Espanjan kielikurssit Playa del Carmen

Meksikon kielimatkakohteemme Playa del Carmen on paratiisi, joka koostuu turkoosina hohtavasta vedestä, unelmahiekkarannoista ja maailman toiseksi suurimmasta koralliriutasta. Kaupunki sijaitsee Karibianmeren rannalla Jukatanin niemimaan itärannikolla.

Espanjan kielikurssi Playa del Carmenissa on mahtava tapa viettää lomasi! Läpi vuoden vallitseva kesäinen ilmasto takaa täydellisen Karibian tunnelman. 28 asteen keskilämpötila ja kristallinkirkas meri tekevät Playa del Carmenista täydellisen kohteen opiskella espanjaa Meksikossa ja rentoutua samalla Karibialla.

Pienestä kalastajakylästä suosituksi matkakohteeksi

Aikoinaan pieni kalastajakylä on nykyisin kansainvälistä tunnelmaa huokuva 100 000 asukkaan kaupunki. Viime vuosien aikana Playa del Carmenista on kehkeytynyt suosittu matkakohde. Erittäin kiinnostavia ovat esimerkiksi retket maya-kaupunkeihin Cóbaan ja Ek Bálamiin. Playa del Carmenissa sinulla on hyvät ostosmahdollisuudet kaupungin pikkukaupoissa sekä markkinoilla, joille voit mennä kiertelemään iltapäivisin kielikurssin jälkeen.

Mutta Playa del Carmenilla on paljon tarjottavaa myös muille kuin kulttuurin ja shoppailun ystäville. Luonnonystävät voivat tutkia värikästä vedenalaista maailmaa snorklaamalla tai sukeltamalla ja ihailla Cozumelissa sijaitsevaa maailman toiseksi suurinta koralliriuttaa.

Iltaisin kauniiden auringonlaskujen saattelemana voit nauttia meksikolaisesta illallisesta, johon kuuluvat tacot, fajitakset ja margaritat. Illan pidetessä voit liittyä Playa del Carmenin eloisaan yöelämään.