Italian kielikurssit Tropea

Kauniista auringonlaskuista ja upeasta kalliosiluetista tunnettu Tropea on kielimatkailijan rantaparatiisi. Pienen kaupungin kadut, viihtyisät aukiot ja tasokkaat kalaravintolat kutsuvat nauttimaan Etelä-Italiasta Calabrian tapaan.

Tropea sijaitsee Calabrian alueen rannikolla, ja sen satumaiset hiekkarannat ja kalliot luovat romanttisen tunnelman. Kaupunki tunnetaan italialaisten lomakohteena, eikä niinkään ulkomaalaisten matkailijoiden. Sisiliaan pääsee vierailemaan Tropeasta käsin parissa tunnissa.

Kielimatkalle Tropeaan - ota nämä huomioon

  • Milloin Tropeaan kannattaa matkustaa? Tropean lämpimän välimerellisen ilmaston vuoksi kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Rantaelämää rakastava viihtyy Tropeassa toukokuusta lokakuuhun.
  • Mihin varata lennot? Lamezia Termen kansainväliselle lentokentälle pääsee välilaskulla Helsinki-Vantaalta. Junayhteys Tropeaan on nopea ja edullinen.
  • Kenelle Tropea sopii parhaiten? Tropea on loistava kielimatkakohde, jos haluaa pois suurkaupungin melskeestä. Kaunis kaupunki ja rannat tarjoavat jokaiselle jotakin.

Liikkuminen Tropeassa

Pienen kokonsa ja kapeiden katujensa vuoksi Tropeassa liikkuu helpoiten kävellen. Eksyäkin voi pienessä Tropeassa huoletta. Kaupunki on rakennettu kukkulalle, joten korkeuseroihin kannattaa varautua.

Kaupungin sisällä ei kulje julkista liikennettä eikä juurikaan autoja. Tropeasta kielikurssilainen voi halutessaan matkustaa helposti vaikka lähijunalla tutustumaan rannikon muihin pikkukaupunkeihin.

Rento Passeggiatta ja kauniit maisemat

Kielimatkalla omaksuu nopeasti paikallisten tapaan käydä rennolla iltakävelyllä, eli passeggiattalla.

Piazza Ercolen aukiolla olevat pienet kahvilat ja jäätelöbaarit valloittavat kielikurssilaisen sydämen. Corso Vittorio Emanuele II:lla kävellessä kuulee paikallisten puheensorinaa vanhoissa rakennuksissa sijaitsevista ravintoloista ja baareista.

Tropeassa pääsee ihailemaan kapeiden mukulakivikatujen ja aukioiden lisäksi vuosisatoja vanhaa taidetta ja arkkitehtuuria. Lisäksi kaupungin niemen korkeimmalta paikalta löytyy 600-luvulla rakennettu Santa Marian luostari, josta on hienot näkymät merelle ja rannikolle.

Valloittava Calabrian alue

Tropea itsessään on loistava kielimatkakohde, mutta halutessaan voi tutustua myös muihin valloittaviin kaupunkeihin rannikolla. Paikallisjunat kuljettavat sekä pohjoiseen että etelään. Pittoreskissa Scillan kalastajakaupungissa voi ihailla vanhaa linnaa ja pulahtaa mereen uimaan.

Eolisille saarille on mahdollista matkustaa vaikka päiväretkelle katsomaan Strombolin aktiivisen tulivuoren toimintaa. Retkiä saarelle järjestetään kesäkaudella päivittäin. Lisäksi Sisiliaan pääsee helposti lautalla Messinansalmen yli.

YHDISTÄ KOHTEITA

Pidemmälle kielikurssille lähtiessä voi yhdistää Tropean muihin Italian kaupunkeihin. Joustavat kielikurssien aikataulut tekevät matkan suunnittelusta helppoa.

Rantaparatiisista on mukava hypätä suuremman kaupungin vilinään, ja jatkaa italian opintoja vaikka Pohjois-Italiassa. Kielimatkaa voi jatkaa helposti vaikka Milanoon tai Roomaan, sillä Italian sisäiset lennot ovat nopeita ja edullisia

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,70 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
53 Suomi 1 Tropea 8.70