Piccola Università Italiana Tropea

piccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfun
piccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfunpiccola Università Italiana Tropea Italia kielikurssi speakandfun

Italiaa Calabrian rannikolla Tropeassa

Tropean kielikoulu Piccola Università Italiana sijaitsee pienen kaupungin ytimessä, eteläitalialaiseen tyyliin rakennetussa talossa. Koulun 11 valoisassa ja viihtyisässä luokkahuoneessa vallitsee miellyttävä opiskeluilmapiiri.

Piccola Universitàn tiloissa on ilmainen netti sekä ilmastointi. Lisäksi opiskelijat voivat hyödyntää tietokonehuonetta, koulun kirjastoa, pientä elokuvahuonetta sekä musiikkihuonetta, josta löytyy kitara ja piano.

Oppilaiden toivomuksesta voidaan italian oppitunnit pitää kesäisin välillä myös koulun terassilla Italian auringon paisteessa. Kielikoulu on Italian opetusministeriön hyväksymä.

Italian kielikurssit

Kielikoulu Piccola Università Italiana järjestää italian kielen kursseja maaliskuusta marraskuuhun. Talvikaudella kursseja ei pidetä. Opetusryhmät ovat Tropeassa pieniä, ja tasoryhmiä on yhteensä 15. Kielikoulu soveltuukin hyvin niin aloittelijoille kuin edistyneemmille, jotka kaipaavat yksilöllistä opetusta.

 • 20 viikoittaisen oppitunnn peruskurssi on hyvä vaihtoehto etenkin aloittelijoille sekä niille, jotka haluavat paljon vapaa-aikaa.
 • Yhdistelmäkurssi sisältää 20 viikkotuntia ryhmäopetusta ja kuusi viikkotuntia yksityisopetusta. Kurssi sopii niille, jotka haluavat kehittää italian osaamistaan tehokkaasti.
 • Tropeassa voi valita myös kokonaan yksityisen italian kurssin. 

Kaikilla opettajilla Tropean kielikoulussa on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus italian kielen opetuksesta vieraana kielenä. Italian kielikurssin aluksi suorittavat kaikki osallistujat kielitestin, jotta kurssi vastaa parhaalla mahdollisella tavalla osallistujan kielitaitoa.

Jos samassa tasoryhmässä on alle kolme opiskelijaa, kurssi rinnastetaan yksityisopetukseen. Oppituntien määrä vähenee tällöin puolella kurssin intensiivisyyden kasvettua. Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen italian kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Opiskelija-asunto

Useimmat kurssilaiset asuvat Tropean kielikurssin ajan kielikoulun opiskelija-asunnoissa, jotka jaetaan muiden kielikurssilaisten kanssa. Yhdessä asunnossa on yleensä 2-3 makuuhuonetta, keittiö ja 1-2 kylpyhuonetta. Asunnon voi varata myös kokonaan omaan käyttöön isommalle porukalle!

Kaikki asunnot sijaitsevat keskustassa, kävelymatka koululle kestää noin 5-15 minuuttia. Käytössäsi on kalustettu yhden tai kahden hengen huone, ja muut tilat jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Kahden hengen huoneen voi varata vain yhdessä matkustavat kurssilaiset.  Yhteisistä tiloista löytyy lisäksi pesukone sekä televisio. 

Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä asunnon viikoittainen siivous sisältyvät huoneen hintaan, samoin kuin kaikki elämisestä aiheutuvat kulut. Joissakin asunnoissa lisäksi parveke tai terassi merinäköalalla.

Studiohuoneisto

Voit myös varata oman pienen huoneiston italian kielikurssin ajaksi. Huoneistoilta on  5-15 minuutin kävelymatka koululle, ja niitä on erikokoisia ja -tyylisiä. Sijainteja on keskustassa ja satamassa, lähellä rantaa.

Huoneistot ovat vuokrattavissa joko yhdelle tai kahdelle hengelle. Huoneistoon saa pyynnöstä myös lisävuoteen lapselle.

Studiohuoneistoon kuuluu yksi huone, keittonurkkaus ja kylpyhuone. Joissakin studiohuoneistoissa on lisäksi parveke tai terassi merinäköalalla.

Huoneistot siivotaan ja liinavaatteet sekä pyyhkeet vaihdetaan kerran viikossa. Hintaan sisältyy myös kaikki elämisestä aiheutuvat kulut, kuten vesi ja sähkö.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Jos varaat Tropean kielikurssin majoituksella, hintaan sisältyy kuljetus Lamezia Termen lentokentältä majoitukseen saapuessasi ja lähtiessäsi.

Lennot kohteeseen varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Vapaa-ajan ohjelman parissa voit syventää italian kielen taitojasi ja täten täydentää kielimatkaasi Calabrian Tropeassa. Kielikoulu järjestää joka viikko monenlaista vapaa-ajan ohjelmaa!

Voit lähteä muiden kurssilaisten tai matkaseurueesi kanssa esimerkiksi ratsastamaan, pyöräretkelle tai italialaisen musiikin iltaan. Koululla pidetään myös italialaisen kulttuurin seminaareja, ja usein lähdetään porukalla syömään paikallisiin ravintoloihin. 

Pidemmät retket suuntautuvat lähiseudun kyliin ja kaupunkeihin, kuten Cosenzaan, Serra San Brunoon tai Reggio Calabriaan. Vierailuja tehdään myös alueen viini- ja oliiviöljytiloille. Vapaan viikonlopun voi viettää tutustumalla esimerkiksi Sisiliaan, retkeilemällä Apenniinien vuoristossa tai risteilyllä Eolisille saarille.

Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee vuodenajan mukaan ja se on vapaaehtoista. Aktiviteeteista veloitetaan lisämaksu. Koulun henkilökunta toteuttaa mielellään retkiä opiskelijoiden toiveiden mukaan koko kielimatkan ajan!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Tropean kaupunkikierros
 • Ratsastusta rannalla
 • Tutustuminen italialaiseen keittiöön
 • Cosenza, Altamonte, Bisignano
 • Ekskursio Sisiliaan
 • Aeolian saaret

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 6 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2