International House Españolé Valencia

kielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfun
kielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfunkielimatka espanja valencia espanjan kurssi speakandfun

Espanjan opiskelua ja paellaa Valenciassa

Perheomisteinen IH Españolé sijaitsee loisteliaassa, historiallisessa palatsissa Valencian vanhassa kaupungissa. Koulun modernit tilat otettiin käyttöön vuonna 2018, ja opiskelijoiden käytössä on langaton netti koko rakennuksessa.

Vain muutaman askeleen päässä Valencian katedraalilta sijaitsevassa espanjan kielikoulussa on interaktiiviset luokat, joissa on runsaasti luonnonvaloa. Koululla on myos opetuskeittiö, jossa koulun opiskelijat voivat halutessaan tutustua espanjalaisen keittiön saloihin.

Oppituntien välillä voi käydä koulun kahvilassa, ottaa aurinkoa koulun kattoterassilla tai kahdella eri patiolla ja nauttia hedelmäpuista. Monet nähtävyydet sijaitsevat aivan koulun vieressä, ja rannalle pääsee helposti 20 minuutissa. Lisäksi lähellä on urheilukeskus.

Espanjan kielikurssit

IH Españole on kansainvälinen kielikoulu, jolla on opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Espanjan kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että jo edistyneemmille kielen opiskelijoille. Valencian opettajat ovat espanjaa äidinkielenään puhuvia alan ammattilaisia. Yhdessä opetusryhmässä on 6-10 opiskelijaa, ja oppitunnin pituus on aina 50 minuuttia.

Kurssivalikoima on laaja, ja opiskella voi rennosti tai intensiivisesti. Espanjan kielen kurssin voi aloittaa Valenciassa mikä tahansa maanantai, kunhan vähintään alkeet ovat hallussa. Täysille aloittelijoille on omat aloituspäivät.

 • Sekä aloittelijat että edistyneet voivat valita 20 tai 25 viikkotunnin ryhmäopetuskurssin. Opetusryhmä valikoituu osaamistason mukaan.
 • Ryhmäopetuksen ohelle voi ottaa yksityistunteja. Yhdistelmäkurssin voi valita erilaisilla määrillä yksityisopetusta tai kulttuurioppitunteja.
 • Voit valita myös kokonaan yksityisen espanjan kielikurssin Valenciassa.
 • Kaupallisella alalla työskentelevät hyötyvät eniten yhdistelmäkurssista, jossa on 20 viikkotuntia ryhmäopetusta sekä viisi viikkotuntia talousespanjaa.
 • Viralliseen DELE-kielikokeeseen voi valmistautua preppauskurssilla, jolla saa yleiskielen opetusta sekä DELE-valmennusta.

Espanjan oppitunteja pidetään pääasiassa aamu- ja iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa aikataulua.

Luokkaopetuksen lisäksi kurssilaiset voivat osallistua koulun järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan. Näin kieltenopiskelun ja kulttuurintuntemuksen voi yhdistää käytännöllisellä tavalla.

Valencian kielikoulu on osa kansainvälisesti tunnustettua International House -ketjua, joka korostaa innovatiivisia ja opiskelijakeskeisiä opetusmetodeja. Koulu on useiden järjestöjen tunnustama espanjan kielen opetuskeskus.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai asuntolassa. Voit myös varata itsellesi pienen studiohuoneiston Valencian keskustasta. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkasi alkamista.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Tutustu aidosti paikalliseen elämäntyyliin -ja tapoihin asumalla espanjalaisessa perheessä! Perheet ovat tarkoin valittuja, ja monet ovat olleet vuosia mukana toiminnassa. Useimmat perheet asuvat lähellä keskustaa, keskimäärin 25 minuutin päässä koulusta julkisia kulkuvälineitä käyttäen.

Opiskelijat majoittuvat joko yhden tai kahden hengen huoneisiin. Voit valita täysihoidon, puolihoidon tai pelkän aamiaisen. Viikoittainen siivous ja pyykinpesu kuuluvat hintaan.

Opiskelija-asunto

Asunnossa jaat 3-4 makuuhuoneen asunnon muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Kylpyhuoneita on yksi tai kaksi ja ne ovat yhteisessä käytössä. Lisäksi asunnossa on täysin varusteltu keittiö sekä viihtyisä olohuone, missä voit viettää aikaa.

Pesukone ja silitysrauta ovat käytettävissäsi, ja vuodevaatteet sisältyvät varusteluun. Omat pyyhkeet on hyvä tuoda mukana. Asunnot sijaitsevat maksimissaan 20 minuutin päässä koululta julkisia kulkuvälineitä käyttäen.

Asuntola yliopistolla

Yliopiston kampuksella sijaitsevassa asuntolassa elät yhden tai kahden hengen huoneessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, ilmastointi, lämmitys sekä opiskelutila. Asuntolassa on langaton nettiyhteys.

Lisäksi asuntolassa on jaettuja oleskelutiloja, kuten tv-huone, kahvila ja ruokahuone. Yhteisessä keittiössä voit valmistaa omia ruokia, mutta asuntolassa on myös lounaskahvila. Asuntolan kampuksella on 24h -vastaanotto.

Halutessasi voit varata lisämaksusta yliopistomajoitukseen aamupalan, puolihoidon tai täysihoidon. Hintaan sisältyvät lakanat, pyyhkeet, internet sekä viikkosiivous.

Kesäasuntola

Kesäisin on saatavilla majoitusta myös kesäasuntolassa, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Asuntolassa on yhteensä 80 yhden hengen huonetta omalla kylpyhuoneella, sekä viihtyisiä jaettuja tiloja.

Kesäasuntola sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä koululta. Huoneet ovat varusteltu samoin kuin yliopistoasuntolassa.

Studiohuoneisto

Studiohuoneistot sijaitsevat Valencian keskustassa, enintään 20 minuutin kävelymatkan päässä koululta. Huoneistoissa on yksi makuuhuone, keittonurkkaus ja kylpyhuone. Käytössäsi on täysin varusteltu keittiö, mikro, tv ja pesukone. Hintaan sisältyvät myös vuodevaatteet, pyyhkeet ja internet. Studiohuoneistot sopivat yksin tai kaksin matkustaville.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata maksusta.

Kuljetus ja lennot

 Voit halutessasi tilata maksullisen lentokenttäkuljetuksen majoitukseesi. Lentokentältä on myös nopea metroyhteys keskustaan.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa ja julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Valencia on täynnä nähtävää ja tekemistä! Tutustu esimerkiksi Ciudad de las Artes y de las Ciencias -keskukseen, josta löytyy elokuvateatteri, planetaario, museoita sekä Euroopan suurin akvaario. Voit myös lähteä kävelylle vanhaan kaupunkiin ja käydä maistelemassa tapaksia historiallisessa kauppahallissa, josta löytyy yli tuhat kojua. 

Voit suunnata keskustassa sijaitsevalle La Malvarrosa-uimarannalle, jossa on jopa kilometrin verran rantaviivaa. Mikäli haluat hetkeksi pois kaupungista, kannattaa suunnistaa bussilla 10 kilometrin päässä sijaitsevaan Albuferan luonnonpuistoon, jossa voi tutustua luonnon monimuotoisuuteen. 

Valenciasta käsin voi tehdä päiväretken helposti vaikka Alicanteen ja lähteä viikonlopun viettoon Barcelonaan.

Kielikoulu järjestää myös viikoittain erilaista vapaa-ajan ohjelmaa opiskelijoilleen. Ohjelmaan kannattaa lähteä mukaan!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • elokuvailtoja
 • kaupunkikierroksia
 • peli-iltoja
 • tanssikursseja
 • kokkausiltoja

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:10 - 13:00 tai 14:10 - 18:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 14:30 tai 13:30 - 18:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:00 - 14:00 tai 13:10 - 19:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 - 14:30 tai 13:30 - 18:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 25 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
DELE Yhdistelmäkurssi Plus 20 Ryhmäopetus
Oppitunnit 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto DELE plus 20 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Teacher training - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:30 – 13:30 tai 14:30 - 18:30
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Talousespanja Plus 5 Talousespanja
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Talousespanja viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2