Italian kielikurssit ulkomailla

Kielimatkalla Italiassa koet unelmiesi loman, jota et varmasti koskaan unohda. Kauniit kurssikohteemme ja elämänmyönteiset paikalliset  pitävät huolen siitä, että opit italiaa tehokkaasti. Italialaiset tunnetaan temperamentistaan, vieraanvaraisuudestaan ja elämänilostaan, sekä tietysti hyvästä ruoasta. Asuessasi kielimatkasi ajan paikallisen perheen luona, tutustut erityisen hyvin maan kulttuuriin ja paikallisten ihmisten elämäntapaan! 

Kielimatkallasi sinulla on runsaasti aikaa tutustua tämän monipuolisen maan eri alueisiin, kokeilla uusia ruokia ja tehdä retkiä kaupunkeihin sekä maaseudulle. Italian pitkä historia on todella vaikuttava, ja joka puolella on nähtävissä ja aistittavissa roomalaisajan vaikutus. Etenkin taiteen ja arkkitehtuurin ystäville Italialla on tarjota loputtomasti vierailukohteita!

Kielimatkalle Italiaan

Meillä on yhdeksän erilaista, toinen toistaan hurmaavampaa italian kielen matkakohdetta. Kiinnostaako sinua hypätä Rooman tai Milanon kaltaisten metropolien sykkeeseen, vai haluatko rauhoittua jossain pienessä rannikkokaupungissa? Oli mieltymyksesi mikä tahansa, autamme löytämään oikean kohteen ja kielikurssin juuri sinulle.