Italian kielikurssit Rooma

Italian kurssit Rooma

 

Kielimatka historiaa pursuavaan Roomaan on todellinen elämys!

Tuskin mikään muu kaupunki on vaikuttanut Italian ja koko Euroopan historiaan yhtä voimakkaasti kuin Rooma. Kaupungin merkittävä historia on yhä nykyisinkin näkyvissä eri puolilla kaupunkia. Italian kielikurssilla Roomassa opit paitsi kieltä, myös kaupungin historiaa, paikallista kulttuuria ja tapoja. Kielikoulun kurssivalikoimasta löydät myös suositun 50+ -erikoiskurssin. 

Antiikin aikaisen Rooman lisäksi tutustut tässä kurssikohteessa sen moderniin puoleen. Rooma tarjoaa kaupungissa asuville kolmelle miljoonalle asukkaalle sekä lukuisille vierailijoille etenkin kulttuurin saralta monenlaista tekemistä ja nähtävää. Ooppera, konsertit, baletti ja teatterit ovat kaikki sinun vierailtavissasi italian kielikurssin oppituntien jälkeen. Kesäkuukausina vierailijat voivat nauttia myös kulttuurifestivaali ”Estatte Romanan”  uskomattoman laajasta tarjonnasta.

Parhaiten tutustut Roomaan kielikurssisi aikana kävellen. Missään toisessa kaupungissa et voi tutustua 3000 vuotta vanhaan historiaan yhtä hyvin kuin Rooman kaduilla. Satojen kirkkojensa, Vatikaanin, lukemattomien muistomerkkien, museoiden, gallerioiden ja antiikin aikaisten rakennustensa ansiosta on Rooma nykyisin maailman suurin ulkoilmamuseo.

Vaikka liikenneyhteydet ja paikallisten ajotapa ovatkin hiukan paremmat kun mitä yleisesti tunnetaan, tulee vierailijalle pian sellainen olo, että kaikki tiet vievät todellakin Roomaan, niin monia autoja ja vespoja liikennekaaoksessa ajaa!

Rooman läheisyydestä löydät lukuisia hiekkarantoja, joilla voit rentoutua kielimatkasi aikana. Kurssikohde Roomassa on kaupunkiloma, rantaloma ja kielikurssi yhdessä paketissa!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 7,40 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
64 Suomi 1 Rome 7.40