Italian kielikurssit ulkomailla

Italia on kaunis kieli, joka on yleensä suomalaisille helppo oppia. Ääntämisen opettelu ei ole lainkaan vaikeaa, ja Italian kielimatkalla omia taitojaan pääsee heti hyödyntämään arkielämässä.

Kielimatkalla Italiassa koet italian opintojen ohella unelmiesi loman, jota et varmasti koskaan unohda. Lähtiessäsi kielimatkalle Italiaan pääset yhdistämään kielen oppimisen historiallisiin matkakohteisiin. Paikalliset ihmiset inspiroivat eloisalla asenteellaan sinua eteenpäin italian opinnoissasi.

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Kielimatkalle oppimaan italiaa

Oppiessasi kieltä Italiassa, pystyt ymmärtämään paremmin, mistä kumpuaa paikallinen temperamentti, vieraanvaraisuus ja elämänilo. Kielimatkallasi sinulla on runsaasti aikaa tutustua Italian eri alueisiin, kokeilla uusia ruokia ja tehdä retkiä kaupunkeihin sekä maaseudulle.

Italian pitkä historia on todella vaikuttava, ja joka puolella on nähtävissä ja aistittavissa roomalaisajan vaikutus. Etenkin taiteen ja arkkitehtuurin ystäville Italialla on tarjota loputtomasti vierailukohteita!

Asuessasi kielimatkasi ajan paikallisessa perheessä, pääset tutustumaan jokapäiväiseen elämään ja kulttuuriin läheltä.

________________________

Italiaa suurkaupungeissa ja rantakohteissa

Voit valita kuudesta kielimatkakohteesta Italiassa. Kiinnostaako sinua hypätä Rooman tai Milanon kaltaisten metropolien sykkeeseen, vai miltä kuulostaisi viehättävä Sisilia? Kaikissa kohteissa italian kielikurssit ovat paitsi tehokkaita, myös hauskoja.

Italiasta löytyy monipuolista tarjontaa, ja oli mieltymyksesi mikä tahansa. Autamme löytämään oikean kohteen ja italian kielikurssin juuri sinulle.

________________________

Erityiskurssit yli 50-vuotiaille

Eri ikäryhmillä usein erilaiset oppimistavoitteet. 50+ -kursseilla italian opiskelu yhdistyy monipuoliseen kulttuuriohjelmaan, jonka kautta pääsee tutustumaan läheltä paikalliseen elämäntapaan.

Tutustu kaikkiin 50+ -kohteisiin!

________________________

Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sinulle parhaan italian kielikurssin!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake