Italian kielikurssit Firenze

Historiallinen Firenze hurmaa sinut taatusti kielimatkalla! 

400 000 asukkaan Firenze on yksi Italian kauneimmista ja merkittävimmistä kaupungeista. ”Toscanan helmeksi” kutsutussa kaupungissa yhdistyvät loistoisa menneisyys, kaupungin nykyaikaisuus ja kuvankauniit maisemat harmoniseksi kaupunkikuvaksi. Italian kielikurssilla Firenzessä opit kielen lisäksi todella paljon historiasta ja taiteesta! 

Firenzen loistokausi alkoi 1400-luvulla vaikuttavan Medicin kauppiassuvun opastuksella. Tänä päivänä löydät kaupungista yhä upeita palatseja ja taloja loistokkaan kauden ajalta. Firenzen tuomiokirkko, yksi maailman merkittävimmistä taidemuseoista Uffizi, josta löytyy yksi maailman tärkeimmistä klassisista taidekokoelmista sekä raatihuone Palazzo Vecchio, jonka torni vaikuttaa erityisellä muodollaan kaupungin silhuettiin, ja Ponte Vecchion silta ovat aikakauden kuuluisimmat todistajat.

Kaupungin olemukseen ovat vaikuttaneet merkittävästi Medicin suvun ohella Leonardo da Vinci ja Michelangelo. On paljolti heidän elämäntöidensä ansiota, että Firenzessä opittiin yhdistämään kaupankäynti, tiede ja taide. Näin muodostui renessanssin synnyinkaupunki Firenze, josta löydät tänä päivänä kolmanneksen italialaisista taideaarteista. Firenze on myös Milanon rinnalla Italian tärkein muotikaupunki, jonka kaduilta löydät esimerkiksi kuuluisan muotitalon Guccin pääkonttorin.

Firenzeä ympäröivät Toscanan upeat vehreät kukkulat, jonne kelpaa lähteä vaikka viikonloppureissulle. Alueelta ovat peräisin myös kuuluisat chianti-viinit. 

Firenzellä on tarjottavanaan monia kulttuurisia kohokohtia, joista voit nauttia kielimatkallasi italian kielikurssisi lisäksi!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,68 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
43 Suomi 1 Istituto Il David Firenze 7.55
61 Suomi 2 Istituto Il David Firenze 9.80