Kielikurssit Kolumbiassa

Lähde opiskelemaan espanjaa kielimatkalle Kolumbiaa! Espanjan kielikurssilla Kolumbiassa sinulla on mahdollisuus tutustua Amazonin sademetsien kiehtovaan maailmaan ja sen ainutlaatuiseen sekä rikkaaseen kasvistoon ja eläinlajistoon. Samalla pääset tutustumaan elämäniloisiin kolumbialaisiin.

Tiesitkö, että Kolumbia tunnetaan Latinalaisen Amerikan maista siitä, että siellä puhutaan espanjaa hyvin puhtaasti? Puhutun espanjan kielen ymmärtäminen kannalta kielimatka Kolumbiaan kannattaa varmasti, ja ystävällisten kolumbialaisten kanssa jutustellessa kielitaitosi paranee huomaamattasi! 

Kulttuuria ja perinteitä

Etelä-Amerikan pohjoisosissa Tyynenvaltameren ja Karibian meren välissä sijaitseva Kolumbia ei houkuttele vain kauniilla luonnolla, paratiisimaisilla rannoilla ja ystävällisillä asukkailla vaan myös perinteillään. Erityisesti pääkaupunki ja maan suurin kaupunki Bogotá tarjoaa 2600 metrin korkeudessa täydellisen lähtöpisteen erilaisille retkille eri puolille maata ja on tunnettu eloisasta historiastaan. Täällä sekoittuvat kolumbialaiset perinteet ja siirtomaa-aikaiset vaikutteet sekä upeiden historiallisten monumenttien tutkiminen.

Historian lisäksi Kolumbiasta löytyy festivaaleja useampaan makuun. Esimerkiksi Bogotássa järjestetään joka toinen vuosi suuri teatterifestivaali Festival Iberoamericano de Teatro ja joka vuosi suuri rock-konsertti Rock al Parque, jota pääset seuraamaan ilmaiseksi Simón Bolívarin puistossa!

Nähtävää ja koettavaa

Maan kauniit barokkityyliset rakennukset Espanjan siirtomaa-ajoilta ovat ilmaston armoilla, ja paikoin pahoin kärsineitä. Kolumbian kauniita historiallisia rakennuksia pääset vielä näkemään kuitenkin esimerkiksi Cartagenan vanhassa kaupungissa. Kaupungissa ollessasi kannattaa käydä myös Castillo de San Felipessä, espanjalaisten linnakkeessa, joka rakennettiin alunperin suojaamaan kultalähetyksiä merirosvoilta. 

Pääkaupungissa historian ystävän tulee ehdottomasti suunnata La Candelarian kaupunginosaan. La Candelariassa on ollut näyttämönä monille merkittäville tapahtumille Kolumbian historiassa, ja alueelta löytyy runsaasti museoita ja muistomerkkejä. Esimerkiksi El Museo del Oro  kannattaa sisällyttää aikatauluun. Ilmastoidussa museossa pääset tutustumaan esikolumbiaanisiin kullasta tehtyihin taideteoksiin. San Diegon kaupunginosasta löytyvä Museo Nacional on maan vanhin museo ja ehdottomasti käynnin arvoinen kohde.

Opi espanjaa sademetsän helmassa

Kolumbian kielikoulussamme voit yhdistää espanjan opiskelun vapaa-ajan aktiviteetteihin! Ryhmä- tai yksityisopetuksen rinnalle koulu tarjoaa aktiviteettiohjelmaa tai vaikka tanssikurssin. Koulun monipuolisesta vapaa-ajan ohjelmasta voit lisämaksua vastaan valita kurssiasi täydentämään esimerkiksi sademetsän eläinten tarkkailua, pyöräretken Brasiliaan tai tutustumisretken paikallisen Ticuna-yhteisön luo. 

Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan sinulle sopivan kielimatkan Kolumbiaan!