Genki Japanese and Culture School, Fukuoka

Opiskele japania kielikurssi kielimatka japani
Opiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japaniOpiskele japania kielikurssi kielimatka japani

Japania aloittelijoille ja edistyneille Fukuokassa

Fukuokan kielikoulu Genki Japanese and Culture School sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, noin 15 minuutin päässä rannalta julkisilla liikennevälineillä.

Kielikoulun 14 modernia, ilmastoitua luokkahuonetta tarjoavat parhaan mahdollisen oppimisympäristön. Lisäksi kouluun kuuluu kirjasto, taukotila ja pieni keittiö, itseopiskelukeskus ja tietokoneita. Koululla on myös ilmainen Wi-Fi.

Genki on erittäin tasokas japanin kielikoulu, ja sen henkilökunta on ystävällistä ja motivoitunutta. Paikalliselta henkilökunnalta saa tarvittaessa apua ja neuvoa myös vapaa-aikaan, arkielämään ja kulttuuriin liittyen. 

Japanin kurssit

Kielikoulu Genki Japanese and Culture School tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina aloittelijoista edistyneille kielen opiskelijoille. Edistyneempien opiskelijoiden kielikurssit alkavat säännöllisesti joka viikko. Alkeistason kurssin voi aloittaa joka kuun ensimmäinen maanantai. Kesäkuukausina aloituspäivän on useampia.

Hiragana-merkkien hallinta on pääsyvaatimuksena kaikille japanin kielikursseille, myös aivan alkeistasolla.

Kurssitarjonnasta on valittavissa japanin kursseja eri oppituntimäärillä. Yhden oppitunnin pituus on aina 50 minuuttia.
 

 • Japanin peruskurssi on hyvä valinta aloittelijalle. Peruskurssiin kuuluu 20 oppituntia viikossa. 
 • Peruskurssin ohelle voi ottaa viiden viikoittaisen oppitunnin paketin keskustelutunteja, jos osaa vähintään japanin alkeet. 
 • Valittavissa on myös pop-kulttuuritunteja tai perinteisen kulttuurin tunteja.
 • Genkillä voi ottaa myös yksityistunteja kesäkauden ulkopuolella.

Kaikki Fukuokan kielikoulun opettajat ovat korkeakoulun käyneitä ja kokeneita. Opettajat ovat mukavia ja motivoituneita, ja kurssilla edetään kohtalaisen nopeasti.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan, ja kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Fukuokan kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen japanin opiskeluun kehitettyjä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu-, että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Genki Japanese and Culture School on valittu Language Travel Magazine -lehden äänestyksessä yhdeksi maailman viidestä parhaasta kielikoulusta Muut kielet -kategoriassa. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen japanin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Jos haluat tutustua oikeaan japanilaiseen arkielämään, suosittelemme sinulle majoitusta kielikoulun valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla, hyvien yhteyksien päässä koululta. Voit kulkea koululle julkisilla kulkuvälineillä noin 30 - 40 minuutisssa. 

Fukuokan isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamiaisella tai puolihoidolla. Samassa isäntäperheessä saattaa majoittua myös toinen koulun opiskelija.

Perheet ovat olleet toiminnassa jo pitkään, ja he majoittavat mielellään opiskelijoita muista maista. Isäntäperheinä toimii yleensä nuoria perheitä tai vanhempia pariskuntia. Japanilaisessa isäntäperheessä majoittuessasi sinulla on hieno mahdollisuus käyttää kurssilla opittuja japanin taitojasi, sekä oppia lisää japanilaisesta kulttuurista. Isäntäperheessä majoittuessa on kuitenkin otettava huomioon isot kulttuurierot. Varauduthan myös siihen, että isäntäperheet eivät välttämättä puhu englantia.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista japanin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta Fukuokan isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi mahdollisimman hyvin.

Opiskelija-asuntola

Voit majoittua japanin kielikurssisi ajan Fukuokassa yhden hengen huoneessa, japanilaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Asuntolat ovat hyvin varusteltuja, ja jaat muiden opiskelijoiden kanssa keittiön, kylpyhuoneen ja olohuoneen. Joissakin makuuhuoneissa on oma kylpyhuone.

Asuntoloita on useita. Ne sijaitsevat noin puolen tunnin matkan päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen. Liinavaatteet sisältyvät asunnon hintaan, mutta pyyhkeet sinun tulisi tuoda mukanasi. Käytössäsi on myös pesutupa. Huomaathan, että opiskelija-asuntolaan majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Huoneisto 

Yksilölliset huoneistot, jotka on tarkoitettu joko yhdelle tai kahdelle hengelle, sijaitsevat vain noin 10 - 15 minuutin päässä kielikoululta kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Huoneistoissa on pieni keittiö, kylpyhuone, pyykinpesukone ja pieni parveke. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Huoneistoon majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvä yöpyminen majoituksessa on joko kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin, tai kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan. 

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä vaihdolla Fukuokaan. Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Fukuokan lentokentältä saapuessasi Japaniin. Tavoitat kaikki Fukuokan kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla.

Lennot kohteeseen varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Fukuokan kielikoulu järjestää viikoittain monia vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää japanin kielen taitojasi. Esimerkiksi leffa- ja ravintolaillat ovat hauskoja tapoja viettää aikaa muiden opiskelijoiden kanssa. Koululla pidetään myös säännöllisesti ilmaisia keskustelu- ja kanji-tunteja varsinaisten oppituntien jälkeen.

Kielikoulu järjestää myös mielenkiintoisia päiväretkiä kaupungin ympäristöön, esimerkiksi Nagasakiin, Onsenin kuumille lähteille, japanilaisiin temppeleihin tai Japanin suurimmalle aktiiviselle tulivuorelle, Asolle. Retkiä järjestetään viikonloppuisin.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee sesongin mukaan.

Fukuokan kielimatkalla opit japanin kielen lisäksi myös paljon uutta Japanin mielenkiintoisesta kulttuuriperinnöstä ja nykyajan japanilaisten elämäntavasta!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Leffailta
 • Illanvietto ravintolassa
 • Fukuokan kaupunkikierros
 • Nagasaki
 • Onsenin kuumat lähteet
 • Japanilainen temppeli
 • Aso-tulivuori

Yhdistä kohteita

Genkillä on toimipiste myös Tokiossa. Pidemmällä kurssilla voit helposti yhdistää kaksi kohdetta Japanissa!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 9:30 - 11:20 ja 12:30 - 14:20
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Japanese & Traditional Culture - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Japanin kieli & Pop Culture - Intensiivikurssi
Oppitunnit 26 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2