Japanin kielikurssit Tokio

Laskevan auringon maa on kiehtonut ihmisiä ympäri maailmaa jo pitkään. Ainutlaatuinen sekoitus perinteitä ja edistyneisyyttä houkuttelee vierailijoita luokseen. Modernien toimisto- rakennusten ja pilvenpiirtäjien seasta löytyy perinteisiä japanilaisia ravintoloita, temppeleitä ja pyhäkköjä. Tokio, mikä tarkoittaa itäistä kaupunkia, on tämän jännittävän maan keskus.

Japanin pääsaarella Honshulla sijaitsevassa suurkaupungissa yhdistyvät traditiot ja modernius mielenkiintoisella tavalla. Edistykselliset rakennukset kuten Tokyo Tower ja kerrostalokompleksi Tokyo Midtown hämmästyttävät vierailijoita yhtä paljon kuin buddhalainen temppeli Asakusa ja Meniji-pyhäkkö.

Kaiken tämän lisäksi Tokiosta löytyy lukemattomia ostos- ja viihdemahdollisuuksia. Shinjuku-kaupunginosasta, jossa kielikoulummekin sijaitsee, löytyy sekä kaupungintalo että valtavat shoppailumahdollisuudet kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Kulttuurinystävillekin Tokio tarjoaa paljon: lukuisia perintekkäitä ja moderneja teattereita, monipuolisia museoita, kuten kansallismuseo tai länsimaisen taiteen museo, sekä upeita japanilaisia puutarhoja.

Tokiossa vierailun arvoisia kohteita ovat myös Disneyland sekä Uneo-eläintarha. Kannattaa myös käydä tutustumassa suureen kalatoriin, jossa on lukemattomia japanilaisia kalaruokia tarjoavia ravintoloita. Tokio on kokemus sekä päivällä että yöllä. Kielimatkasi aikana Tokiossa tutustut siis omanlaatuiseen ja moderniin, mutta myös traditionaaliseen kaupunkiin!