Italian kielikurssit Cefalù

Italian kurssit Cefalù

 

Koe Sisilia kielimatkallasi! Pieni Cefalùn kaupunki sijaitsee noin 70 kilometriä itään Palermosta mahtavan Rocca di Cefalù -vuoren juurella. Italian oppiminen on tasokkaan kielikoulun kurssilla helppoa ja hauskaa. 

Cefalùn maalauksellinen vanhakaupunki mukulakivikujineen ympäröi upeaa normannien aikaista tuomiokirkkoa. Monet rakennuksista ovat peräisin 1500-luvulta, tuomiokirkko tosin jo 1100-luvulta, jolloin Cefalù eli kukoistuskauttaan. Paikkakunnan itäpuolella levittäytyy kilometrien mittainen hiekkaranta, idässä lukuisat kallioiden ympäröimät poukamat, jotka ovat myös ihanteellisia meressä pulahtamiseen. Sisämaan puolella reunustavat Cefalùa Madonien vuoristoalue, joka ulottuu jopa 2000 metrin korkeuteen.

Sisiliassa kukoistavat sitruuna-, manteli- ja oliivipuut sekä lukuisat appelsiini- ja viiniviljelmät. Joka puolella saarta löydät jälkiä vuosisatoja pitkästä historiasta. Sisiliasta löydät lukemattomia taideaarteita foinikialaisten, kreikkalaisten, roomalaisten, arabialaisten, normannien ja staufferien jäljiltä, jotka ovat kaikki asuttaneet ja hallinneet tätä kaunista saarta viimeisten 3000 vuoden aikana.

Taiteen tai luonnon ystävä, harrastelija-arkeologi tai auringonpalvoja, vesiurheiluhullu tai kulinarististen nautintojen etsijä – Sisiliassa sinua odottaa varmasti juuri sinulle sopiva loma. Cefalù ja Sisilia tarjoavat sinulle runsaasti vaihtoehtoja ajanviettoon italian kielimatkasi aikana!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,30 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
51 Suomi 4 Solemar Sicilia (Cefalù) 9.30