Japanin kielikurssit ulkomailla

Japanin kielen opiskelu kasvaa jatkuvasti, etenkin japanilaisen populaarikulttuurin suosion myötä. Monen opiskelijan haaveissa on oppia nimenomaan puhumaan sujuvaa japania, ja kielimatka onkin tähän hyvä ratkaisu.  

Japanin kielen puhujia on yli 125 miljoonaa, ja japanilaista kulttuuria rakastavien lisäksi myös liike-elämässä toimiville japanin osaamisesta on paljon hyötyä. Myös matkailusektorilla toimiville japanin hallinta edes alkeistasolla on todellinen valttikortti. 

Itä-Aasian helmi

Monien mielestä japanin kielessä parasta on sen ainutlaatuisuus. Vaikka joitain yhteneväisyyksiä löytyy korean ja kiinan kanssa, japanissa on monia piirteitä, jotka erottavat sen muista. Kielellä on esimerkiksi oma kirjoitusjärjestelmänsä, joka koostuu hiraganoista, katakanoista sekä kanjeista.

Kohteliaisuuden ja arvon ilmaisuun löytyy useita eri tapoja, ja japanin kielikursseilla keskitytään myös tähän piirteeseen. Vaikka japanin ääntäminen on suomalaisille suhteellisen helppoa, löytyy kielestä paljon sävelkorkeuspainotuksia. Kielimatka onkin paras tapa oppia japania, sillä paikan päällä pääset kuuntelemaan kieltä ja kokeilemaan taitojasi!

Japanin kielen opiskelu on hauskaa, mutta sen lisäksi tulet ymmärtämään paremmin japanilaista kulttuuria ja elämäntapaa. Mikäli olet maan pop-kulttuurin ystävä, näet lempisarjasi aivan uudella tavalla, kun ymmärrät kielen pieniä vivahteita.

Kielimatkat Japaniin

Aikuisten ja nuorten kielimatkalla Japanissa osallistut japanin kielikurssille, ja pääset vapaa-ajallasi tutustumaan nousevan auringon maan tapoihin ja ihmisiin. Kielikoulujen järjestämä vapaa-ajan ohjelma on loistava tilaisuus oppia lisää Japanista.

Jos haluat todella päästä sisään japanilaiseen kulttuuriin ja oppia kieltä mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa valita majoitus isäntäperheessä. Perhemajoitus sopii myös aikuisille!