Kielikurssit Meksikossa

Lähde kielimatkalle Meksikoon! Vuosi vuoden jälkeen tämä monipuolinen maa Väli-Amerikassa houkuttelee vierailijoita eri puolilta maailmaa. Matkusta Meksikoon ja yhdistä unelmalomasi espanjan kielikurssin kanssa! Upeat maisemat, kiehtova kulttuuri ja ihastuttavat lämminhenkiset ihmiset toivottavat sinut tervetulleeksi tähän kauniiseen maahan.

Tutustu espanjan kielikurssisi aikana Meksikossa mayojen kiehtovaan historiaan, juhli tyypillisiä meksikolaisia fiestoja, nauti kristallinkirkkaasta merivedestä sekä valkoisista hiekkarannoista ja lähde sulkeltelemaan maailman toiseksi suurimmalle koralliriutalle. Kielikoulussa ja laajan vapaa-ajan ohjelmatarjonnan parissa opit espanjaa lähes huomaamattasi. Kielikoulut täyttää korkeat laatuvaatimuksemme ja motivoituneet opettajat pitävät espanjan oppitunteja, jotka eivät taatusti käy tylsiksi.

Kulttuuria ja historiaa

Tiesitkö, että Meksikossa on enemmän UNESCOn maailmanperintökohteita kuin missään muussa Amerikan kaksoismantereen maassa? Kaikkiaan kohteita on 32, ja suurin osa kohteista on kulttuurikohteita. Meksiko onkin ollut niin Teotihuacánin asutuskeskus kuin monia mayojen kaupunkikeskittymiä, atsteekkeja unohtamatta. Myös espanjalaisten konkistadorien ja lähetystyöntekijöiden jälkeensä jättämät rakennukset ovat historiallisesti merkittäviä.

Meksikosta on kotoisin useita maailmallakin tunnettuja taiteilijoita. Maalareista tunnetuimpia ovat Diego Rivera ja Frida Kahlo, ja kirjailijoista kansainvälistä tunnustusta on saanut mm. Nobel-palkittu runoilija Octavio Paz.

Urheilusta meksikolaisia kiinnostaa erityisesti jalkapallo, mutta myös baseball ja nyrkkeily ovat maassa suosittuja lajeja. Nyrkkeilyä seuraaville tuttuja meksikolaisia lienevät ainakin Oscar de la Hoya ja Julio César Chávez. 

Nähtävää ja koettavaa

Meksiko on harrastelija-arkeologin aarreaitta! Meksikoon matkaavan kannattaa varata aikaa ainakin vierailuun maailman uusien seitsemän ihmeen joukkoon kuuluvaan Chichén Itzáan sekä atsteekkienkin asuttamaan Teotihuacániin. Mesoamerikkalaisten kulttuurien tuntemusta voi syventää vierailulla México Cityn Chapultepec-nimisessä kaupunginosassa sijaitsevaan, kansalliseen antropologiseen museoon (Museo Nacional de Antropología). Antropologisessa museossa voi vierähtää useampikin tunti, joten vierailu alueen toiseen merkittävään museoon, Museo Nacional del Arte Modernoon kannattaa ehkä jättää toiselle päivälle!

Meksikosta löytyy myös tekemistä jokaiseen makuun! Voit vierailla jossain maan tulivuorista, surffata tai snorklata - tai vain rentoutua rannalla ja nauttia Meksikon lämmöstä.

Opi espanjaa Meksikossa

Meksikossa tarjoamme laajan kurssivalikoiman, josta voit yhdistellä tarpeisiisi sopivan kielimatkan. Ryhmä- ja yksityisopetuksen sekä näiden yhdistelmien lisäksi voit yhdistää espanjan opiskeluusi vaikka tanssi- tai kokkaustunteja! Meksikossa voit opiskella myös DELE-kielitutkintoa varten valmentavalla kurssilla.

Kielimatkalla Meksikoon opit espanjaa tehokkaasti ja koet samalla unohtumattoman loman!