Japanin kielikurssit

Japanin kielikurssit Japani Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatka Japaniin on unohtumaton kokemus! 

Japani on täydellinen kohde kielikurssille, jos haaveena on oppia kieltä aidossa japanilaisessa ympäristössä. Maa tunnetaan uniikin kulttuurinsa ohella esimerkiksi huipputeknologiasta ja aivan omanlaisesta populaarikulttuuristaan.

Japanin opiskelua kahdessa kohteessa

Japania voi opiskella rantakaupunki Fukuokassa, jonka kulttuuritapahtumat ovat kokemus itsessään, tai maan pääkaupungissa Tokiossa. 35 miljoonan asukkaan metropoli on uskomattoman monipuolinen kohde, jossa ihmisvilinää riittää vuorokauden jokaisena tuntina. 

Tasokkaan kielikoulu Genkin japanin kursseilla oppii kieltä kansainvälisessä ympäristössä. Kielikoulussa japania voi opiskella esimerkiksi ryhmäopetuksessa, mutta myös yksityistunteja tai kulttuurintuntemusta voi yhdistää opiskeluun.

Koulun ammattitaitoiset ja kannustavat opettajat ovat alansa parhaita, ja vapaa-ajan ohjelman aikana pääsee tutustumaan Japanin moniin eri puoliin.

 

Japanin kielikurssit Japani Speak & Fun Kielimatkat

 

Perinteisen ja modernin kulttuurin sulautuminen

Itä-Aasiassa sijaitsevan Japanin viehätys muodostuu suurelta osin maan jyrkistä vastakohdista: ultramodernit suurkaupungit elävät sulassa sovussa vanhan kulttuurin ja huolella vaalittujen perinteiden kanssa. Paikallisten ihmisten erityinen ystävällisyys helpottaa arjessa toimimista ja tehostaa kielen oppimista.

 

Kielikurssille Japaniin? Lue kielimatkoihin liittyvää hyödyllistä tietoa täältä!