Don Quijote Teneriffa

espanjan kielen kurssi teneriffa kanarian saaret don quijote
espanjan kielen kurssi teneriffa kanarian saaret don quijoteespanjan kielen kurssi teneriffa kanarian saaret don quijoteespanjan kielen kurssi teneriffa kanarian saaret don quijote

Espanjan opiskelua aurinkoisessa Puerto de la Cruzissa

Kielikoulu Don Quijote Teneriffa sijaitsee Puerto de la Cruzin keskustassa, Teneriffan toiseksi suurimmassa matkailukohteessa. Upea mustahiekkainen Martiánez-ranta on aivan nurkan takana koulurakennuksesta.

Perinteisellä kanarialaisella tyylillä rakennetusta kielikoulusta löytyy 10 valoisaa luokkahuonetta, joissa on modernit laitteet tehokkaaseen espanjan opiskeluun. Kielikoulussa on myös taukohuone sekä kirjasto, ja koko rakennuksessa on langaton nettiyhteys opiskelijoiden käyttöön.

Koululla on rauhallinen sisäpiha taukojen viettämistä varten. Alueen lukuisat kahvilat, ravintolat ja kaupat sekä julkisen liikenteen pysäkki aivan koulun vieressä tekevät päivien suunnittelusta helppoa.

Don Quijote on tasokas espanjan kielikoulujen ketju. Koulun opettajat ovat espanjaa äidinkielenään puhuvia ja todella osaavia. Teneriffan kielikoulu soveltuu hyvin myös hieman vanhemmille espanjan opiskelijoille.

Espanjan kielen kurssit

Don Quijote Teneriffa järjestää espanjan kielen kursseja vuoden ympäri, aina vasta-alkajista edistyneille espanjan kielen opiskelijoille. Yleiskielen kurssin voi aloittaa Puerto de la Cruzissa mikä tahansa maanantai, ja opetusta järjestetään arkisin. Sopiva opetusryhmä löytyy kielitestin avulla, ja ryhmät ovat kansainvälisiä.

 • Jos haluat rentoa espanjanopetusta lomailun ohessa, suosittelemme varaamaan yksityistunteja. Tunteja voi ottaa vaikka 10 viikossa, mutta määrän saa päättää itse!
 • Ryhmäopetusta voi valita 25 oppituntia viikossa. Kurssiin sisältyy yleiskielen opetusta sekä espanjan kielen ja kulttuurin työpajoja.
 • Intensiiviseen espanjan opetukseen paras vaihtoehto on 30 oppitunnin yhdistellmäkurssi, jossa saa ryhmäopetuksen lisäksi yksityistunteja tai semiyksityisiä tunteja. Yksityistunnit järjestetään 1-4 hengen ryhmissä.
 • Teneriffalla järjestetään kerran vuodessa yli 50-vuotiaiden erikoiskurssi sekä DELE-kielitutkintoon valmentavaa opetusta.

Kaikilla opettajilla Teneriffan kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat ovat ystävällisiä ja todella motivoituneita.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Toiveet yksityisopetuksen aikataulun suhteen otetaan huomioon. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Don Quijoten kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja ne kehitetään koulun omien opettajien toimesta. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Espanjan kurssi 50+

Don Quijote järjestää myös omaa erityiskurssia yli 50-vuotiaille. Kurssin ajankohta on aina helmikuun lopulla, jolloin Teneriffalla vietetään saaren kuuluisia karnevaaleja! Seuraavan kerran kurssi alkaa maanantaina 17.2.2020.

50+ -kurssiin sisältyy espanjan opetusta 20 oppituntia viikossa. Lisäsi pakettiin kuuluu kolme vapaa-ajan aktiviteettia viikossa: yhdessä tutustutaan sekä Teneriffan saareen että sukelletaan karnevaalitunnelmaan.

Kurssille osallistuvat tulevat eri puolilta maailmaa. Sekä opetus että vapaa-ajan ohjelma pidetään espanjaksi, mutta kurssille voi osallistua, jos osaa edes hieman alkeita. Opettajat käyttävät aina opiskelijoiden osaamistasoa vastaavaa espanjaa. 

Yli 50-vuotiaiden kurssin ajaksi voi majoittua Puerto de la Cruzissa omatoimisesti, tai varata kauttamme opiskelijamajoituksen.

Pyydä meiltä tarjous myös useamman hengen 50+ -matkalle Teneriffalle! 

Majoitus

Isäntäperhe

Majoittumalla isäntäperheeseen pääset näkemään ja kokemaan teneriffalaisten eli Tinerfeñosien jokapäiväistä elämää läheltä. Opit paljon lisää kanarialaisesta kulttuurista, ja pääset käyttämään sekä kehittämään espanjan kieltä myös kielikurssisi ulkopuolella. Kielikoulu valitsee isäntäperheet Teneriffalla huolellisesti.

Perheet asuvat noin 15-30 minuutin matkan päässä kielikoululta kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Voit valita yhden tai kahden hengen huoneen puolihoidolla tai täysihoidolla. Kurssilaiset voivat myös halutessaan majoittua Teneriffalla kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samassa isäntäperheessä. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista espanjan kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Teneriffan kielikoulun tarjoamissa opiskelija-asunnoissa sinulla on mahdollisuus asua yhdessä muiden kielikurssilaisten kanssa. Tällainen tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi, sillä pääset tutustut tutustumaan muihin opiskelijoihin ja opit espanjan kieltä huomaamattasi kommukoidessasi heidän kanssaan.

Asunnoissa on yhden sekä kahden hengen huoneita ja niistä pääsee koululle kävellen tai julkisilla liikennevälineillä 15-30 minuutissa. Täysin varusteltu keittiö on kaikkien asukkaiden käytössä, kuten myös langaton internetyhteys. Keittiön ja kylpyhuoneen jaat muiden asukkaiden kanssa, mutta lisämaksua vastaan on varattavissa myös huone omalla kylpyhuoneella.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata yksityisen lentokenttäkuljetuksen Teneriffan pohjoiselta tai eteläiseltä lentokentältä. Tavoitat Puerto de la Cruzin kaupungin myös julkisilla liikennevälineillä.

Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan, vaan ne tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Teneriffalla sinua odottavat lukuisat kulttuuriaktiviteetit, joita kielikoulu järjestää iltapäivisin ja iltaisin kielikurssisi ohella. Suosittuja aktiviteetteja ovat muun muassa salsatunnit sekä grilli- ja elokuvaillat.

Viikonloppuisin järjestetään retkiä esimerkiksi Teide-tulivuorelle, joka on Espanjan korkein kohta, ja viereiselle La Gomeran saarelle. Myös Teneriffan pääkaupunki Santa Cruz de Tenerife sekä yliopistokaupunki La Laguna ja sen kaunis vanhakaupunki ovat vierailun arvoisia paikkoja.

Voit myös halutessasi lähteä vaellusretkelle vuorille tutkimaan saaren monipuolista ja kaunista luontoa. Vapaa-ajan ohjelman aikana opit sekä lisää espanjan kieltä että tutustut paremmin Kanariansaarten mahtaviin kaupunkeihin, kulttuuriin ja luontoon.

Vapaa-ajan ohjelma mukautuu sesongin sekä osanottajamäärän mukaisesti. Pääsesongin aikana järjestetään tavallisesti enemmän aktiviteetteja ja retkiä kuin sivusesongin aikana. Kielikoulun paikallinen henkilökunta auttaa mielellään myös omatoimisten retkien suunnittelussa!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Salsa-tanssikurssit
 • Elokuvaillat
 • Grilli-illat
 • Teide-tulivuori
 • La Gomera –saari
 • Vuoristokylä Masca
 • La Laguna
 • Cruz del Carmen
 • Santa Cruz de Tenerife

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Minigruppenkurs
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Minigruppenkurs viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 10 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2