Italian kielikurssit ulkomailla

 

Italia on kaunis kieli, joka on yleensä suomalaisille helppo oppia. Ääntämisen opettelu ei ole lainkaan vaikeaa, ja Italian kielimatkalla omia taitojaan pääsee heti hyödyntämään arkielämässä.

Kielimatkalla Italiassa koet italian opintojen ohella unelmiesi loman, jota et varmasti koskaan unohda. Kauniit kurssikohteet ja elämänmyönteiset paikalliset inspiroivat eteenpäin italian opinnoissa.

 

Kielimatkalle oppimaan italiaa

Italialaiset tunnetaan temperamentistaan, vieraanvaraisuudestaan ja elämänilostaan. Kielimatkallasi sinulla on runsaasti aikaa tutustua Italian eri alueisiin, kokeilla uusia ruokia ja tehdä retkiä kaupunkeihin sekä maaseudulle.

Italian pitkä historia on todella vaikuttava, ja joka puolella on nähtävissä ja aistittavissa roomalaisajan vaikutus. Etenkin taiteen ja arkkitehtuurin ystäville Italialla on tarjota loputtomasti vierailukohteita!

Asuessasi kielimatkasi ajan paikallisen perheen luona, tutustut erityisen hyvin maan kulttuuriin ja paikallisten ihmisten elämäntapaan.

 

Italiaa suurkaupungeissa ja rantakohteissa

Voit valita kuudesta kielimatkakohteesta Italiassa. Kiinnostaako sinua hypätä Rooman tai Milanon kaltaisten metropolien sykkeeseen, vai miltä kuulostaisi viehättävä Sisilia? Kaikissa kohteissa italian kielikurssit ovat paitsi tehokkaita, myös hauskoja.

Oli mieltymyksesi mikä tahansa, autamme löytämään oikean kohteen ja italian kielikurssin juuri sinulle.

 

Erityiskurssit yli 50-vuotiaille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kursseilla italian opiskelu yhdistyy monipuoliseen kulttuuriohjelmaan, ja paikallinen elämäntapa tulee tutuksi.

Tutustu kaikkiin 50+ -kohteisiin!

 

 

Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sinulle parhaan italian kielikurssin!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake