Espanjan kielikurssit Teneriffa

Kielimatka Teneriffalle yhdistää hyödyn ja huvin! Teneriffa on Kanarian suurin saari 850 000 neliömetrillään ja kuuluu maantieteellisesti Afrikkaan. Espanjan kielikurssi Teneriffalla on täydellinen tapa tutustua kanarialaiseen elämänmenoon, samalla kun opit puhumaan espanjaa. Puerto de la Cruzin kielikoulun eritasoiset espanjan kurssit ovat tehokkaista ja hauskoja, ja sinulle jää oppituntien jälkeen myös runsaasti vapaa-aikaa! 

Teneriffan upea ilmasto, kauniit rannat ja täydelliset vesiurheiluolosuhteet tekevät siitä monipuolisen kohteen kielimatkallesi. Keskimääräinen lämpötila Teneriffalla on 27°C, ja siksi sitä kutsutaan ikuisen kevään saareksi. Teneriffan saari on vulkaanista alkuperää ja tulivuori Teide on 3 716 metrillään Espanjan korkein kohta. Tulivuoren ympärillä olevan kansallispuiston ainutlaatuiset maisemat ovat saaren vulkaanisen toiminnan lopputulos. Teneriffa on Kanariansaarista maisemallisesti kaunein ja monipuolisin, ja harvinaiset kivet ja kalliot vaihtelevat hedelmällisten ja värikkäiden laaksojen kanssa.

Puerto de la Cruzissa, jossa kielikoulu sijaitsee, on vilkas kulttuurielämä. Kaupungista löytyy lukemattomia nähtävyyksiä, harrastusmahdollisuuksia sekä mahtavia rantoja. Kasvitieteellinen puutarha ja eläinpuisto Loro parque ovat loistavia iltapäiväkohteita espanjan oppituntiesi jälkeen! Playa Martiánez on suosittu sekä paikallisten että vierailijoiden keskuudessa. Jopa surffarit löytävät sieltä hyviä aaltoja. Satamakaupungin vetonauloihin kuuluu myös keinotekoinen kylpyläkeskus Lago Martiánez, joka on täynnä järviä, vesiputouksia, puutarhoja sekä ravintoloita ja kahviloita.

Kielimatka Teneriffalle on mukava tapa viettää loma, samalla kun pääset harjoittelemaan espanjan taitojasi!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 7,71 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
60 Suomi 1 Don Quijote Teneriffa 7.71