Italian kielikurssit Salerno

Kaunis kielimatkakohde Salernossa sijaitsee ihanteellisella paikalla Campaniassa, Lounais-Italiassa. Yksi Italian kauneimmista seuduista tarjoaa loistavan ympäristön italian kielikurssille, ja Salernossa pääset nauttimaan miellyttävästä välimerellisestä ilmastosta ja syvänsinisestä merestä ympärivuotisesti. Kielikoulun kurssitarjonnassa Salernossa on saatavilla myös suosittu 50+ -kurssi.

Salernon kaupungilla on kuitenkin huomattavasti enemmän tarjottavaa kuin vain aurinko, ranta ja meri. Historiallinen kaupungin keskusta on peräisin keskiajalta ja kaupunkikuvaa hallitsevat romaaninen katedraali ja prinssi Longobardo Arechin Palatsi. Salernon kaupungissa yhdistyvät perinteet, menneisyys sekä modernius ja eloisuus. Nämä yhdessä luovat kaupunkiin erityisen tunnelman.

Koe aito Italia

Salernossa pääset opiskelemaan italiaa kaukana matkailijavirroista ja voit kokea aidon italialaisen elämäntavan. Italialainen kulttuuri, perinteet, vieraanvaraisuus sekä meren läheisyys tekevät Salernosta upean kohteen kielimatkalle. Kävele pitkin Välimeren rantapromenadia tai kukkien reunustamia kujia, ja nauti upeasta Salernon lahden panoraamanäkymästä viinilasillisen äärellä!

Voit myös lähteä tutkimaan kaupungin kaunista ympäristöä retkillä Amalfiin, Ravelloon, Positaniin, Paestumiin tai Pompejiin. Salernossa hintataso on matala, ja kaupunki sijaitsee ihanteellisella paikalla meren ja vuorten välissä!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,18 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
56 Suomi 2 Accademia Italiana Salerno 9.00
56 Suomi 2 Accademia Italiana Salerno 9.36