Italian kielikurssit

Italian kielikurssit Italia Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatka Italiaan on loistava tilaisuus oppia kieltä ja samalla tutustua maan kulttuuriin! 

Italiassa kielimatkakohteita on kuudessa ainutlaatuisessa kaupungissa. Maittavan ruoan, rikkaan historian, huippuluokan muodin ja laadukkaiden viinien lisäksi Italiaan houkuttelevat lämmin ilmasto ja monipuoliset luontokohteet.

Kielen opiskelua innostavassa ympäristössä

Yhteistyökouluissamme italian opiskelu tapahtuu omaa tasoa vastaavassa ryhmässä. Kaikkien italian kielikoulujen motivoitunut henkilökunta pitää huolen siitä, että kurssilaiset oppivat italiaa omien tavoitteidensa mukaisesti.

Valittavana on ryhmäkurssien lisäksi myös yksityisopetusta ja yhdistelmäkursseja. Lisäksi 50-vuotiaille löytyy oma kurssi Roomasta ja Salernosta.

Kielimatkalla parantaa italian kielen taitoja sekä oppitunneilla että vapaa-ajalla.

Italian kielikurssit Italia. Speak & Fun Kielimatkat

Kulttuuria, historiaa ja hyvää ruokaa

Italia on oikea harrastelija-arkeologin aarreaitta. Kohteet kuten Pompeji, Caracallan kylpylät, Colosseum ja Forum Romanum muodostavat vain murto-osan maan antiikinaikaisista jäännöksistä. Myös italialaiset renessanssitaiteilijat ovat jättäneet jälkensä moneen kaupunkiin. 

Venetsia kanaaleineen on aivan omanlaisensa kaupunki, ja muotimaailmaa seuraavan ei kannata jättää Milanoa väliin. Koko Toscanan alue on ruoka- ja viinimatkailijan paratiisi.

Jokaisella Italian alueella on oma vahva identiteettinsä ruoan suhteen. Kuten ruoassa, myös italialaisessa kahvissa tärkeää on tuoreus. Viinintuottajamaana tunnettu Italia on myös monien ihanien jälkiruokien kotimaa - kukapa ei tuntisi tiramisùa tai gelatoa!

 

Kiinnostuitko? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!