Sprachcaffe Havanna

sprachcaffe havanna kuuba speakandfun opi espanjaa kielimatka
sprachcaffe havanna kuuba speakandfun opi espanjaa kielimatkaSprachcaffe Havanna Kuuba speakandfun opi espanjaa kielimatkaSprachcaffe Havanna Kuuba speakandfun opi espanjaa kielimatka

Havannan kielikoulu Sprachcaffe Havanna sijaitsee viehättävässä ja arvostetussa Miramarin kaupunginosassa. Kaksikerroksisessa koulurakennuksessa on kuusi viihtyisää ilmastoitua luokkahuonetta, ja kurssilaisten käytössä on myös oleskeluhuone, pieni keittiö ja tanssistudio. Tauoilla voit siis viettää aikaa muiden kurssilaisten kanssa jutellen, kokkailen tai vaikka tanssien!

Kansainvälinen ilmapiiri, laadukas opetus

Kaikilla opettajilla Havannan kielikoulussa on takanaan korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus espanjan opetuksesta vieraana kielenä. Opetuksessa käytetyt materiaalit ovat monipuolisia ja moderneja, ja opetusmetodit vaihtelevia, jotta eri oppimistyylit ovat hyvin edustettuna.

Opetusryhmissä on keskimäärin 6 ja maksimissaan 8 henkeä. Ryhmien pieni koko mahdollistaa sen, että opettaja pystyy hyvin huomioimaan jokaisen kurssilaisen tarpeet. Näillä keinoilla pyritään opiskelusta tekemään mielekästä ja mielenkiintoista, ja takaamaan hyvät oppimistulokset. Kielikoulu Havannassa on jäsen lukuisissa eri ammattijärjestöissä, kuten ALTOssa ja WYSEssa.

Kurssit

Kielikoulu tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Voit osallistua perus- tai intensiivikurssille, joissa opetus tapahtuu 6-8 hengen pienryhmissä, tai voit valita yksityiskurssin, jossa saat juuri sinulle räätälöityä yksityisopetusta. Peruskurssilla oppitunteja on 20/viikko, intensiivikurssilla 30/viikko.

Huomaa: Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Havannan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja kehitetty espanjan kielen nopeaan oppimiseen. Saat oppimateriaalit lainaan koululta kurssisi ajaksi. Opetuksessa painotetaan keskustelua ja sosiaalista kanssakäymistä. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä kurssin suorituksesta Havannassa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Asuntola

Havannan kielimatkasi aikana voit valita asuntola-vaihtoehdon, jossa majoitut yhden tai kahden hengen huoneessa, ja jaat kylpyhuoneen, keittiön ja olohuoneen muiden huoneistossa asuvien kurssilaisten kanssa. Asuntola sijaitsee hotellikompleksissa, jossa on useita uima-altaita, ravintoloita, baareja ja urheilumahdollisuuksia. Tämän lisäksi olet lähellä uimarantaa.

Guest House

Guest Housessa asut kansainvälisessä ympäristössä yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita, ja kylpyhuone on yhteisessä käytössä muiden asukkaiden kanssa. Koululle kävelet vain noin 20 minuutissa. Majoittuessasi muiden kurssilaisten kanssa voit harjoitella espanjaa myös luokkahuoneen ulkopuolella ja tutustut muihin kielikurssilaisiin.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Lentäessäsi suoraan Havannan kansainväliselle José Martí -lentokentälle pääset Miramarin kaupunginosaan kätevästi taksilla, ja matka kestää vain noin 20 minuuttia. Voit halutessasi myös varata lentokenttäkuljetuksen, jolloin sinua odotetaan lentokentällä ja kuljettaja vie sinut suoraan majoituspaikkaasi. Koulun järjestämän kuljetuspalvelun hinnat näet Hinnasto-sivullamme. Huomaa: Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Havannan kielikoulu tarjoaa viikoittain monia vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää espanjan kielen taitojasi ja täten täydentää kielimatkaasi. Koulu tarjoaa esimerkiksi tanssiopetusta ja valittavissa on salsaa, tangoa, reggaetonia, bachataa ja merengueta! Tanssitaitoja voi testata myöhemmin Havannan vilkkaassa yöelämässä.

Kielikoulun vapaa-ajan ohjelma on erittäin monipuolinen ja voit paikan päällä päättää, haluatko lähteä mukaan retkille tai osallistua illanviettoihin muiden kurssilaisten kanssa. Osaavat ohjaajat järjestävät opastettuja kierroksia Havannan eri alueille ja lukuisille kuuluisille rakennuksille ja monumenteille. Esimerkiksi vaikuttava entinen armeijan kenraalien asuinrakennus Palacio de los Capitanes Generales ja Havannan katedraali Cathedrale de La Habana ovat vierailulistalla. Koulu tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua puoli- tai kokopäiväretkille, joilla pääset tutustumaan Havannan ympäröiviin alueisiin ja näet hieman kuubalaista elämää suurkaupungin ulkopuolella.

Sinulla on luonnollisesti myös mahdollisuus tutustua Havannan ympäristöön oma-aloitteisesti ja nauttia Kuuban kauniista luonnosta, laiskotella Karibian rannoilla tai sukeltaa tai tutustua Havannan värikkääseen yöelämään. Näin opit kielimatkallasi Kuubassa espanjan kielen lisäksi uutta Havannasta, Karibiasta ja kuubalaisesta elämäntavasta.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti:

 • tanssikursseja (salsa, bachata, tango, reggaeton...)
 • kaupunkikierroksia
 • retkiä rannalle
 • vierailuja rommi- ja tupakkatehtaissa
 • grillausta
 • vesipooloa
 • iltajuhlia

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

 • Playas del Este
 • Las Terrazas
 • Canimar-joki
 • Varadero

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2