Genki Japanese and Culture School, Tokio

opi japania tokio kielimatka Speak&Fun
opettaja japani tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatkaopi japania tokio kielimatka

Japania, kulttuuria ja vapaa-aikaa Tokiossa

Vuonna 2013 ovensa avannut Tokion kielikoulu Genki Japanese and Culture School sijaitsee Shinjukussa, aivan Tokion keskustassa. Lähellä on muun muassa kuuluisa Hanazono-pyhäkkö, Shinjuku-metroasema sekä paljon shoppailu- ja viihdetarjontaa.

Yhdeksästä ilmastoidusta luokkahuoneesta on kauniit näköalat Hanazonolle ja sen ympäristöön. Koululta löytyy oleskelutila, tietokonehuone sekä langaton internet-yhteys, ja koulun kirjastosta voit halutessasi lainata ylimääräisiä oppimateriaaleja.

Genki on pieni japanin kielikoulu, jossa opetus on yksilöllistä ja ilmapiiri kotoisa. Paikalliselta henkilökunnalta saa tarvittaessa apua ja neuvoa myös vapaa-aikaan, arkielämään ja kulttuuriin liittyen. 

Japanin kielikurssit ja opetus

Kielikoulu Genki Japanese and Culture School tarjoaa kursseja vuoden ympäri aina aloittelijoista edistyneille kielen opiskelijoille. Edistyneempien opiskelijoiden kielikurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. Alkeistason kurssin voi aloittaa joka kuun ensimmäinen maanantai. Kesäkuukausina alkeistason aloituspäiviä on useampia.

Hiragana-merkkien hallinta on pääsyvaatimuksena kaikille japanin kielikursseille, myös aivan alkeistasolla.

Kurssitarjonnasta on valittavissa japanin kursseja eri oppituntimäärillä. Yhden oppitunnin pituus on aina 50 minuuttia.

 • Japanin peruskurssi on hyvä valinta aloittelijalle. Peruskurssiin kuuluu 20 oppituntia viikossa. 
 • Peruskurssin ohelle voi ottaa viiden viikoittaisen oppitunnin paketin keskustelutunteja, jos osaa vähintään japanin alkeet. 
 • Valittavissa on myös pop-kulttuuritunteja tai perinteisen kulttuurin tunteja.
 • Genkillä voi ottaa myös yksityistunteja kesäkauden ulkopuolella.

Kaikki Tokion kielikoulun opettajat ovat korkeakoulun käyneitä ja kokeneita. Opettajat ovat mukavia ja motivoituneita, ja kurssilla edetään kohtalaisen nopeasti.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan, ja kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Tokion kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen japanin opiskeluun kehitettyjä.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu-, että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Genki Japanese and Culture School on valittu Language Travel Magazine -lehden äänestyksessä yhdeksi maailman viidestä parhaasta kielikoulusta Muut kielet -kategoriassa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen japanin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Jos haluat tutustua oikeaan japanilaiseen arkielämään, suosittelemme sinulle majoitusta kielikoulun valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä. Perheet asuvat eri puolilla kaupunkia sijaitsevilla, rauhallisilla asuinalueilla, hyvien yhteyksien päässä koululta. Voit kulkea koululle julkisilla kulkuvälineillä keskimäärin 40-60 minuutissa. 

Tokion isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen aamiaisella tai puolihoidolla. Samassa isäntäperheessä saattaa majoittua myös toinen koulun opiskelija.

Perheet ovat olleet mukana toiminnassa jo pitkään, ja he majoittavat mielellään opiskelijoita muista maista. Isäntäperheinä toimii yleensä nuoria perheitä tai vanhempia pariskuntia. Japanilaisessa isäntäperheessä majoittuessasi sinulla on hieno mahdollisuus käyttää kurssilla opittuja japanin taitojasi, sekä oppia lisää japanilaisesta kulttuurista. 

Isäntäperheessä majoittuessa on kuitenkin otettava huomioon isot kulttuurierot. Varauduthan myös siihen, että isäntäperheet eivät välttämättä puhu englantia.

Asuntola

Asuntolassa majoitut yksinkertaisessa yhden hengen huoneessa, samassa rakennuksessa muiden japanilaisten ja kansainvälisten asukkaiden kanssa. Jaatte yhdessä keittiön, kylpyhuoneen sekä olohuoneen. Käytettävissäsi on myös pesukone, televisio ja internet-yhteys.

Asuntoloita on useita ja ne sijaitsevat keskimäärin 40 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla liikennevälineillä. Majoituksessa tapaat muita koulun opiskelijoita sekä paikallisia opiskelijoita, joiden kanssa voit tutustua Tokion suurkaupunkiin.

Asuntolamajoituksen voi valita myös usean hengen huoneessa. Tämä on hyvä vaihtoehto budjettimatkailijalle!

Asuntolamajoituksen ikäraja on 18 vuotta. 

Huoneisto

Yksityiset huoneistot sijaitsevat keskustassa, noin 25 minuutin matkan päässä kielikoululta. Majoitut yhden hengen huoneessa, josta löytyy keittiö, kylpyhuone, pesukone sekä televisio. Tämä majoitusvaihtoehto sopii hyvin kurssilaisille, jotka haluavat paljon yksityisyyttä ja omaa tilaa.

Huoneiston voi varata 18 vuotta täyttäneet.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin tai vaihtoehtoisesti lauantaista lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voit lentää yhdellä vaihdolla Tokioon. Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Tokion lentokentältä saapuessasi Japaniin. Tavoitat kaikki Tokion kielikoulun järjestämät majoitukset myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Lennot kohteeseen varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Tokion kielikoulu tarjoaa viikottain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa. Jotkut aktiviteeteista ovat ilmaisia, osasta saatetaan periä pieni lisämaksu. Koululla pidetään säännöllisesti ilmaisia keskustelu- ja kanji-tunteja varsinaisten oppituntien jälkeen.

Esimerkiksi leffa- ja ravintolaillat ovat hauskoja tapoja viettää aikaa muiden opiskelijoiden kanssa. Retket Tokion ympäri suuntautuvat esimerkiksi Manga-kouluun, eri museoihin tai Disneylandiin. Voit vierailla perinteisissä pyhäköissä ja temppeleissä, käydä kuumilla lähteillä tai viettää illan teatterissa.

Vapaa-ajan ohjelma mukautuu sesongin sekä osanottajamäärän mukaisesti. Pääsesongin aikana järjestetään tavallisesti enemmän aktiviteetteja ja retkiä kuin sivusesongin aikana.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Leffailta
 • Illanvietto ravintolassa
 • Tokion kaupunkikierros
 • Perinteisiä teeseremonioita
 • Japanilaista maalausta
 • Disneyland
 • Japanilainen kuumien lähteiden puisto
 • Manga-koulu
 • Vierailuja pyhättöihin ja temppeleihin

Yhdistä kohteita

Genkillä on toimipiste myös Fukuokassa. Pidemmällä kurssilla voit helposti yhdistää kaksi kohdetta Japanissa!

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Lisätietoa Kurssiin sisältyy perusosan (20 oppituntia) lisäksi viisi oppituntia keskusteluharjoituksia viikossa.
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2