Espanjan kielikurssit Valencia

Opiskele espanjan kieltä ja kulttuuria kotoa käsin Espanjan Online-kursseilla!

Kaunis Valencia on monipuolinen kielimatkakohde!

800 000 asukkaan Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Välimerellä, Costa de Valencian rannikolla. Espanjan kielikurssi Valenciassa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua sen moniin kasvoihin, sekä oppia tietysti espanjaa! Erittäin suosittu kielikoulu tarjoaa kattavasti espanjan kielikursseja, ja oppituntiesi ohella pääset näkemään ja kokemaan Valencian parhaat puolet.

Vaikka Valencia ja sitä ympäröivä alue elivät menneisyydessä lähes pelkästään maataloudesta, on kaupunki kehittynyt vuosien saatossa moderniksi metropoliksi ja kulttuurikeskukseksi. Kielikurssisi aikana Valenciassa koet täydellisen yhdistelmän suurkaupunkia sekä lomatunnelmaa. Yliopistokaupunki houkuttelee vierailijoita iltaisin Espanjan eläväisimpään yöelämään. Ennen kuin suuntaa askeleensa lukemattomiin baareihin ja diskoihin, kannattaa nauttia alueen rikkaasta ruokakulttuurista sekä maukkaista viineistä.

Valencia on Paellan kotiseutua: perinteinen Paella Valenciana sisältää riisiä, kanaa ja/tai kania sekä vihanneksia. Paellan monet muunnelmat kuten Paella marinera, joka sisältää mereneläviä, ovat myös laajalle levinneitä. Tunnettu serranonkinkku on myös tältä alueelta kotoisin. Paikallisten suosima juoma Agua de Valencia tehdään espanjalaisesta Cava-kuohuviinista, appelsiinimehusta ja muista raaka-aineista. Kaupungin monet ravintolat ovat hyviä paikkoja hyödyntää parantunutta espanjan kielen taitoasi! 

Erityisesti kansanjuhlien aikaan on Valencia todella eläväinen kaupunki. Kevään juhla Las Fallas on yksi vuoden kohokohdista, jolloin kaupunki täyttyy tapahtumista, tanssista sekä ilotulituksista. Valencian kulttuurielämään kuuluvat erottamattomasti legendat espanjalaisista kansallissankareista sekä fiktiivinen hahmo El Cid, joka hallitsi Valenciaa ja taisteli maureja vastaan.

Valencia tarjoaa kielimatkallesi täydellisen kattauksen huvia ja historiaa! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,48 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
52 Suomi 1 IH Españolé Valencia 9.40
31 Suomi 1 IH Españolé Valencia 9.55