Espanjan kielikurssit Havanna

Tervetuloa kielimatkalle värikkääseen Havannaan! 

Kuuban pääkaupunki Havanna on omaperäinen kulttuurin kehto. Kuubassa 50-luvun henki on edelleen elossa, ja Havannan lukuisat historialliset monumentit ja sen asukkaiden lämmin ystävällisyys hurmaavat kaikki kielimatkalaiset. Espanjan kielikurssilla Havannassa pääset kokemaan Kuuban ainutlaatuisen tunnelman, ja opit tehokkaasti espanjaa. 

Havanna on perustettu jo 1500-luvun alkupuolella, ja tämän vuoksi kaupungin La Habana Vieja -vanhakaupunki onkin ollut UNESCON:n maailmanperintökohde jo vuodesta 1982 lähtien. Havannassa on myös edustettuna laaja kirjo eri aikakausien rakennustyylejä, ja rakennuksia ihastellessa kuluu varmasti hetki jos toinenkin. Kielikurssisi ohella sinulla on runsaasti aikaa nähdä Havannaa sekä tehdä päiväretkiä ympäri Kuubaa. 

Koe Kuuban rytmi

Mukaansatempaavan musiikin siivittämänä voit nauttia monipuolisen päivän päätteeksi Cuba Libren yhdessä kaupungin monista kahviloista ja ravintoloista. Iltaisin voit nauttia Karibian kiehtovasta yöelämästä. Kaupungin yössä kuubalaisten elämänilo ja energia tarttuvat varmasti sinuunkin.

Aivan pääkaupungin läheisyydestä löytyvät upeat hiekkarannat kuten Playas del Este. Nämä valkoiset hienohiekkaiset trooppiset rannat eivät ole ainoastaan turistien suosiossa, vaan myös kuubalaiset viettävät mieluusti viikonloppunsa rannalla loikoillen. Kuuluisin ranta on nimeltään Santa María del Mar.