Accademia Italiana, Salerno

Accademia Italiana - Salerno
Accademia Italiana - SalernoAccademia Italiana - SalernoAccademia Italiana - SalernoAccademia Italiana - SalernoAccademia Italiana - SalernoAccademia Italiana - Salerno

Salernon kielikoulu Accademia Italiana sijaitsee keskellä kaupungin kaunista ja eloisaa keskustaa. Kielikoulun tilat sijaitsevat Palazzo Angrisanin historiallisessa rakennuksessa, josta on myös upeat näkymät merelle.

14 ilmastoidussa luokkahuoneessa, kirjastossa ja tietokoneluokassa, jossa on myös internetyhteys, pääset opiskelemaan italian kieltä tehokkaasti rauhallisessa ympäristössä. Tauoilla voit rentoutua yhdessä muiden eri puolilta maailmaa saapuneiden kielikurssilaisten kanssa oleskelutilassa tai koulun parvekkeella. Loistavan sijainnin vuoksi kuuluisa keskiaikainen tuomiokirkkoaukio, meri ja muut nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä kielikoululta.

Kansainvälinen ilmapiiri, laadukas opetus

Kaikilla opettajilla Salernon kielikoulussa on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus italian kielen opetuksesta vieraana kielenä. Jatkuvat täydennyskoulutukset takaavat laadukkaan opetuksen.

Salernon kielikoulu on ammattijärjestöjen, kuten IALC ja ALTO, jäsen. 

Kurssit

Salernon kielikoulu Accademia Italiana tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneemmille kielen opiskelijoille. Voit valita perus- tai intensiivikurssin, joissa opetus tapahtuu 4-8 hengen ryhmissä. Koulu järjestää myös yksityiskurssin, joka muodostuu pelkästään yksityistunneista. Saatavilla on myös yhdistelmäkurssi, joka sisältää sekä ryhmäopetusta että yksityistunteja. Alkeiskursseilla on omat aloituspäivänsä. 

Salernon kielikoulu käyttää opetuksessa ajankohtaisia oppimateriaaleja, jotka on kehitetty erityisesti italian opiskeluun vieraana kielenä. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Saat oppimateriaalit lainaksi Italian kielimatkasi ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen menestyksekkäästä italian kielikurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

50+

Accademia Italiana järjestää kahdeksan kertaa vuodessa yli 50-vuotiaille oman kurssin. Kurssilla italiaa opitaan aikuisten ryhmässä 20 oppituntia viikossa, ja kulttuuriohjelma on vain 50+ -kurssilaisille. Kurssin kesto on kaksi viikkoa, ja sille voi osallistua myös aivan alkeistasolla.

Vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu mm. kaupunkikierros, yksi puoli- ja kokopäiväretki, vierailu paikallisella mozzarella- tai limoncellotehtaalla sekä käytännön työpajoja esimerkiksi italialaiseen ruoanlaittoon.

Majoitusta on varattavissa isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai hotellissa.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kielikurssilaiset majoittuvat kielimatkan ajaksi tarkoin valittuihin isäntäperheisiin, jotka asuvat pääasiassa kaupungin keskustassa noin 15 - 30 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Italian isäntäperheet tarjoavat kalustettuja yhden tai kahden hengen (kahdestaan matkustaville) huoneita joko aamupalalla tai puolihoidolla.

Isäntäperhe pesee myös pyykkisi kerran viikossa. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja italian kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin italialaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan.

Opiskelija-asunto

Kielimatkasi ajan voit majoittua myös kielikoulun opiskelija-asunnssa, yhden tai kahden hengen huoneessa. Asunnoissa majoitut hieman itsenäisemmin yhdessä muiden eri puolelta maailmaa saapuneiden kielikurssilaisten tai italialaisten opiskelijoiden kanssa.

Kylpyhuoneen ja täysin varustellun keittiön jaat muiden asukkaiden kanssa. Osassa asuntoja on myös pesukone. Opiskelija-asunnot sijaitsevat noin 15-25 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Liinavaatteet sisältyvät hintaan, mutta pyyhkeet pyydämme tuomaan mukanasi. Check-in opiskelija-asuntoon on klo 12.00 eteenpäin ja check-out klo 10.00 mennessä. Alaikäraja asuntolaan on 18 vuotta.

Salernossa on varattavissa myös huoneita executive-tason opiskelija-asunnossa. Modernit asunnot sijaitsevat vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä koululta. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneessa, oma kylpyhuone, viikkosiivous sekä ilmainen Wi-fi. Asunnoissa on ilmastointi, ja ne ovat erittäin hyvin varusteltuja.

Huoneisto

Mikäli haluat asua Italian kielimatkasi ajan itsenäisemmin ja toivot majoitukselta yksityisyyttä, suosittelemme majoitusmuodoksi studiohuoneistoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin yksin tai kaksin matkustaville. Studioissa on makuuhuone, pieni keittiö tai keittiökulmaus sekä kylpyhuone.

Salernon kielikoulu sijaitsee korkeintaan 25 minuutin kävelymatkan päässä huoneistoista. Suosittelemme varaamaan huoneistomajoituksen ajoissa!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Salernossa on varattavissa kauttamme myös hotellimajoitusta. Kysy hotellien hinnasto asiakaspalvelustamme! Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Napolin lentokentältä majoitukseesi. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät Hinnasto-sivulta. Tavoitat kaikki Salernon kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Salernon kielikoulu tarjoaa runsaasti vapaa-ajan ohjelmaa, joka sisältää viikoittain noin viisi erilaista aktiviteettia. Kielimatkallasi Salernossa ei tule koskaan tylsää! Vapaa-ajan ohjelman parissa opit tuntemaan muut kielikurssilaiset paremmin ja parannat italian kielen taitojasi myös oppituntien ulkopuolella.

Tiesitkö, että Salernossa ja sen ympäristössä on lukuisia historiallisia nähtävyyksiä? Kielimatkasi aikana voit käydä retkillä maalauksellisen kauniissa kaupungeissa kuten Amalfi, Ravello, Napoli ja Sorrento sekä muinaistieteellisessä Pompejissa tai Caprin saarella. Salernon kielikurssilla pääset maistelemaan italialaisia erikoisuuksia kuten mozzarellaa, limoncelloa ja oliiviöljyjä, jolloin opit myös oppituntien jälkeen paljon uutta Italiasta ja sen kulttuurista.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Kielikoulu järjestää kuitenkin myös maksuttomia aktiviteetteja, kuten elokuvailtoja, karaokea ja illanviettoja. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Luonnollisesti voit tutkia Salernoa ja Italiaa myös itsenäisesti vapaa-ajallasi. Etenkin viikonloppuisin on hyvä mahdollisuus lähteä erilaisille retkille. Kielimatkasi aikana opit runsaan vapaa-ajan ohjelman ansiosta italiaa, mutta ennen kaikkea paljon uutta Salernosta ja pääset kokemaan aitoa italialaista kulttuuria.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

  • vierailu mozzarellatehtaalle
  • elokuvailta
  • ravintolailta
  • kaupunkikierros
  • viininmaistajaiset

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

  • Amalfi
  • Caserta
  • Pompeiji
  • Vietri

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus ERROR
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus ERROR
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus privateclasses_tobeagreedon
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Lisätietoa 50 Plus kurssilla opiskelet italiaa oman ikäryhmäsi parissa ja pääset myös tutustumaan monipuolisesti Italian kulttuuriperintöön niin ruoan kuin tapojen saralla. Kurssiin sisältyy opetuksen lisäksi 4 aktiviteettia, ja 6 retkeä; 1 kokopäiväretki, 1 puolipäiväretki, 4 lyhyempää vierailua. Monipuoliset aktiviteetit vaihtelevat kokkauskursseista italialaiseen elokuvan kanseluun ja teatteripajoihin. Retkillä pääset vierailemaan esimerkiksi Napolissa tai Pompeissa, ja tarkastelemaan mozzarellan tai Limoncellon valmistamisen saloja, ja toki maistelemaan valmiita tuotoksia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,36 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.36 9.30 9.70 8.60