Espanjan kurssit Leticia

Kielimatka Leticiaan on täydellinen mahdollisuus yhdistää espanjan kielen opiskelu upeaan luontoon. 37 000 asukkaan sademetsäkaupunki Leticia sijaitsee kolmen maan, Kolumbian, Perun ja Brasilian rajalla.

Monipuolista Letician kaupunkia rajaa vasemmalla puolella Amazonin suurin joki Rio Amazonas. Leticia on siis täydellinen lähtöpiste Amazonin tutkimiseen! Paikalliset kutsuvat kaupunkia lempeästi nimellä "Tres Fronteras" (suom. kolme rajaa) ja se on sekä rauhallisin että monipuolisin Kolumbian alueista.

Amazonin alueen pääkaupunkina tunnettu Leticia tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia näkymiä ja houkuttelee rajattomilla mahdollisuuksillaan. Voit lähteä vaikka jännittävälle veneretkelle, vierailla paikallisissa asutuksissa ja tarkkailla lintuja. Letician kielikoulussa sinulla on mahdollisuus tutustua Amazonin sademetsien kiehtovaan maailmaan ja sen ainutlaatuiseen sekä rikkaaseen kasvistoon ja eläinlajistoon.

Laaja valikoima kauppoja, baareja ja kahviloita kutsuvat myös rentoutumaan ja nautiskelemaan kielimatkasi ajan. Leticiassa sinulla on mahdollisuus tutustua aitoon Kolumbiaan ja autenttiseen kolumbialaiseen elämäntyyliin samalla, kun parannat espanjan kielen taitojasi nopeasti ja tehokkaasti!