Torre di Babele Rooma

torre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaa
torre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaaSalerno Italia accademia italiana kielikurssi speakandfun opi italiatorre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaaSalerno Italia accademia italiana kielikurssi speakandfun opi italiatorre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaaSalerno Italia accademia italiana kielikurssi speakandfun opi italiatorre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaatorre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaatorre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaatorre di babele rooma italia kielikurssi speakandfun opi italiaa

Italiaa ikuisessa kaupungissa Roomassa

Rooman kielikoulu Torre di Babele sijaitsee keskeisellä paikalla Roomaa, lähellä La Sapienza -yliopistoa. Koulun lähellä on Villa Torlonia -puisto ja päärautatieasema Termini, ja vain muutaman kävelyminuutin päässä sijaitsee San Lorenzon vilkas opiskelijakortteli. 

Tyylikkäästi sisustetussa, ilmastoidussa kielikoulussa on 10 luokkahuonetta. Kesäisin voidaan oppitunnit pitää kurssilaisten toivomuksesta myös ulkona, kielikoulun viihtyissä puutarhassa. Kurssilaisten käytössä on myös oleskelutila ja langaton nettiyhteys.

Koulun alueelta löytyy lukuisia kahviloita ja ravintoloita sekä vilkasta yöelämää. Torre di Babele on erinomainen kiintopiste koko Rooman kaupunkiin tutustumiseen.

Italian kielikurssit

Torre di Babele järjestää italian kielen kursseja ympäri vuoden. Opetusryhmiä on kaikentasoisille italian opiskelijoille, ja taso varmistetaan ennen kielikurssin alkua tehtävällä kielitestillä

 • Koulu järjestää italian peruskursseja, joissa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa. Peruskurssi sopii hyvin italian kielen aloittelijoille.
 • Intensiiviset yhdistelmäkurssit muodostuvat ryhmäopetuksesta sekä yksityisopetuksesta. Yksityistunneilla pääsee rauhassa keskustelemaan opettajan kanssa juuri niistä asioista, jotka itselle tuottavat ongelmia italian opiskelussa.
 • Torre di Babele järjestää myös omaa italian kielikurssia yli 50-vuotiaille.

Torre di Babele on lisäksi erikoistunut italian kielen opettajien jatkokoulutukseen. Tämän työn tuloksena on syntynyt tehokkaita oppimateriaaleja, joita käytetään opetuksessa. Kaikilla opettajilla Rooman kielikoulussa on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus italian kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä italian kurssin suorituksesta. 

Kielikoulu Torre di Babele on jäsen lukuisissa ammattijärjestöissä kuten ASILS:ssa, Tandem Internationalissa ja ELITE:ssä. Lisäksi kielikoulu on tunnettu jatkokoulutuskeskus italian kielen opettajille.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen italian kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan

Italian kielikurssit 50+

Torre di Babelen valikoimassa on yli 50-vuotiaille suunnattu kurssi, jolla italian kurssi yhdistyy kulttuuriohjelmaan. Italian kielen oppitunnit järjestetään kaiken ikäisistä koostuvissa ryhmissä, mutta kulttuuriohjelma on oma 50+ -kurssilaisille. Kurssille voi osallistua myös aivan alkeistasolla.

Kurssin kesto on kaksi viikkoa, ja se alkaa joka vuosi toukokuussa ja lokakuussa. Majoitus on varattavissa isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa. Kysy myös hotellisuosituksia!

Vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu opastettuja kierroksia Rooman eri kohteissa ja sen lähiympäristössä (mm. Ostia Antica, Tivoli, Cerveteri, Bracciano), sekä kokopäiväretki Orvietoon. Lisäksi hintaan kuuluu ruoka- ja viiniseminaari sekä ilta perinteisessä pizzeriassa.  

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Rooman kielikurssin ajan kielikoulun huolella valitsemissa isäntäperheissä, jotka asuvat julkisilla kulkuvälineillä keskimäärin 15 - 40 minuutin matkan päässä kielikoululta.

Rooman isäntäperheissä ei yleensä ole lapsia, vaan perheet ovat pariskuntia tai yksinasuvia. Italialaiset isäntäperheet tarjoavat majoituksen kalustetuissa yhden tai kahden hengen huoneissa. Majoitukseen sisältyy aamiainen tai puolihoito. Italialaisen perheen kanssa asuessasi sinulla on upea tilaisuus harjoittaa italian kielen taitoasi myös kielikurssisi jälkeen sekä tutustua italialaiseen kulttuuriin ja elämäntyyliin.

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua Rooman kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista sekä allergioista italian kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Voit myös majoittua Rooman kielikurssin ajan kielikoulun opiskelija-asunnoissa, jotka jaetaan muiden kielikurssilaisten tai paikallisten kanssa. Asunnoissa on kaksi tai useampia yhden tai kahden hengen makuuhuoneita sekä keittiö ja kylpyhuone, jotka jaat muiden asunnossa asuvien kanssa.

Asuessasi opiskelija-asunnoissa saat tietysti erityisen nopeasti ystäviä eripuolilta maailmaa. Myös tämä majoitusmuoto on noin 20 - 30 minuutin matkan päässä kielikoululta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Lähin lentokenttä on Rooman kansainvälinen lentokenttä. Roomaan on suoria lentoja Helsingistä.  Lentokentältä pääsee keskustaan puolessa tunnissa junalla.

Halutessasi myös voit varata yksityisen kuljetuksen lentokentältä tai rautatieasemalta varaamaasi majoitukseen. Kaikki Rooman kielikoulun järjestämät majoitukset ovat tavoitettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan, vaan ne tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme lentojen varaamisessa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Rooman kielikoulu järjestää viikoittain monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voit syventää italian kielen taitojasi ja tutustua Roomaan hauskalla tavalla. Kielikoulu järjestää joka viikko 4-6 vapaa-ajan aktiviteettiä. Yli 50-vuotiaiden kurssilla on oma vapaa-ajan ohjelma.

Voit osallistua seminaareihin Rooman historiasta, kävelykierroksille, kokkauskursseille, viininmaistajaisiin, leffailtoihin ja yhteisiin ravintolailtoihin. Torre di Babele järjestää myös mielenkiintoisia päivä- ja viikonloppuretkiä esimerkiksi mahtaviin Napolin tai Firenzeen. Usein käydään myös rannikolla Sperlongan lahdella tai Roomaa ympäröivillä viinialueilla.

Kielimatkallasi Roomaan sinulla on siis tarpeeksi tilaisuuksia harjoittaa italian kielen taitojasi myös arkipäivän tilanteissa ja samalla oppia paljon uutta Italian kulttuurista sekä paikallisesta elämäntyylistä. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Kävelykierroksia Roomassa
 • Leffailtoja
 • Seminaareja
 • Oopperavierailu
 • Urheilua
 • Yhteisiä illallisia
 • Viininmaistajaisia
 • Etruskilaisia kaupunkeja
 • Napoli
 • Orvieto
 • Firenze

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 tai 14:00 - 17:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 ja 12:45 - 13:30 tai 12:45 - 13:30 ja 14:00 - 17:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 ja 12:45 - 14:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2