Espanjan kielimatkat Teneriffa

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Tiesitkö, että Kanariansaaret kuuluvat maantieteellisesti Afrikkaan? Kanariansaarten suurin saari Teneriffa on kuuluisa lomakohde näyttävine tulivuorineen, rantoineen ja luonnonpuistoineen. Kaiken tämän pääset yhdistämään espanjan kielikurssilla Teneriffalla.

Monipuolisesta luonnosta tunnetulla Teneriffalla on paljon muutakin tarjottavaa, kuin rantaelämä. Saarella on myös laajat harrastusmahdollisuudet golfaamisesta extreme-lajeihin. Rento vapaa-ajan vietto värittää espanjan kielikurssia Teneriffalla.

Teneriffan pohjoisosan Puerto de la Cruzissa voi opiskella espanjaa ympäri vuoden. Mukavasta kaupungista käsin voi tutustua saaren eri osiin, kuten pääkaupunki Santa Cruziin sekä Teiden tulivuoreen ja kansallispuistoon.

Kielimatkalle Teneriffalle - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Teneriffaa kutsutaan ikuisen kevään saareksi. Lämpötilat pysyvät koko vuoden ympäri yli 20 asteen, joten matkustaa voi koska vain. Erityisesti talvikaudella Teneriffa on suosittu matkakohde.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta on hyvät yhteydet Teneriffan kahdelle lentokentälle. Suoria lentoja on saatavilla viikoittain. Kentiltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet eri puolille saarta.
  • Kenelle Teneriffa sopii parhaiten? Teneriffa on suosittu matkustuskohde kaikenikäisten keskuudessa. Moni päätyy opiskelemaan espanjaa esimerkiksi perheloman yhteydessä.
  • Mitä pakata mukaan? Espanjan kielikurssille on syytä ottaa mukaan rantavarusteet, kävelemiseen ja vaeltamiseen sopivat kengät sekä positiivinen asenne.

Rantoja, golfia ja maisemia

Pehmeät ja kimaltelevat hiekkarannat kutsuvat kielimatkailijan nauttimaan lämmöstä. Rannoilla viihtyy vapaa-aikana pidempääkin, joten aurinkorasva on syytä muistaa ottaa mukaan matkaan. Rantabulevardien kojuista voi hankkia erilaisia tuliaisia kotiin.

Teneriffan kuuluisat golfkentät kutsuvat lajin harrastajia ympäri maailmaa luokseen. Lämmin sää ympäri vuoden mahdollistaa kielikurssin aikana lukuisat muutkin ulkoilma-aktiviteetit. Rantalentopallo tai kalastus ovat oivallisia tapoja rentoutua oppituntien jälkeen.

Mystinen Teide

Teneriffalla kohoaa Espanjan korkein tulivuori Teide. Espanjan kielikurssilla kannattaa ehdottomasti suunnata ihailemaan lähes neljän kilometrin korkeudelle kohoavaa tulivuorta. Teiden alueella on useita luontopolkuja sekä köysirata.

Tulivuori kutsuu vierailijoita, ja se onkin ehdottomasti yksi kiehtovimmista nähtävyyksistä Teneriffalla. Las Cañadasin kraaterin juurella sijaitsee Teiden kansallispuisto, joka on myös UNESCO:n maailmanperintökohde. Mascan pienen vuoristokylän näköalatasanteelta on henkeäsalpaavat maisemat merelle.

Liikkuminen Teneriffalla

Teneriffalla liikkuminen sujuu kielikurssin aikana sulavasti bussilla tai vuokra-autolla. Bonobus-kortilla matkustaa edullisesti bussilla keskuksista toisiin. Kohdekaupunki Puerto de la Cruzissa on myös helppo liikkua kävellen ja parantaa omaa kuntoa!

Vuokra-autolla liikkuu helposti haluamiensa nähtävyyksien äärelle kielimatkan aikana. Autolla ajaessa on helppo pysähtyä nauttimaan upeista maisemista esimerkiksi matkalla luonnonpuistoihin. Vuokra-autofirmoja vertailemalla löytyy paras vaihtoehto.

Yhdistä kohteita

Espanjan sisäiset lennot ovat todella edullisia. Espanjan opintoja voi helposti jatkaa Iberian niemimaalla, vaikkapa pääkaupunki Madridissa tai kauniissa Sevillassa.

Pyydä tarjous!

 

 

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,03 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
67 Suomi 1 Don Quijote Teneriffa 8.34
60 Suomi 1 Don Quijote Teneriffa 7.71