Japanin kielikurssit Fukuoka

Tervetuloa kielimatkalle Fukuokaan! 

Rannikkokaupunki Fukuoka sijaitsee Japanin lounaisosassa, ja on Kyushusin alueen suurin kaupunki. Fukuokasta löydät myös oman japanin kurssin nuorille!

Lauhkea ilmasto, kauniit maisemat ja ihanteellinen sijainti tekevät Fukuokasta suositun matkakohteen. Fukuoka on myös yksi Aasian puhtaimmista ja turvallisimmista kaupungeista. Tämä kukoistuskauttaan elävä kaupunki on lähellä naapurimaita Kiinaa ja Koreaa, ja on siten Japanin portti muihin Aasian maihin.

Kaupungin herkullinen gastronomia sekä ystävälliset ihmiset tekevät Fukuokan kielimatkastasi todella erityisen. Ravintolapaljouden lisäksi Fukuokassa on rikas kulttuurielämä gallerioineen, museoineen ja teattereineen. Kaupungista löytyy jotakin sekä modernin että perinteisen taiteen ystäville. Fukuokassa on myös ehkä Japanin paras yöelämä!

Yksi Fukuokan monista hyvistä puolista on sen ihanteelliset liikenneyhteydet: kansainvälinen lentokenttä on vain 10 minuutin metromatkan päässä kielikoululta sekä kaupungin keskustasta, ja pikajuna Shinkansen-asema sijaitsee jopa vielä lähempänä.

 Japanin kielikurssi Fukuokassa on todellinen elämys, sillä pääset kielen oppimisen lisäksi tutustumaan paikalliseen kulttuuriin! Isäntäperheessä majoittuessasi koet Japanin kuten paikalliset sen kokevat.