Linguadue Milano

milano italia kielikurssi opi italiaa speakandfun linguaviva linguadue
milano italia kielikurssi opi italiaa speakandfun linguaviva linguadue

Italiaa muodikkaassa Milanossa

Milanon kielikoulu Linguaduessa opiskellaan italiaa lähellä Milanon päärautatieasemaa, lyhyen matkan päässä historiallisesta keskustasta. Koulu sijaitsee tunnetulla Corso Buenos Airesin ostoskadulla.

Koulun tilat ovat kauniissa art nouveau -rakennuksessa, ja ne ovat täysin modernisoidut. Linguaduella on 13 hyvin varusteltua luokkahuonetta, viihtyisät taukotilat ja nettiyhteys opiskelijoiden käyttöön. Läheisin julkisen liikenteen pysäkki on metroasema Lima, josta pääsee vanhaan kaupunkiin viidessä minuutissa.

Linguadue on osa Linguaviva -ketjua, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1976. Koulu sopii erinomaisesti aikuisille opiskelijoille, joita kiinnostaa italialainen kulttuuri, liike-elämä tai muoti.

Italian kielikurssit

Milanon kielikoulussa voi opiskella niin edistyneet kuin italian aloittelijatkin. Linguadue järjestää opetusta eritasoisissa ryhmissä sekä yksityisenä. Italian kielikurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai, jos aiempaa osaamista löytyy. Täysin alkeista aloittaville on omat aloituspäivät.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa ryhmäopetusta 20 oppituntia viikossa
 • Yhdistelmäkurssi, jossa 20 oppituntia ryhmäopetusta sekä 10 oppituntia yksityistunteja.  Suosittelemme tätä kurssia erityisesti lyhyille kielimatkoille, sillä yhdistelmäkurssilla oppiminen on hyvin tehokasta.
 • Voit valita myös täysin yksityisen kurssin, jossa on 20 viikkotuntia yksityisopetusta. Yksityistunneilla opetus on yksilöllistä ja täysin omia tarpeita vastaavaa. 

Ryhmäkurssien minimikesto on kaksi viikkoa. Yksityiskurssin voi varata yhdeksi viikoksi.

Opetus järjestetään italiaksi, kaikki opettajat puhuvat italiaa äidinkielenään ja heillä on korkeakoulututkinto. Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan, mutta ne voi hankkia paikan päällä. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen italian kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkan ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai yksityisessä huoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat kielikoulun huolella valitsemissa, paikallisissa isäntäperheissä. Perheet asuvat 20-30 minuutin matkan päässä kielikoululta, joko kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Italialaiset isäntäperheet tarjoavat majoituksen kalustetuissa yhden hengen huoneissa. Majoitukseen sisältyy aamiainen tai puolihoito. Voit myös varata majoituksen ilman ruokailua, jolloin voit valmistaa omia aterioita perheen keittiössä sovittuina aikoina. Saat perheeltä vuodevaatteet ja pyyhkeet, jonka lisäksi voit pestä pyykkiä asunnossa. Italialaisen perheen kanssa asuessa tutustuu parhaiten paikalliseen elämäntyyliin, ja oppii samalla lisää italiaa myös luokkahuoneen ulkopuolella.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista sekä allergioista ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Voit majoittua Milanon kielikurssin ajan yhden hengen huoneessa opiskelija-asunnossa. Muut tilat jaetaan eri maista tulleiden opiskelijoiden tai paikallisten kanssa. Yhdessä asunnossa on vähintään kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja kylpyhuone.

Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan, ja valmistaa omat ateriat keittiössä. Opiskelija-asunto sopii hyvin sosiaaliselle matkailijalle, joka haluaa asua kansainvälisessä ympäristössä.  Kielikoululle on matkaa maksimissaan 30 minuuttia julkisilla.

Huoneisto

Yksityisen huoneiston voi varata vähintään neljän viikon kielikurssin ajaksi. Huoneistot ovat 1-2 hengelle, ja sijaitsevat rauhallisilla asuinalueilla lyhyen matkan päässä koululta. 

Huoneistoja on erilaisia ja niiden hinnat vaihtelevat kauden mukaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, jos oma huoneisto Milanossa olisi paras vaihtoehto sinulle! 

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi Milanosta mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää suoraan Milanoon. Halutessasi voit varata kuljetuksen lentokentältä varaamaasi majoitukseen. Kaikki Milanon kielikoulun järjestämät majoitukset ovat tavoitettavissa myös julkisilla kulkuvälineillä. 

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Milanon kielikoulun monipuoliseen vapaa-ajan ohjelmaan osallistumalla voit syventää italian kielen taitojasi. Ohjelmaan kuuluu esimerkiksi elokuvailtoja, mielenkiintoisia esitelmiä Milanon historiasta, kokkauskurssi, Milanon tutustumiskierroksia sekä museovierailuja. Lisäksi koulu järjestää kiehtovia retkiä Milanon ympäristöön, kuten Como-järvelle, Veronaan ja Torinoon.

Kielimatkallasi Milanoon voit harjoitella italiaa myös arkipäivän tilanteissa ja samalla oppia paljon uutta Italian kulttuurista sekä paikallisesta elämäntyylistä. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Opastettuja kierroksia Milanossa
 • Yhteisiä illanviettoja
 • Kokkauskurssi
 • Retki Garda-järvelle
 • Ekskursio Veronaan
 • Retki Como-järvelle
 • Venetsia
 • Portofino

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus talousitalia - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2