Italian kielikurssit Tropea

Tervetuloa kielimatkalle historialliseen ja kauniiseen Tropeaan! 

Keskiaikainen Tropean kaupunki rakennettiin monia vuosisatoja sitten Etelä-Italian Calabrian alueelle 42 metrin korkuiselle jyrkänteelle Italian saappaan sisäsivulle. Italian kielikurssilla Tropeassa voit rentoutua samalla kun opit tehokkaasti italiaa! Täältä sinulla on upeat nälöalat turkoosina hohtavalle merelle ja voit ihailla Etelä-Italian kauneimpia auringonlaskuja. 

Tropean historiallinen keskusta, romanttiset pikkukujat ja värikylläiset markkinat ovat oikeudeksi Tropean lempinimelle ”Calabrian helmi” ja ne tarjoavat kielimatkallesi ihanteellisen ympäristön. Vierailijat voivat käyskennellä tämän 7000 asukkaan kaupungin lukemattomissa pikku putiikeissa ja istahtaa sitten yhteen monista trattorioista tai kahviloista nauttimaan aidosta italialaisesta capuccinosta tai espressosta.

1900-luvulle asti oli Tropea vauras kaupunki, joka harrasti paljon kaupankäyntiä. Vaikka Ranskan vallan alaisuuden jälkeen Tropean kaupankäynti ei enää yltänyt samaan kukoistukseen, on Tropea tänä päivänä puhjennut jälleen kukkaan – tällä kertaa Calabrian suosituimpana matkakohteena. Kesäisin Calabrian alue on tulvillaan aurinkoa, mutta myös talviaikana laskee lämpötila harvoin alle 12 asteen.

Kaupunkia ympäröivät lukuisat kauniit rannat, joilla voit rentoutua ja kylpeä kristallinkirkkaassa vedessä. Vehreän vihreät maisemat, jotka ympäröivät Tropeaa sisämaan puolella, muodostavat upean vastakohdan meren sinisyydelle. Ympäröivä luonto tarjoaa upean ympäristön esimerkiksi maastopyöräretkille tai vaelluksille.