Italian kielikurssit Milano

Kielimatka Milanoon on monipuoline kulttuurikokemus! Moderni kaupunki on oiva kohde italian kielikurssia varten, sillä sen nopeatempoisen ilmapiirin ansiosta kaupungissa on todella paljon tekemistä ja nähtävää. Milanossa opit italiaa laadukkaassa kielikoulussa, ja vietät vapaa-aikaasi todelliseen suurkaupungin tyyliin! 

Milano tarjoaa suuria katuja ja arkkitehtuurisia mestariteoksia. Kaiken varjoonsa jättävä Milanon Il Duomo -tuomiokirkko, kuuluisa Milanon oopperatalo La Scala sekä San Siron jalkapallostadioni ovat Milanon tunnetuimpia nähtävyyksiä. Näiden lisäksi Milanosta löytyy vielä monia muita kulttuurillisesti ja arkkitehtuurisesti merkittäviä nähtävyyksiä, esimerkiksi Castello Sforzescon linna, Giuseppe Garibaldin patsas ja Piazza dei Mercanti.

Kaupunki on kahdella miljoonalla asukkaallaan Italian talous- ja finanssielämän keskus. Lisäksi kaupunki on tunnettu muodistaan ja suunnittelijoistaan ympäri maailmaa. Kielimatkan voi näin yhdistää mainiosti shoppailuun kuuluisissa italialaisissa design-putiikeissa. Samalla voi tutustua kulttuurin kohokohtiin vierailemalla esimerkiksi Milanon tuomiokirkon aukiolla tai ihailemalla Leonardo da Vincin maailmankuulua seinämaalausta "Pyhä ehtoollinen".

Elämä Milanossa on erityisen kiivastahtista, ja etenkin yöelämä tarjoaa monenlaista ohjelmaa illan viettoon. Formula 1 -faneille vierailu Milanossa tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua kuuluisaan Monzan kilpailurataan. Mistä tahansa nautitkin, Milanosta löytyy vaihtoehto kaikille!