Kielikurssit Italiassa

Kielimatka Italiaan on loistava tilaisuus oppia kieltä ja samalla tutustua hurmaavan maan kulttuuriin ja tapoihin! 

Italian kielikurssit ovat erittäin suosittuja, sillä kaunista kieltä on myös helppo oppia. Italian kielimatkalla pääset kokemaan aurinkoa ja meri-ilmaa, kulttuuria ja suurkaupunkien viehätystä, sydämelliset asukkaat sekä runsaasti hauskanpitoa muiden eri puolilta maailmaa saapuneiden kielikurssilaisten kanssa. Kielimatkallasi parannat italian kielen taitojasi sekä oppitunneilla, että myös kielikoulun järjestämien aktiviteettien parissa. Majoittuessasi isäntäperheen parissa näet, miltä aito italialainen elämäntapa näyttää, ja opit kieltä helposti ja nopeasti. Pääset tietysti myös kokemaan, miltä aito italialainen ruoka maistuu!

Tarjoamme kielimatkoja upeisiin kurssikohteisiin, joissa voit tutustua Italian ihastuttavaan kulttuuriin kielen opiskelun ohella. Valitse sinulle sopivin kurssikohde kattavasta tarjonnasta! Italian kurssitarjonnasta löydät myös suosittuja 50+ -kursseja, joissa kielikurssin hintaan sisältyy kattava kulttuuriohjelma. 

Kulttuuria, hyvää ruokaa ja historiaa

Italia on tunnettu paitsi erinomaisista viineistään ja suuren suosion saavuttaneesta ruokakulttuuristaan myös pitkästä ja mielenkiintoisesta historiastaan. Roomalaisten vaikutusta eurooppalaiseen kulttuuriin on hankala kiistää, ja italialaisen renessanssin henkeäsalpaavat aikaansaannokset hurmaavat moderninkin matkailijan.

Venetsia kanaaleineen on legendaarinen matkakohde, ja muotimaailmaa seuraava ei voi jättää Milanoa väliin! Koko Toskanan alue on ruoka- ja viinimatkailijan paratiisi. Esimerkiksi Torinosta löytyy myös automuseo moottoriurheilun ystävälle. Maan suosituin urheilulaji on jalkapallo, ja maan pääsarja Serie A onkin maailman kovatasoisimpia!

Maittavan ruoan, rikkaan historian, kovatasoisen urheilun, huippuluokan muodin ja laadukkaiden viinien lisäksi matkailijaa Italiaan houkuttelevat tietenkin lämmin ilmasto ja suuret hiekkarannat.

Nähtävää ja koettavaa

Italia on harrastelija-arkeologin aarreaitta! Kohteet kuten Pompeji, Colosseum, Circus Maximus, Caracallan kylpylät ja Forum Romanum muodostavat vain murto-osan maan antiikinaikaisista jäännöksistä. Useat maan historiallisista nähtävyyksistä kuuluvat maailman tunnetuimpiin - kukapa ei olisi kuullut Pisan kaltevasta tornista, Pietarinaukiosta tai Fontana di Trevistä? 

Maan ruokakulttuuri on ehdottomasti koettava itse. Paikallinen ruoka on paljon muutakin kuin pelkkää pastaa ja pizzaa! Jokaisella alueella on oma, vahva identiteettinsä ruoan suhteen. Italialaiset kahvit kuten cappuccino ja espresso ovat myös keränneet suosiota maan rajojen ulkopuolellakin. Kuten ruoassa, myös italialaisessa kahvissa tärkeää on tuoreus. Viinintuottajamaana tunnettu Italia on myös monien ihanien jälkiruokien kotimaa - kokeile ainakin tiramisùa ja aitoa gelatoa!

Kattavasti kursseja

Italian kielimatkakohteista löytyy varmasti jokaiselle sopiva kohde. Opit italiaa huikeissa maisemissa ja aidossa italialaisessa tunnelmassa!

Kielikoulut kuuluvat Italian parhaimpien kielikoulujen joukkoon ja olemme valinneet kielikoulut tarkkojen kriteerien perusteella. Koulujen motivoitunut henkilökunta pitää huolen siitä, että opit italiaa nopeasti mielenkiintoisen opetuksen tahdissa. Kielikoulujen vaihtelevan vapaa-ajan ohjelman parissa kehität myös kielitaitoasi samalla kun tutustut kurssikohteeseesi ja sen lähiympäristöön.

Tarjoamme niin intensiivisempiä kursseja kuin lomakurssejakin, sekä suosittuja 50+ -kursseja. 

Lähde siis Italiaan oppimaan italiaa ja tutustumaan maan hurmaavaan kulttuuriin! Kielikoulujen ystävälliset opettajat odottavat jo saadakseen toivottaa sinut tervetulleeksi!