskittymään itselle haastaviin kohtiin espanjan kielessä.
 • Yhdistelmäkurssi puolestaan muodostuu 20 oppitunnin ryhmäopetuksesta, sekä 5-10 oppitunnin yksityisopetuksesta. Suosittelemme yhdistelmäkursseja tehokkaaseen oppimiseen.
 • Kielistipendin saaneelle sopii hyvin 25 oppitunnin intensiivi- tai yhdistelmäkurssi.

Kaikilla opettajilla Sevillan kielikoulussa on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat ovat kokeneita, ystävällisiä, avoimia sekä motivoituneita opettamaan. Opettajat tulevat yleensä eri puolilta Espanjaa, ja luokkahuoneessa käytetään aina selkeää kieltä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Sevillan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja ne kehitetään opettajien toimesta vuosien opetuskokemuksen pohjalta. Oppimateriaalit maksetaan suoraan koululle. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Koulu järjestää myös valmennuskursseja DELE-kielikokeeseen.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Espanjan kielikurssit 50+

Clicin valikoimaan kuuluu myös omia kursseja yli 50-vuotiaille. Kurssit alkavat useana ajankohtana ympäri vuoden, ja keskittyvät eri teemoihin. Kaikkina aloituspäivinä kuitenkin tutustutaan kattavasti Sevillaan, oli teema sitten mikä tahansa. 50+ -kurssien kesto on kaksi viikkoa, ja espanjan opetusta on 20 oppituntia viikossa. 

Lue kokemuksia Sevillan 50+ -kurssista

Kielimatkan aikana tutustutaan laajasti rikkaaseen sevillalaiseen kulttuuriin ja paikallisiin tapoihin. Espanjan taitoja pääsee testaamaan myös luokkahuoneen ulkopuolella, ja kurssille osallistujat tulevat eri puolilta maailmaa. Sekä opetus että vapaa-ajan ohjelma on espanjaksi, mutta kurssille voi osallistua jos alkeet ovat hallussa (taso A1).  

Yli 50-vuotiaiden kurssiteemat ja ajankohdat ovat: 

 • Pääsiäisviikko Semana Santa maalis-huhtikuussa
 • Feria de abril toukokuussa
 • Flamenco, useita aloituspäiviä vuodessa
 • Viini & gastronomia, useita aloituspäiviä vuodessa

Kysy tarkat aloituspäivät ja hinnat asiakaspalvelustamme tai katso tiedot hinnastosta

Majoitus

Studiot ja huoneistot Santa Ana

Modernit ja persoonalliset huoneistot sopivat opiskelijoille, jotka tarvitsevat paljon omaa tilaa. Tarjolla on sekä yhden ja kahden hengen studioita sekä isompia huoneistoja, joissa on erillinen makuuhuone ja olohuone. Rakennuksessa majoittuu ainoastaan koulun opiskelijoita.

Kaikki Santa Anan huoneistot ovat hiljattain remontoituja, ja niistä löytyy ilmastointi, Wi-Fi ja TV. Rakennuksessa on kattoterassi, joka jaetaan muiden asukkaiden kanssa. Pyyhkeet ja vuodevaatteet kuuluvat hintaan ja ne vaihdetaan viikoittain. Huoneistot sijaitsevat vajaan kymmenen minuutin kävelymatkan päässä koululta.

Kaikissa Santa Anan huoneistoissa on oma kylpyhuone, ja studiohuoneiston voi varata omalla tai yhteisellä keittiöllä. Kysy meiltä saatavuus ja hinnat toivomallesi ajankohdalle.

Persoonallisissa huoneistoissa on kaikissa eri sisustus. Santa Anan huoneistot ovat erittäin kysyttyjä, joten saatavuutta on rajallisesti.

Majoituksesta huoneistossa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huoneisto luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Isäntäperhe

Isäntäperheessä pääsee seuraamaan sevillalaisten jokapäiväistä elämää läheltä. Isäntäperheessä asuessa on hyvä mahdollisuus tutustua paremmin myös espanjalaiseen kulttuuriin ja oppia lisää kieltä.

Kielikoulu valitsee Sevillan isäntäperheet huolellisesti. Perheet asuvat keskimäärin 20 minuutin päässä kielikoululta. Voit valita yhden tai kahden hengen huoneen puolihoidolla (aamupala ja illallinen) tai täysihoidolla (aamupala, lounas ja illallinen). Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista tulee ilmoittaa espanjan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Sevillan kielikoulun tarjoamissa jaetuissa opiskelija-asunnoissa on mahdollisuus asua yhdessä paikallisten kanssa. Kielikoulu on valinnut asunnot korkeintaan 20 minuutin kävelymatkan päästä koululta. Täysin varusteltu keittiö on kaikkien asukkaiden käytössä. Majoitukseen ei sisälly aterioita, ja asukkaat vastaavat itse asunnon siisteydestä. Samassa asunnossa asuu yleensä 1-2 muuta henkilöä.

Majoituksesta asunnossa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Asuntola

Kävelymatkan päässä koululta sijaitsevissa asuntoloissa voi majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa. Asuntolat ovat täysin varusteltuja, ja huoneen voi varata omalla tai jaetulla kylpyhuoneella. Keittiö sekä suuri olohuone ovat yhteisessä käytössä. Vuodevaatteet ja siivous kerran viikossa kuuluvat hintaan. Asuntolassa majoittuu kielikoulun muita opiskelijoita, ja tunnelma on nuorekas ja kansainvälinen. 

Majoituksesta asuntolassa veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Yksityisen lentokenttäkuljetuksen voi varata Sevillan lentokentältä majoitukseen. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löytyvät hinnastosta. Myös julkisilla pääsee helposti kentältä keskustaan.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Sevillan kielikoulu tarjoaa iltapäivisin ja iltaisin kulttuuriohjelmaa. Clic järjestää mm. elokuvailtoja, kaupunkikierroksia sekä vierailuja museoihin. Viikonloppuretkiä tehdään toisiin Andalusian kaupunkeihin, mutta joskus myös Portugaliin ja Marokkoon asti.

Vapaa-ajan ohjelma mukautuu sesongin sekä osanottajamäärän mukaisesti. Pääsesongin aikana järjestetään tavallisesti enemmän aktiviteetteja ja retkiä kuin sivusesongin aikana.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Espanjalaisia elokuvailtoja
 • Museovierailuja: arkeologinen museo, flamenco-museo, taidemuseo
 • Kaupunkikierros
 • Flamenco-ilta
 • Tapas-kierros
 • Córdoba
 • Ronda
 • Granada
 • Cádiz

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 13:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 14:20 tai 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Lisätietoa

Vuoden 2020 kurssien teemat ja aloituspäivät: Viini & gastronomia: 9.3., 1.6., 19.10.; Semana Santa: 30.3.; Feria de abril: 20.4.; Flamenco: 4.5., 21.9., 9.11.

Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 14:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 - 15:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto DELE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus 20 - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,06 / 10

Arvioiden määrä: 12

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.66 9.70 8.90 6.50
8.73 10.00 8.10 8.40
9.09 9.40 9.10 8.60
8.26 8.30 8.10 8.60
9.50 10.00 9.20 9.50
9.46 10.00 9.10 0.00
9.28 10.00 8.80 0.00
9.28 10.00 8.80 0.00
9.75 10.00 9.50 10.00
8.18 10.00 8.60 4.40
9.54 10.00 8.80 9.20
9.00 9.00 9.00 0.00