Solemar Academy Cefalú

solemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssi
solemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssisolemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssisolemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssisolemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssisolemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssisolemar sicilia cefalú italia speakandfun kielikurssi

Italian opiskelua keskiaikaisessa Cefalùssa

Italian Cefalùn kielikoulu Solemar Sicilia on tarjonnut laadukkaita italian kielikursseja jo vuodesta 1986. Solemar Sicilia sijaitsee aivan kaupungin ytimessä vain sadan metrin päässä rannalta. 

Koululla on viisi viihtyisää ja ilmastoitua luokkahuonetta sekä opiskelijoiden taukotilat. Luokkahuoneet ovat sisustettu ja nimetty eri teemojen mukaan ja tarjoavatkin runsaasti inspiraatiota opiskeluun! 

Solemarin ystävällinen henkilökunta on aina käytettävissäsi, jos kaipaat vinkkejä paikallisilta vaikka vapaa-ajan viettoon. Koulu on täysin esteetön.

Italian kielikurssit

Solemar tarjoaa kursseja vuoden ympäri sekä aloittelijoille että edistyneemmille italian kielen opiskelijoille. Kaikilla opettajilla Cefalùn kielikoulussa on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus italian kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Italian kielikurssin aluksi suorittavat kaikki osallistujat kielitasotestin, jotta kurssi vastaa parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen osallistujan kielitaitoa.

 • Voit valita peruskurssin, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa. Tämä kurssi soveltuu hyvin aloittelijoille. 
 • Yhdistelmäkurssilla on 20 oppituntia ryhmäopetusta ja viisi oppituntia yksityisopetusta viikossa. Yhdistelmäkurssit ovat erityisen tehokkaita niille, jotka osaavat vähintään alkeet. Kurssi sopii hyvin myös kielistipendin saaneille.
 • Koulun valikoimassa on myös talousitalian kurssi.
 • Voit valita myös yksityiskurssin, jolla saat juuri sinulle räätälöityä italian kielen opetusta.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikkien Cefalùn italian kurssien oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja ne sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä kurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen italian kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Jos haluat tutustua vielä paremmin italialaiseen kulttuuriin, sinun kannattaa majoittua yhteen kielikoulun huolella valitsemista isäntäperheistä. Kaikki isäntäperheet asuvat korkeintaan puolen tunnin matkan päässä kielikoululta joko kävellen tai julkisia liikennevälineitä käyttäen.

Isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamiaisella. Halutessasi voit varata puolihoidon. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja italian kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin sisilialaiseen kulttuuriin.

Kurssilaiset voivat myös halutessaan majoittua Cefalùn kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista italian kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Villa Caterina

Cefalùssa voi majoittua kauniissa villassa, joka muodostuu useista asunnoista. Villasta voi varata makuuhuoneen suuremmassa asunnossa, joka jaetaan muiden kurssilaisten kanssa, tai asunnon yksityiseen käyttöö. Asunnoissa on olohuone, makuuhuone, yksi tai useampi kylpyhuone sekä parveke tai terassi. Asunnoissa on Wi-fi, pesukone ja ilmastointi.

Villa Caterinassa on suuri puutarha, jossa voi viettää aikaa, grillata ja ottaa aurinkoa.  

Muita majoitusmahdollisuuksia

Kielikoulu tarjoaa lisäksi myös viehättäviä ja viihtyisiä loma-asuntoja, jotka sijaitsevat Cefalún läheisyydessä ja tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden yhdistää lomailu ja kielimatka.  Asuntojen koko ja hintaluokka vaihtelevat. Huomioithan, että loma-asunnoista veloitetaan lisämaksu mahdollisista lämmitys- tai viilennyskustannuksista, loppusiivouksesta, liinavaatteista ja pyyhkeistä. Kysythän toimistoltamme lisätietoja, jos tämä majoitusvaihtoehto kiinnostaisi sinua.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä vaihdolla Palermoon tai Cataniaan ja jatkaa sieltä esimerkiksi junalla Cefalùun. 

Voit myös varata lentokenttäkuljetuksen Palermon kentältä varaamaasi majoitukseen. Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Cefalùn kielikoulu tarjoaa viikoittain paljon vapaa-ajan ohjelmaa, joihon osallistumalla voit syventää italian kielen taitojasi ja täydentää kielimatkaasi Sisiliassa. Kielikoulu järjestää joka viikko 3-4 aktiviteettia, esimerkiksi kaupunkikierroksen, viiniinmaistajaisia, yhteisiä kokkausiltoja, leffailtoja ja veneajeluja.

Cefalùn kielikoulu järjestää myös mielenkiintoisia päivä- ja viikonloppuretkiä esimerkiksi Etna-tulivuorelle tai ihailemaan Castellana di Càccamoa, jossa pidetään joka elokuu kuuluisa linnajuhla. On mahdollista osallistua myös retkelle Palermoon, Sisilian kulttuurin ja hallinnon keskukseen tai Argigentoon ja Soluntoon, jotka ovat arkeologisesti tärkeitä kaupunkeja.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee sesongin mukaan.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Cefalùn kaupunkikierros
 • Viininmaistajaiset
 • Etnan luonnonpuisto
 • Aeolian saariin tutustuminen
 • Solunton arkeologinen puisto

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2