Espanjan kielikurssit Meksikossa

Kielimatkalle värikkääseen Meksikoon!

Meksiko on täydellinen kielimatkakohde espanjan opiskelua varten. Upeat maisemat, kiehtova kulttuuri ja ihastuttavat ihmiset tekevät kielimatkasta varmasti mahtavan kokemuksen.

Espanjan kielikurssin aikana voi tutustua mayojen kiehtovaan historiaan, juhlia tyypillisiä meksikolaisia fiestoja, nauttia valkoisista hiekkarannoista ja lähteä sulkeltelemaan maailman toiseksi suurimmalle koralliriutalle. 

Kielimatkalla espanjan taidot vahvistuvat

Rantakaupunki Playa del Carmenin yhteistyökoulu sijaitsee Jukatanin niemimaan itärannikolla. Kielikoulussa järjestetään mm. ryhmä- ja yksityisopetusta sekä yhdistelmäkursseja aikuisille. Meksikossa voi opiskella espanjaa myös DELE-kielitutkintoa varten valmentavalla kurssilla. 

Kielikoulu täyttää korkeat laatuvaatimukset, ja motivoituneet opettajat tekevät oppitunneista rentoja ja viihtyisiä.

Vastaamme mielellämme kursseja koskeviin kysymyksiin!

Tekemistä kulttuuri- ja aktiivimatkailijalle

Meksikosta löytyy tekemistä jokaiseen makuun. Kielimatkan aikana ehtii hyvin vierailla Meksikon tulivuorilla, surffata ja snorklata - tai vain rentoutua rannalla ja nauttia Meksikon lämmöstä.

Tiesitkö, että Meksikossa on enemmän UNESCOn maailmanperintökohteita kuin missään muussa Pohjois-, Väli- tai Etelä-Amerikan maassa? Kaikkiaan kohteita on 32, ja suurin osa kohteista on kulttuurikohteita. Meksikosta löytyy useita mayojen kukoistuskauden raunioita, mutta myös asteekkikulttuurin jäänteitä.

Mesoamerikkalaisten kulttuurien tuntemusta voi syventää esimerkiksi vierailulla México Cityn museoihin. Museoista näkemisen arvoisia ovat mm. Museo Nacional de Antropología sekä Museo Nacional del Arte Moderno.

 

Kielimatkalle Meksikoon? Lue lisää täältä!