Japanin kielikurssit ulkomailla

Japanin opiskelu kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Japanin talouskasvu ja sitä seurannut kulttuurituotteiden kansainvälistyminen innostivat monet opiskelemaan japanin kieltä jo 80-luvulla. Japanilaisen pop-kulttuurin leviäminen maailmalla onkin yksi syy kielen suosioon.  

Japanin kielen puhujia on yli 125 miljoonaa, ja japanilaista kulttuuria rakastavien lisäksi myös liike-elämässä toimiville kielen osaamista on paljon hyötyä!

Itä-Aasian helmi

Monien mielestä japanin kielessä parasta on sen ainutlaatuisuus. Vaikka joitain yhteneväisyyksiä löytyy korean ja kiinan kanssa, japanissa on monia piirteitä, jotka erottavat sen muista. Kielellä on esimerkiksi oma kirjoitusjärjestelmänsä, joka koostuu hiraganoista, katakanoista sekä kanjeista. Kohteliaisuuden ja arvon ilmaisuun löytyy useita eri tapoja. Vaikka ääntäminen on suomalaisille suhteellisen helppoa, löytyy kielestä paljon sävelkorkeuspainotuksia, joita ei usein opeteta ulkomailla. Kielimatka onkin paras tapa oppia japania, sillä paikan päällä pääset kuuntelemaan kieltä ja kokeilemaan taitojasi!

Japanin kielen opiskelu on hauskaa, mutta sen lisäksi tulet ymmärtämään paremmin japanilaista kulttuuria ja elämäntapaa. Mikäli olet maan pop-kulttuurin ystävä, näet lempisarjasi aivan uudella tavalla kun ymmärrät enemmän kieltä!

Kielimatkat Japaniin

Aikuisten ja nuorten kielimatkalla Japanissa osallistut japanin kielikurssille, ja pääset vapaa-ajallasi tutustumaan nousevan auringon maan tapoihin ja ihmisiin. Kielikoulut järjestämät vapaa-ajan aktiviteetit ovat loistava tilaisuus oppia lisää Japanista!