Japanin kielikurssit ulkomailla

Japanin kielen opiskelu kasvaa jatkuvasti, etenkin japanilaisen populaarikulttuurin suosion myötä. Monen opiskelijan haaveissa on oppia nimenomaan puhumaan sujuvaa japania, ja kielimatka onkin tähän hyvä ratkaisu.  

Japanin kielen puhujia on yli 125 miljoonaa, ja japanilaista kulttuuria rakastavien lisäksi myös liike-elämässä toimiville japanin osaamisesta on paljon hyötyä. Myös matkailusektorilla japanin hallinta on todellinen valttikortti. 

Arvioi osaamistasosi

Pyydä tarjous

________________________

Yksityiskohtaista ja käytännönläheistä japanin opiskelua

Monien mielestä japanin kielessä parasta on sen ainutlaatuisuus. Vaikka joitain yhteneväisyyksiä löytyy korean ja kiinan kanssa, japanissa on monia piirteitä, jotka erottavat sen muista. Kielellä on esimerkiksi oma kirjoitusjärjestelmänsä, joka koostuu hiraganoista, katakanoista sekä kanjeista.

Kohteliaisuuden ja arvon ilmaisuun löytyy useita eri tapoja, ja japanin kielikursseilla keskitytään myös tähän piirteeseen. Vaikka japanin ääntäminen on suomalaisille suhteellisen helppoa, löytyy kielestä paljon sävelkorkeuspainotuksia.

Kielimatka onkin paras tapa oppia japania, sillä paikan päällä pääset kuuntelemaan kieltä ja kokeilemaan taitojasi!

________________________

Ainutlaatuinen kulttuuriympäristö

Japanin kielen opiskelu on itsessään hauskaa, mutta sen lisäksi tulet ymmärtämään paremmin japanilaista kulttuuria ja elämäntapaa.

Kielimatkalla Japanissa osallistut japanin kielikurssille, ja pääset vapaa-ajallasi tutustumaan nousevan auringon maan tapoihin ja ihmisiin. Kielikoulujen järjestämä vapaa-ajan ohjelma on loistava tilaisuus oppia lisää Japanista.

Jos haluat todella päästä sisään japanilaiseen kulttuuriin ja oppia kieltä mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa valita majoitus isäntäperheessä. Perhemajoitus sopii myös aikuisille! 

________________________

Aikuisten kielikursseja eritasoisille kahdessa kohteessa

Japania voi opiskella Fukuokassa tai Tokiossa. Kohteet voi myös yhdistää, jos haluat tutustua molempiin kohteisiin.

Kielikurssien osallistumisvaatimuksena on hiragana-aakkosten hallinta. Opinnot voi kuitenkin aloittaa alkeistasolta. Japanin kielikurssien tukikieli on englanti.

________________________

Nuorten japanin kurssi Fukuokassa

Kesäkuukausina Fukuokassa järjestetään oma kurssi nuorille. Osallistujat tulevat eri maista, ja tunnelma on todella kansainvälinen.

Tutustu Japanin nuorten kielimatkaan!

________________________

Oletko aina halunnut oppia japania? Ota meihin yhteyttä!

 

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake