Italian kielikurssit Italiassa

Italian kielikurssit Italia Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatka Italiaan on loistava tilaisuus oppia kieltä ja samalla tutustua maan kirjavaan kulttuuriin! 

Italiassa kielimatkakohteina on kuusi ainutlaatuista kaupunkia. Kaikille Italian kohteillemme on yhteistä maittava ruoka ja viini, rikas historia, houkutteleva lämmin ilmasto ja monipuoliset luontokohteet.

Matkustusrajoitukset Italiassa
 

    Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos suunnittelet kielimatkaa Italiaan. Varauksia maalis-huhtikuulle 2020 ei voi tällä hetkellä tehdä koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi. 

Italian kielen opiskelua innostavassa ympäristössä

Yhteistyökouluissamme italian opiskelu tapahtuu omaa tasoa vastaavassa ryhmässä. Italian kielikoulujen motivoituneet opettajat ja henkilökunta huolehtivat kurssilaisten etenemisestä ja henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamisesta kieliopinnoissa.

Valittavana on italian kielen ryhmäkurssien lisäksi myös yksityisopetusta ja yhdistelmäkursseja. Lisäksi 50-vuotiaille löytyy oma kurssi Roomasta ja Salernosta.

Kielimatkalla italian kielen oppiminen jatkuu oppituntien jälkeen vapaa-ajalla. Uusia taitoja pääsee kokeilemaan heti käytännössä!

Italian kielikurssit Italia. Speak & Fun Kielimatkat

Kulttuuria, historiaa ja hyvää ruokaa

Italia tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet historiasta ja arkeologiasta kiinnostuneille. Pompeji, Carcallan kylpylät, Colosseum ja Forum Romanum muodostavat vain murto-osan Italian antiikinaikaisista jäännöksistä. Lukuisat italialaiset renessanssitaiteilijat ovat jättäneet taiteen ystäville jälkensä moneen kaupunkiin.

Jokaisella Italian alueella on oma vahva identiteettinsä ruoan suhteen. Kuten ruoassa, myös italialaisessa kahvissa tärkeää on tuoreus. Viinintuottajamaana tunnettu Italia on myös monien ihanien jälkiruokien kotimaa. Esimerkiksi tiramisua ja italialaista jäätelöä kannattaa maistaa kielimatkalla!
 

Kiinnostuitko? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!