Accademia Italiana Salerno

kielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaa
kielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaakielimatka italia salerno kielikurssi speakandfun opi italiaa

Italian opiskelua Amalfin rannikolla

Salernon kielikoulu Accademia Italiana sijaitsee lähellä kaupungin kaunista ja eloisaa keskustaa. Kielikoulun tilat sijaitsevat Palazzo Angrisanin historiallisessa rakennuksessa, josta on myös upeat näkymät merelle.

Kielikoulun 14 ilmastoitua luokkahuonetta, kirjasto ja tietokoneluokka muodostavat rauhallisen ympäristön tehokkaaseen italian kielen opiskeluun. Koulun oleskelutilassa tai parvekkeella voit taukojen lomassa tutustua eri puolilta maailmaa saapuneisiin kielikurssilaisiin. 

Loistavan sijainnin vuoksi kuuluisa keskiaikainen tuomiokirkkoaukio, meri ja muut nähtävyydet ovat lyhyen kävelymatkan päässä kielikoululta.

Italian kielikurssit

Salernon kielikoulu Accademia Italiana tarjoaa kursseja eritasoisille italian opiskelijoille. Alkeiskursseille on omat aloituspäivät, mutta edistyneemmät voivat aloittaa mikä tahansa maanantai, ympäri vuoden. Sopivan viikkomäärän voi päättää itse.

Voit valita perus- tai intensiivikurssin, joissa opetus tapahtuu 4-8 hengen ryhmissä. Tehostettua oppimista varten koulu järjestää myös yksityiskursseja. Saatavilla on myös yhdistelmäkurssi, joka sisältää sekä ryhmäopetusta että yksityistunteja.

Salernon kielikoulu käyttää opetuksessa ajankohtaisia oppimateriaaleja, ja ne sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Accademia Italiana on ammattijärjestöjen, kuten IALC ja ALTO, jäsen. 

Accademia Italianan opettajat ovat korkeakoulutettuja, ja omaavat monen vuoden kokemuksen italian kielen opettamisesta vieraana kielenä. Kielikoulun motivoitunut henkilökunta antaa mielellään vinkkejä käytännön asioista ja liikkumisesta Salernossa. 

Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen italian kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

50+

Accademia Italiana järjestää kerran kuussa yli 50-vuotiaille oman kurssin. Kurssilla opiskellaan italiaa aikuisten ryhmässä 20 oppituntia viikossa, ja iltapäivät vietetään laajan kulttuuriohjelman parissa. Kulttuuriohjelma on vain 50+ -kurssilaisille.

Kahden viikon pituiselle kurssille voi osallistua myös alkeistason opiskelijat ilman aiempaa osaamista italian kielestä.

Vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu mm. Salernon kaupunkikierros, yksi puoli- ja kokopäiväretki lähiseudun kohteisiin, vierailu paikallisella mozzarella- tai limoncellotehtaalla sekä käytännön työpajoja esimerkiksi italialaiseen ruoanlaittoon.

Majoitusta on varattavissa isäntäperheessä, opiskelija-asunnossa tai omassa huoneistossa. Omaa rauhaa kaipaaville 50+ -kurssilaisille suositellaan majoitusta executive -tason asunnossa, jossa majoittujilla on käytössään oma kylpyhuone sekä tasokkaat yhteiset tilat.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kielikurssilaiset majoittuvat kielimatkan ajaksi tarkoin valittuihin isäntäperheisiin, jotka asuvat pääasiassa kaupungin keskustassa, noin 15 - 30 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Salernon isäntäperheet tarjoavat kalustettuja yhden hengen huoneita, tai kahden hengen huoneita yhdessä matkustaville. Voit varata majoituksen joko aamupalalla tai puolihoidolla. Perheissä mahdollisuus käyttää pesukonetta. 

Salernossa perheitä on kokoonpanoltaan monenlaisia. Isäntäperheenä voi toimia esimerkiksi vanhempi pariskunta tai yksinasuva.

Isäntaperheessä asuminen kielimatkan aikana syventää kielikurssilla opittuja italian kielen taitoja, ja pääset elämään aitoa italialaista arkea!

Opiskelija-asunto

Kielimatkasi ajan voit majoittua kielikoulun opiskelija-asunnossa, yhden tai kahden hengen huoneessa. Asunnoissa jaat yhteiset tilat muiden, eri puolelta maailmaa saapuneiden kielikurssilaisten tai italialaisten opiskelijoiden kanssa.

Yhteisiä tiloja ovat keittiö ja kylpyhuone, ja osassa asuntoja on myös pesukone. Opiskelija-asunnot sijaitsevat noin 15-25 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Liinavaatteet sisältyvät hintaan, mutta pyyhkeet pyydämme tuomaan mukanasi.

Check-in opiskelija-asuntoon on klo 12 eteenpäin ja check-out klo 10 mennessä. Alaikäraja on 18 vuotta.

Opiskelija-asunto Executive

Salernossa on varattavissa myös huoneita executive-tason opiskelija-asunnossa. Modernit asunnot sijaitsevat vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä koululta.

Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneessa, oma kylpyhuone, viikkosiivous sekä ilmainen Wi-fi. Viikottain vaihdetaan myös lakanat ja pyyhkeet. Keittiö jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa.

Asunnot ovat erittäin hyvin varusteltuja, ilmastoituja ja hiljattain remontoituja. Alaikäraja on 18 vuotta.

Huoneisto

Itsenäinen majoittuminen Italian kielimatkan aikana on mahdollista studiohuoneistoissa, jotka soveltuvat erityisen hyvin yksin tai kaksin matkustaville. Studioissa on makuuhuone, pieni keittiö tai keittiökulmaus sekä kylpyhuone.

Salernon kielikoulu sijaitsee korkeintaan 25 minuutin kävelymatkan päässä huoneistoista. Suosittelemme varaamaan huoneistomajoituksen ajoissa! Alaikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Napolin lentokentältä majoitukseesi. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät hinnastosta. Tavoitat kaikki Salernon kielikoulun järjestämät majoitukset myös julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielimatkallasi Salernossa voit osallistua laajaan vapaa-ajan ohjelmaan, jonka parissa opit tuntemaan muut kielikurssilaiset paremmin, ja parannat italian kielen taitojasi myös oppituntien ulkopuolella.

Salernon kielikoulu järjestää viikottain noin viisi erilaista aktiviteettia opiskelijoilleen.

Tiesitkö, että Salernossa ja sen ympäristössä on lukuisia historiallisia nähtävyyksiä? Voit käydä retkillä maalauksellisen kauniissa kylissä Amalfin rannikolla, muinaisessa Pompejissa tai Caprin saarella. Salernon kielikurssilla voit myös päästä maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten mozzarellaa, limoncelloa ja maailman parasta oliiviöljyjä.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Kielikoulu järjestää kuitenkin myös maksuttomia aktiviteetteja, kuten elokuvailtoja ja yhteisiä illanviettoja. Luonnollisesti voit tutkia Salernoa ja Italiaa myös itsenäisesti vapaa-ajallasi. Etenkin viikonloppuisin on hyvä mahdollisuus lähteä erilaisille retkille, ja paikallinen henkilökunta osaa antaa parhaat vinkit.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • kaupunkikierros
 • illanviettoja Salernossa
 • vierailu mozzarellatehtaalle
 • viininmaistajaiset
 • Amalfin rannikko
 • Pompeiji
 • Vietri Sul Mare

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,25 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.59 8.30 8.40 9.50
10.00 10.00 10.00 10.00
8.85 9.00 8.50 9.50
9.72 9.30 10.00 0.00
9.00 9.00 9.00 0.00
9.36 9.30 9.70 8.60