Genki Japanese and Culture School, Fukuoka Nuoret

nuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuoka
nuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuokanuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuokanuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuokanuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuokanuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuokanuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuokanuorten kielimatka japanin kielikurssi nuorille fukuoka

Japanin kielikurssit nuorille viihtyisässä Fukuokassa

Nuorten kielimatkalla Japanissa opit japania kielikurssilla Fukuokan koulussa! 

Kielikoulu sijaitsee kaupungin modernissa keskustassa, ja sen pienet ryhmäkoot tekevät opiskelusta erittäin tehokasta. Koulun luokkahuoneet ovat ilmastoituja, koulussa on myös käytössä ilmainen Wi-Fi. Lisäksi kielikoulussa on kirjasto, josta voit lainata kirjoja, elokuvia ja musiikkia.

Kurssilaisia saapuu Fukuokaan eri puolilta maailmaa, ja kielimatkakokemuksestasi japanin kielen parissa tulee varmasti erittäin kansainvälinen. Fukuokan kielikoulun opettajat puhuvat kaikki japania äidinkielenään ja heillä on korkea-asteen koulutus. 

Kielikoulu Fukuokassa on jäsen erinäisissä ammattijärjestöissä, kuten IALC:ssa (International Association of Language Centres), WYSE:ssa, ALTO:ssa ja CSN:ssä.

Hinnasto 2020

Japanin kielen kurssit nuorille

Fukuokassa järjestetään kielikursseja kaiken tasoisille opiskelijoille. Alkeiskurssille osallistuvien tarvitsee tuntea japanilaiset hiragana- ja katakana-aakkoset. Muuntasoisille kursseille vaaditaan jo hiukan enemmän kielitaitoa. Opetusta järjestetään maanantaista perjantaihin.

Japanin kielikoulun opettajat hyödyntävät erilaisia oppimismetodeja siten, että kielen opiskelu on sinulle mahdollisimman helppoa. Tärkeä osa kielikurssia on myös Japanin kulttuuriin tutustuminen. Voit siis olla varma, että opetus on hauskaa Fukuokan kielikurssillasi, ja yhdessä uusien ystäviesi kanssa pääset tutustumaan japanin kielen lisäksi maan mielenkiintoiseen kulttuuriin.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit aloittaa Fukuokan nuorten kurssin aikavälillä 31.5.2020 - 30.8.2020. Mukaan voi tulla 1-4 viikoksi. Saapumis- ja lähtöpäivän tulisi olla sunnuntai.

Täysin alkeista aloittavat voivat aloittaa kurssinsa kuun esimmäisenä tai kolmantena maanantaina.

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Ohjaus ja tuki

Kielikoulun ohjaajat sekä ystävälliset japanilaiset isäntäperheet ovat aina tukenasi. Fukuokan kielikoulun ohjaajat ovat aina tarvittaessa paikalla: jos sinulla on Fukuokan kielimatkasi aikana huolia, toiveita tai parannusehdotuksia, voit aina kertoa niistä ohjaajillesi. Ohjaajilta voi myös kysellä vinkkejä, mitä voisit tehdä vapaa-aikanasi.

Ohjaajat Fukuokassa eivät kuitenkaan ole lastenvahteja, vaan itsekin nuoria aikuisia. Fukuokan kielikoulu järjestää vaihtelevaa vapaa-ajan ohjelmaa, ja ohjaajien kanssa voit harrastaa liikuntaa, osallistua kulttuurityöpajoihin ja tutustua kaupunkiin.

Ohjaajat eivät vahdi sinua ja ystäviäsi kellon ympäri, vaan teillä on myös mahdollisuus viettää omaa aikaa. Jokainen kurssilainen saa Fukuokaan saapuessaan hätätapauksia varten tarkoitetun puhelinnumeron, josta voit tavoittaa koulun henkilökunnan jäsenen jokaiseen vuorokauden aikaan. Saat aina apua kaikissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä myös vanhempiisi. Suomenkielinen etäasiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa koko matkan ajan.

Majoitus

Isäntäperhe

Kielimatkallasi asut mukavissa japanilaisissa isäntäperheissä, jotka ovat majoittaneet eri puolilta maailmaa saapuvia kielikurssilaisia jo useita vuosia. Fukuokan isäntäperheesi kanssa opit vielä enemmän japanin kieltä, ja samalla tutustut aitoon japanilaiseen elämäntyyliin.

Fukuokan kielikoulu on valinnut kaikki isäntäperheet huolella, ja perheet asuvat Fukuokan rauhallisilla asuinalueilla. Perheestä matkustat kielikoululle bussilla noin 45 minuutissa. Asut perheessä yhden hengen huoneessa ja nautit isäntäperheessä joka päivä aamiaisen ja iltaruoan. Jos lähdet kielimatkalle Japaniin kaverisi tai sisaruksesi kanssa ja haluatte majoittua samassa perheessä, majoittautuminen on mahdollista myös kahden hengen huoneeseen.

Otamme kaikki toiveet kielikurssin ja majoituksen suhteen huomioon parhaalla mahdollisella tavalla, kunhan muistat kertoa näistä toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Haluamme, että olet täysin tyytyväinen majoitukseesi, ja että tunnet olosi kotoisaksi Fukuokassa ensimmäisestä päivästä lähtien! Majoitus isäntäperheessä tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua paikallisten elämäntapaan ja oppia samalla japania.

Saapumis- ja Lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Lentokenttäkuljetus tulo- että paluumatkalle sisällytetään nuorten kielimatkan hintaan. Sinua ollaan vastassa Fukuokan lentokentällä, ja kuljettaja vie sinut suoraan isäntäperheeseen. 

Huomaathan, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan, vaan ne tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa!

Vapaa-ajan ohjelma

Fukuokassa sinua odottaa valtava määrä mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaasi monipuolisesti. Kielikoulusi ohjaajat pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää! Japanin kielikurssiin kuuluu olennaisena osana oppituntien ulkopuolinen aika, jolloin saat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja mielenkiintoisille retkille Fukuokan ympäristöön.

Nuorten kielimatkan hintaan sisältyy ohjelmaa joka lauantai nuorten omassa porukassa. Arkisin koulun vapaa-ajan ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja osasta aktiviteetteja saatetaan veloittaa lisämaksu. 

Pääset esimerkiksi valmistamaan tyypillisiä japanilaisia ruokalajeja kokkauskurssilla, mielenkiintoiselle kaupunkikierrokselle, tutustumaan japanilaisiin tee-seremonioihin tai seuraamaan lähietäisyydeltä mangan piirtämistä. Tapaat paikallisia koululaisia, opit japanilaista kalligrafiaa tai vierailet japanilaisissa temppeleissä.

Kielikoulu järjestää vaihtelevasti myös retkiä Nagasakiin, lähialueiden kuumille lähteille ja vuorille.

Fukuokan kielikoululla voit pelata kavereidesi kanssa Nintendo Wii-konsolilla, seurata japanilaisia ohjelmia televisiosta tai lainata elokuvia maksutta. Vapaa-ajan ohjaajat järjestävät usein myös karaoke-iltoja sekä grillijuhlia rannalla! Tunnet varmasti uusien ystäviesi, isäntäperheesi ja koulun ystävällisen henkilökunnan ansiosta olosi hetkessä kotoisaksi kielimatkalla Fukuokassa.

Ilmoittautuminen

Fukuokan nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse.

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit